התייעצות עם צרכני עידן פלוס בעניין פניה לרשות השניה
היי לכם
רציתי לדעת כמה מהאנשים כאן צרכני עידן פלוס ומשתמשים בזה כאלטרנטיבה לשירותים השונים (ביניהן הגדולות HOT ו-YES והקטנות סלקום ופרטנר).
אני מעוניין להגיש תלונה לרשות השניה בגין אפליה. זה באמת לא הוגן שב-2017 רק מי שלקוח של חברות מסוימות (לצורך העניין - הוט יס ופרטנר, ואולי בעתיד גם סלקום) יוכל לקבל ערוצים שאמורים להיות משודרים בצורה חופשית באיכות HD, וכל השאר ישארו ב-1993. יותר לא הוגן גם שהשידור הציבורי לא מועבר באיכות HD במערך של המדינה - אם השידור הציבורי הממלכתי לא מועבר בHD, למה ששידור מסחרי כן יועבר?
ברשות השניה חייבים להתעורר על עצמם. זה לא הוגן שמי שרוצה לברוח מהחברות הגדולות או מחוזים והתחייבויות יופלה ולא יזכה ל-HD, לא במסחריות ולא בציבורי (שזה בכלל צריך להרים ועדת חקירה).
על כך יש לי רק דבר אחד לומר: מדינה אוכלת אזרחיה.
אם מישהו מתכנן להגיש תלונה לרשות השניה בעניין האפליה הזו אשמח לדעת איך העניינים מתקדמים. אם לא, אני רוצה לדעת לצרכים סטטיסטיים עד כמה צופים יש בערך לעידן פלוס ובמיוחד בפורום הזה, אולי נוכל להרים מחאה בעניין ולהתנגד לעוול הנוראי הזה שנגרם לנו. אנחנו לא סוג ג' ולא פחות מצופי הוט ויס (שאני בטוח שנשארים בחברות האלו רק בגלל שהם יזכו לHD ולערוצים נוספים).
אם המדינה מתכננת להפריט את עידן ונצטרך לשלם עליו כסף כמו להוט וליס - לפחות שתתן לנו סיבה להשתמש בו ותתחיל HD במסחריות ובממלכתי
רציתי לדעת כמה מהאנשים כאן צרכני עידן פלוס ומשתמשים בזה כאלטרנטיבה לשירותים השונים (ביניהן הגדולות HOT ו-YES והקטנות סלקום ופרטנר).
אני מעוניין להגיש תלונה לרשות השניה בגין אפליה. זה באמת לא הוגן שב-2017 רק מי שלקוח של חברות מסוימות (לצורך העניין - הוט יס ופרטנר, ואולי בעתיד גם סלקום) יוכל לקבל ערוצים שאמורים להיות משודרים בצורה חופשית באיכות HD, וכל השאר ישארו ב-1993. יותר לא הוגן גם שהשידור הציבורי לא מועבר באיכות HD במערך של המדינה - אם השידור הציבורי הממלכתי לא מועבר בHD, למה ששידור מסחרי כן יועבר?
ברשות השניה חייבים להתעורר על עצמם. זה לא הוגן שמי שרוצה לברוח מהחברות הגדולות או מחוזים והתחייבויות יופלה ולא יזכה ל-HD, לא במסחריות ולא בציבורי (שזה בכלל צריך להרים ועדת חקירה).
על כך יש לי רק דבר אחד לומר: מדינה אוכלת אזרחיה.
אם מישהו מתכנן להגיש תלונה לרשות השניה בעניין האפליה הזו אשמח לדעת איך העניינים מתקדמים. אם לא, אני רוצה לדעת לצרכים סטטיסטיים עד כמה צופים יש בערך לעידן פלוס ובמיוחד בפורום הזה, אולי נוכל להרים מחאה בעניין ולהתנגד לעוול הנוראי הזה שנגרם לנו. אנחנו לא סוג ג' ולא פחות מצופי הוט ויס (שאני בטוח שנשארים בחברות האלו רק בגלל שהם יזכו לHD ולערוצים נוספים).
אם המדינה מתכננת להפריט את עידן ונצטרך לשלם עליו כסף כמו להוט וליס - לפחות שתתן לנו סיבה להשתמש בו ותתחיל HD במסחריות ובממלכתי
·יש לך משהו שיאמת את זה?Mad-Dog כתב:גם ערוצים קשת ,רשת , עשר ו מכאן ישודרו ב HD בעידן פלוס...
ממה שאני קורא במרחבי הרשת אין כל אסמכתא לכך ש11 - 14 ישודרו בHD לצופי עידן (עובדה: בסלקום התלוננו על כך כי הם מסתמכים על עידן)
לא ברורה הסיבה למה ערוץ 1 לא היה ב-HD עד כה בעידן פלוס, אבל להבנתי זה היה או חלק או כלום. כלומר או שרק צופי חברות הטלוויזיה יוכלו לצפות בו ב-HD או שאף אחד לא יוכל. ברור שמדובר פה בכספי ציבור שהלכו לציוד השידור של הערוץ ובעקיפין יצרו יתרון שיווקי לחברות הטלוויזיה. מצד שני אין הרבה רייטינג לערוץ אז לא בטוח עד כמה זה עזר לחברות בשיווק המוצר שלהן.
