שאלה לגבי זהות מפצל אנטנה
-
talbarda55
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם, אני רוצה לחבר ממיר בבית שלי שאינו נמצא בשימוש בגינה. ראיתי את החלקיק הזה שמצורף בתמונה ולאחר קצת קריאה אני מניח שזה מפצל, האם אני צודק?
השאלה שלי היא במידה ואחליף את החלקיק (במקרה שזה באמת מפצל) לכזה בעל 2 יציאות OUT האם אוכל לחבר את הממיר הנוסף?
תודה לכולם על המענה?
השאלה שלי היא במידה ואחליף את החלקיק (במקרה שזה באמת מפצל) לכזה בעל 2 יציאות OUT האם אוכל לחבר את הממיר הנוסף?
תודה לכולם על המענה?
-
talbarda55
-
- חבר שרק התחיל

מתנצל על אי הבקיאות.
שאלה שאולי תישמע טיפשית לכאלו המבינים, האם ניתן לחבר מפצל באחד הכיוונים כדי שאוכל להשמיש ממיר נוסף (כמובן שלא פיזית אל המגבר אלא על ידי חיבור בין כבלים)?
שאלה שאולי תישמע טיפשית לכאלו המבינים, האם ניתן לחבר מפצל באחד הכיוונים כדי שאוכל להשמיש ממיר נוסף (כמובן שלא פיזית אל המגבר אלא על ידי חיבור בין כבלים)?
-
talbarda55
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה,אנסה ואעדכן. 
-
talbarda55
-
- חבר שרק התחיל

עדכון: חיברתי כמתואר למעלה בעזרת מפצל שיצא מהOUT של המגבר ולאחר מכן קיבלתי הודעת שגיאה מספר 30.
מה הן התקלות האפשריות בהנחה שהכל מחובר כראוי? האם קיימת תקלה שיכולה להיות קשורה בצלחת (חיבור לחשמל וכו')?
מה הן התקלות האפשריות בהנחה שהכל מחובר כראוי? האם קיימת תקלה שיכולה להיות קשורה בצלחת (חיבור לחשמל וכו')?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
שגיאה 30 בלווין אומרת שיש בעיית קליטת אות
העוצמה של האות אחרי הפיצול לא חזקה מספיק
אתה בטוח שהמגבר עובד? יש לו נורת חיווי שנראה שהיא לא דולקת אצלך- יש כניסת מתח למגבר היא מחוברת?
חיברת מפצל שמתאים ללווין? אולי המפצל לא מתאים?
אתה בטוח שהמגבר עובד? יש לו נורת חיווי שנראה שהיא לא דולקת אצלך- יש כניסת מתח למגבר היא מחוברת?
חיברת מפצל שמתאים ללווין? אולי המפצל לא מתאים?
-
talbarda55
-
- חבר שרק התחיל

הנורה של המגבר דולקת (נורה אדומה), המפצל שאני משתמש בו הוא בדיוק זה: https://www.talmir.co.il/gallery/1331742582.jpgBorderline1 כתב:שגיאה 30 בלווין אומרת שיש בעיית קליטת אות
חיברת מפצל שמתאים ללווין? אולי המפצל לא מתאים?...