טס לצרפת איזיה חבילת תקשורת הכי משתלמת?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ההמלצה שלי היא לקנות בארץ סים של קופיקס/וואללה מובייל, ייתן לך בצרפת 3GB גלישה ו-500 דקות ו-SMS-ים לארץ וממנה.
עוד פרטים ומדריך כאן:
https://www.hometheater.co.il/vp2546811#2546811
עוד פרטים ומדריך כאן:
https://www.hometheater.co.il/vp2546811#2546811
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
@sagiv_gg
·דוכני relay או tabac בכל םינה בעיר. זה המידע של חסרת sfr באתר שלהם
הסים הוא לצרפת ועוד מדינות על פי הגדרה...נדמה לי כל האיחוד האירופי. בכל אופן לא גלובלי טוטל...
חייב להגיד שאני לא השתמשתי. רק ראיתי את הפרסום
·דוכני relay או tabac בכל םינה בעיר. זה המידע של חסרת sfr באתר שלהם
הסים הוא לצרפת ועוד מדינות על פי הגדרה...נדמה לי כל האיחוד האירופי. בכל אופן לא גלובלי טוטל...
חייב להגיד שאני לא השתמשתי. רק ראיתי את הפרסום
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא מצויינים שם התנאים המדוייקים, אבל אם מקבלים 20GB ללא הגבלה (ולא לחודש, למשל), זה יכול להיות נחמד כי אז הסים יוכל לשמש גם לטיולים נוספים במדינות האיחוד האירופי.
אבל אם זה 35 יורו עבור 20GB המוגבלים לחודש, זה פשוט יקר מאוד בשביל טיול של שבוע-שבועיים בצרפת ועדיף ללכת על הסים של קופיקס/וואללה מובייל.
אבל אם זה 35 יורו עבור 20GB המוגבלים לחודש, זה פשוט יקר מאוד בשביל טיול של שבוע-שבועיים בצרפת ועדיף ללכת על הסים של קופיקס/וואללה מובייל.
- rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 463
- שם מלא: רפי ב
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
העסקה של וואלה מובייל היא המשתלמת ביותר אם אתה לא חייב גם שיחות מקומיות.
בהתעסקות עם סים מקומי תמיד יש "סיכון" שלא שווה את המאמץ, בייחוד בנסיעות קצרות.
דוגמא מניסיון אישי - אישתי ואחותי טסו לברלין ל-5 ימים. לאישתי עשיתי חבילה של וואלה וביטלתי כשחזרה. מכיוון שהחיוב הוא יחסי למס' הימים העלות היא בערך 20ש"ח והייתה לה גלישה מהרגע שנחתה.
אחותי קנתה סים מקומי שלא עבד, הייתה צריכה לגשת 3 פעמים לחנות, בכל פעם המתנה של 30-45 דק', רק ביום השלישי הסתדר לה ובסוף שילמה 15 יורו...
בהתעסקות עם סים מקומי תמיד יש "סיכון" שלא שווה את המאמץ, בייחוד בנסיעות קצרות.
דוגמא מניסיון אישי - אישתי ואחותי טסו לברלין ל-5 ימים. לאישתי עשיתי חבילה של וואלה וביטלתי כשחזרה. מכיוון שהחיוב הוא יחסי למס' הימים העלות היא בערך 20ש"ח והייתה לה גלישה מהרגע שנחתה.
אחותי קנתה סים מקומי שלא עבד, הייתה צריכה לגשת 3 פעמים לחנות, בכל פעם המתנה של 30-45 דק', רק ביום השלישי הסתדר לה ובסוף שילמה 15 יורו...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שום דבר. בוואטס אפ אתה נשאר עם הקבוע שלך.