שיפור מהירות הורדה ב playstation 4

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום יש לי אינטרנט 200 מגה והסוני 4 מחובר בחיבור קווי לראוטר tp link archer c9 עכשיו אני רוצה לשפר תמהירות הורדה שיהיה יותר מהיר הבנתי יש דרך לפתוח פורטים צריך מחשב שיהיה זמין לפורטים ויש משהו שאמרו dmz מה יכול יותר לעזור? והאם זה באמת משפר תמהירות (אגב שאני מתחיל הורדה של משחק כי אני קונה דיגיטלי פץאום זה מוריד במהירות יפה של 17mb לשנייה ופתאום אחרי 10 דקות זה יכול לרדת ל3 מגה הורדה)

mosheamsalem56
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 354
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

פורטים לא נראה לי קשור למקרה הזה
בבדיקת מהירות כמה אתה מקבל ?
אולי זו בכלל בעיה של הספק
חתימה חתימתית !

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

mosheamsalem56 כתב:פורטים לא נראה לי קשור למקרה הזה
בבדיקת מהירות כמה אתה מקבל ?
אולי זו בכלל בעיה של הספק
...
·תגדיר מקרה כזה? אני מגיע לפעמים ליכולת המקסימלית של 200 מגה כאילו שאני מוריד משחק דרך החנות הדגיטלית בפלייסטישן זה מוריד לי על 22 מגה לשנייה אבל זה גם לפענים מוריד רק 10 מגה לשנייה וזה לא נשאר יציב על 22 השאלה שלי אם dmz יכול לשפר תמהירות או פתיחת פורטים משהו מזה יכול לשפר תמהירות? (שעושים בדיקה דרך הסוני זה לא ממש אמין זה מראה לפעמים 30 מגה לפעמים 100 מגה וזה בכלל לא נכון כי שבבדיקה זה מראה לי 30 מגה אני מוריד משחק שפתאום זה מוריד על 6 מגה לשנייה ככה שהבדיקה לא ממש אמינה כנראה בגלל שזה בדיקת מהירות דרך השרתים של סוני)

mosheamsalem56
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אם יש בעיה בפורט אז הוא תמיד היה חסום , לא פעם ככה ופעם ככה
בגלל זה אני נוטה לחשוב שזו בעיה אצל הספק שמגביל אותך לשרתים בחו"ל בעקבות עומס
חתימה חתימתית !

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

mosheamsalem56 כתב:אם יש בעיה בפורט אז הוא תמיד היה חסום , לא פעם ככה ופעם ככה
בגלל זה אני נוטה לחשוב שזו בעיה אצל הספק שמגביל אותך לשרתים בחו"ל בעקבות עומס
...
·אני אתקשר לבזק בינלאומי לבדוק אבל לא פתחתי פורטים ב ps4 אז מן הסתם שזה חסום לא? שמעתי שעם עושים dmz זה פותח פורטים אז בגלל זה חשבתי לעשות זה לא נראה לי קשור לספק גי במחשב הנייד אני מוריד טורנטים במהירות גבוהה בערך 20 מגה לשנייה שזה יציב זה בסוני 4 יותר משתנה בגלל זה אני חושב על dmz או פתיחת פורטים ידנית

mosheamsalem56
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תפתח DMZ תעשה בדיקה , המכשיר לא יתפוצץ , לא נראה לי שיהיה שינוי

גם בזק בינלאומי לא ממש יעזרו לך , לא יגידו לך הרי שהם מגבילים מהירות , יגידו שהבעיה אצלך או אצל סוני

ולהשוות בין טורנט לסוני זה לא אותו דבר , תעשה בדיקה לשרת שנמצא באותו איזור

יכול להיות מצב נגיד שהספק ייתן לך תעבורה מצויינת לגרמניה נגיד ולמקום אחר על הפנים
חתימה חתימתית !