ערוץ כאן 11 מועבר ב-HD בשידור באתר האינטרנט וגם רוב התכנים מועלים ל-youtube כך שלמי שיש סטרימר או טלוויזיה חכמה יכול לצפות בהקלטות ב-HD.
לגבי הערוצים המסחריים - 2 ו-10 - אני לא בטוח שצריך לחייב אותם לשדר ב-HD בעידן פלוס מכיוון שזה יעלה להם כסף והם בכל זאת עסק מסחרי.
אני ממש בספק שמישהו נשאר בהוט ויס ומשלם להן בגלל HD בארבעת ערוצי הברודקסט.
אני לא חושב שכשעידן פלוס יופרט נצטרך לשלם עליו כסף. מה שיכול להיות זה שיהיו ערוצים נוספים בתשלום בנוסף לערוצים הפתוחים, כמו במדינות אחרות.
ערוץ כאן 11 מועבר ב-HD בשידור באתר האינטרנט וגם רוב התכנים מועלים ל-youtube כך שלמי שיש סטרימר או טלוויזיה חכמה יכול לצפות בהקלטות ב-HD.
לגבי הערוצים המסחריים - 2 ו-10 - אני לא בטוח שצריך לחייב אותם לשדר ב-HD בעידן פלוס מכיוון שזה יעלה להם כסף והם בכל זאת עסק מסחרי.
אני לא חושב שכשעידן פלוס יופרט נצטרך לשלם עליו כסף. מה שיכול להיות זה שיהיו ערוצים נוספים בתשלום בנוסף לערוצים הפתוחים, כמו במדינות אחרות.
·דיגיטל קודם, אבל כאן 11 הוא ערוץ ממלכתי וצריך לשדר בHD גם למי שאין לו אינטרנט. מסכים איתך לגבי ההיבט של המסחריות: עסק לכל דבר והרווחיות קודמת לכל, אבל זו אפליה. נכון שאין זכות לבוא בטענות לעסק פרטי, אבל מהצד השני - העסק הפרטי הזה מרוויח מפרסום ומצופים (מה גם שהוא עושה שימוש במשאב ציבורי. זה לא ערוץ כמו "ערוץ הילדים" או "אגו" שמיועד ללקוחות של חברה ספציפית). ללא הצופים (גם אלו שבעידן פלוס), אין לעסק הזה יכולת להתקיים - בין אם הוא יהיה 12, 13 או 14. כשעסק לוקח קבוצה של צופים ומחליט שמשיקול כלכלי הוא יפלה אותם - בין אם כי הם מיעוט בהשוואה ללקוחות חברות הכבלים והלוויין ובין אם מסיבות אחרות, הוא מפסיד צופים ומרוויח צופים מאוכזבים כעוסים ומופלים.liorp כתב:לא ברורה הסיבה למה ערוץ 1 לא היה ב-HD עד כה בעידן פלוס, אבל להבנתי זה היה או חלק או כלום. כלומר או שרק צופי חברות הטלוויזיה יוכלו לצפות בו ב-HD או שאף אחד לא יוכל. ברור שמדובר פה בכספי ציבור שהלכו לציוד השידור של הערוץ ובעקיפין יצרו יתרון שיווקי לחברות הטלוויזיה. מצד שני אין הרבה רייטינג לערוץ אז לא בטוח עד כמה זה עזר לחברות בשיווק המוצר שלהן.
אני לא חושב שכשעידן פלוס יופרט נצטרך לשלם עליו כסף. מה שיכול להיות זה שיהיו ערוצים נוספים בתשלום בנוסף לערוצים הפתוחים, כמו במדינות אחרות....
ובדבר אחד אתה סופר צודק ונפלתי בו: אף אחד לא נשאר בהוט ויס בשביל ערוצים 11-14, אלא בשביל ערוצי הספורט. וגם זה, תודות למדינה, שנותנת להן כוח להתעצם על חשבון הציבור.
·כאן צריך לשדר ב HD אבל הוא משדר ביס ב 720 לא כמו 1080 שהיה ברשות השידורAlfonso כתב:·דיגיטל קודם, אבל כאן 11 הוא ערוץ ממלכתי וצריך לשדר בHD גם למי שאין לו אינטרנט. מסכים איתך לגבי ההיבט של המסחריות: עסק לכל דבר והרווחיות קודמת לכל, אבל זו אפליה. נכון שאין זכות לבוא בטענות לעסק פרטי, אבל מהצד השני - העסק הפרטי הזה מרוויח מפרסום ומצופים (מה גם שהוא עושה שימוש במשאב ציבורי. זה לא ערוץ כמו "ערוץ הילדים" או "אגו" שמיועד ללקוחות של חברה ספציפית). ללא הצופים (גם אלו שבעידן פלוס), אין לעסק הזה יכולת להתקיים - בין אם הוא יהיה 12, 13 או 14. כשעסק לוקח קבוצה של צופים ומחליט שמשיקול כלכלי הוא יפלה אותם - בין אם כי הם מיעוט בהשוואה ללקוחות חברות הכבלים והלוויין ובין אם מסיבות אחרות, הוא מפסיד צופים ומרוויח צופים מאוכזבים כעוסים ומופלים.......
ובדבר אחד אתה סופר צודק ונפלתי בו: אף אחד לא נשאר בהוט ויס בשביל ערוצים 11-14, אלא בשביל ערוצי הספורט. וגם זה, תודות למדינה, שנותנת להן כוח להתעצם על חשבון הציבור....