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

mosheamsalem56 כתב:תפתח DMZ תעשה בדיקה , המכשיר לא יתפוצץ , לא נראה לי שיהיה שינוי

גם בזק בינלאומי לא ממש יעזרו לך , לא יגידו לך הרי שהם מגבילים מהירות , יגידו שהבעיה אצלך או אצל סוני

ולהשוות בין טורנט לסוני זה לא אותו דבר , תעשה בדיקה לשרת שנמצא באותו איזור

יכול להיות מצב נגיד שהספק ייתן לך תעבורה מצויינת לגרמניה נגיד ולמקום אחר על הפנים
...
הבדיקה בסוני 4 זה דרך השרתים של סוני שעוד פעם זה לא משנה לי מה המספר שכתוב שם כי זה חא משקף באמת תמהירות ההורדה השאלה שלי מה אפשר לעשות בשביל לשפר תמהירות הורדה בסוני
·

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #8 

@Lior18
·

לא בטוח שיש משהו שאתה יכול לעשות. במיוחד אם השרתים של סוני יושבים רחוק או מאד עמוסים (שאני בספק) אז לא יעזור לך כלום. סה"כ 3 מגהבייט לשניה זה מהירות סבירה ביותר במיוחד לשרתים בארה"ב או משהו.

אתה יכול לנסות להתלונן לסוני ו/או לספק ו/או להחליף ספק. דרך אגב אם אני מבין נכון אתה כרגע אצל בזב"ל ויש פה שירשור על בעיות כלליות עם בזב"ל אולי זה בכלל קשור לזה?

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

eran405 כתב:@Lior18
·

לא בטוח שיש משהו שאתה יכול לעשות. במיוחד אם השרתים של סוני יושבים רחוק או מאד עמוסים (שאני בספק) אז לא יעזור לך כלום. סה"כ 3 מגהבייט לשניה זה מהירות סבירה ביותר במיוחד לשרתים בארה"ב או משהו.

אתה יכול לנסות להתלונן לסוני ו/או לספק ו/או להחליף ספק. דרך אגב אם אני מבין נכון אתה כרגע אצל בזב"ל ויש פה שירשור על בעיות כלליות עם בזב"ל אולי זה בכלל קשור לזה?
...
·האמת שזה לא ממש בעיה אני סתם גרידי אני מקבל 10 מגה לשנייה בממוצע בסוני אבל אם אפשר להשיג הרבה יותר אז למה לא אני אעשה dmz לסוני לראות אם יש שיפור שאגב לא ממש הבנתי מה זה dmz ומה זה עושה בפועל שמפעילים אותו למכשיר

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #10 

@Lior18
·

DMZ בגדול אומר להוציא או לדמות שהמכשיר יהיה מחוץ לרשת הפנימית שלך. במעשי בראוטרים הביתיים אני חושב שזה פשוט פותח את כל הפורטים ומפנה אותם אל המכשיר. זה לא תצורה מומלצת אבל אין בעיה להפעיל את זה זמנית רק בשביל הבדיקה. אני לא מאמין שזה יעזור אבל אם זה כן אז אתה צריך למצוא איזה פורטים המכשיר משתמש ולפתוח ולהפנות אליו את הפורטים האלה. בהנחה שזה לא יעזור אתה יכול להיות בטוח שזה לא קשור לפתיחת פורטים.

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #11 

הבעיה היא לא בפורטים.
הבעיה היא ב-TCP WINDOW SIZE וב-SCALING.
יש על זה שרשור גדול ב-REDDIT.
אחת הדרכים לתמרן את הפליסטיישן כך שיוריד פאקטות גדולות יותר היא על ידי שימוש ב-PROXY.

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

9xcalibur9 כתב:הבעיה היא לא בפורטים.
הבעיה היא ב-TCP WINDOW SIZE וב-SCALING.
יש על זה שרשור גדול ב-REDDIT.
אחת הדרכים לתמרן את הפליסטיישן כך שיוריד פאקטות גדולות יותר היא על ידי שימוש ב-PROXY.
...
·אבל הבנתי שבשביל proxy צריך שיהיה מחשב 0עיל באותו רדע בשביל שיהיה אינטרנט כי אתה מתחבר בפרוקסי למחשב זה נכון? אם כן זה לא עוזר שכל פעם שאני ארצה אינטרנט בסוני 4 אני אהיה צריך תמחשב דלוק

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #13 

@Lior18
·

אתה צודק לכן הייתי מציע להפעיל את האופציה הזו אך ורק כשרוצים להוריד משהו בפליסטיישן.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”