..
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
התכוונת להגיד 7.2.4...
ה7 מסמן את הזוג קדמים סנטר זוג סראונדים ועוד זוג צדדים
ה2 זה שתיי סבים
ה4 זה 2 זוגות אטמוס....
סטאפ חלומי בהצלחה
ה7 מסמן את הזוג קדמים סנטר זוג סראונדים ועוד זוג צדדים
ה2 זה שתיי סבים
ה4 זה 2 זוגות אטמוס....
סטאפ חלומי בהצלחה
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35098
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
בכל מקרה קח בחשבון שהזמנת רסיבר מאמזון שנעצרת לאישור משרד התקשורת יכולה להתעכב גם חודש אחרי ההזמנה
ככה שאם אתה לחוץ, לך לחנויות פה בארץ, תראה רצינות, תתמקח וכנראה שההפרש לא יהיה כזה גדול
אגב, לדעתי גם פה עדיין אין את הדגמים האלה
אם בסופו של דבר אתה מתלבט בגלל ה7.2.4 טבעי, בין ה6400 דנון ל8012 מרנץ, וציינת שאתה משתגע פעם ביום בלי מוסיקה...אז נראה לי שכדאי שתלך עך המרנץ...יש לו לפי התרשמותי יותר מוניטין בתחום הסאונד. אבל כפי שחוזרים ואומרים כאן בפורום- יש עניין של תקציב ויש עניין שתלך ותאזין לכל הרסיברים המדוברים באוזניך שלך.
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
@guyezra
·
כדי להקל במעט על החיפוש אני ממליץ לך להשתמש בתוסף הבא לכרום
https://www.mudcompare.com/pages/he/adi ... =mud0102ao
כשאתה נמצא כבר בדף של המוצר באמזון אירופה כלשהו,לחיצה על התוסף תבצע לך השוואה בין אתרי אמזון השונים על אותו מוצר.
זה חוסך לך את הצורך להיכנס לכל אתר ואתר.
@IGAL4d
כמו שציינתי אין אפשרות לגשת לשמוע את המרנטץ בארץ ,ונראה לי שגם את הדנון 6400 אין מחכה שיגיע
אכן לפי מה שהבנתי המרנטץ יור טוב במוסיקה והדנון מוביל בקולנוע צריך למצוא את עמק השווה בין שניהם בהתיחס לעלות מול תועלת ,וכן כמה שהרסיבר מתקדם זה יותר טוב ,לנוח קצת משדרגת .
·
מהנסיון (הדי מועט חייב להודות) שלי, כאשר בדקתי רסיברים שונים באותה רמת מחיר היה לי מאוד קשה להבחין בהבדלי סאונד משמעותיים כאשר צפיתי בסרטים. מה שהיטה את הכף אלו הפיצ'רים כמו מערכת כיול, ולא פחות חשוב בשבילי בזמנו אלו יציאות pre out כדי שאוכל בבוא העת לשרשר לו מגבר אינטגרייטד וכך להנות משני העולמות.
באותה נשימה, כן הבחנתי בהבדלים כשהאזנתי למוסיקה דרך הרסיברים אבל בהתחשב במה שרשמתי זה לא היה השיקול העיקרי שלי בקניה.
·
כדי להקל במעט על החיפוש אני ממליץ לך להשתמש בתוסף הבא לכרום
https://www.mudcompare.com/pages/he/adi ... =mud0102ao
כשאתה נמצא כבר בדף של המוצר באמזון אירופה כלשהו,לחיצה על התוסף תבצע לך השוואה בין אתרי אמזון השונים על אותו מוצר.
זה חוסך לך את הצורך להיכנס לכל אתר ואתר.
@IGAL4d
כמו שציינתי אין אפשרות לגשת לשמוע את המרנטץ בארץ ,ונראה לי שגם את הדנון 6400 אין מחכה שיגיע
אכן לפי מה שהבנתי המרנטץ יור טוב במוסיקה והדנון מוביל בקולנוע צריך למצוא את עמק השווה בין שניהם בהתיחס לעלות מול תועלת ,וכן כמה שהרסיבר מתקדם זה יותר טוב ,לנוח קצת משדרגת .
·
מהנסיון (הדי מועט חייב להודות) שלי, כאשר בדקתי רסיברים שונים באותה רמת מחיר היה לי מאוד קשה להבחין בהבדלי סאונד משמעותיים כאשר צפיתי בסרטים. מה שהיטה את הכף אלו הפיצ'רים כמו מערכת כיול, ולא פחות חשוב בשבילי בזמנו אלו יציאות pre out כדי שאוכל בבוא העת לשרשר לו מגבר אינטגרייטד וכך להנות משני העולמות.
באותה נשימה, כן הבחנתי בהבדלים כשהאזנתי למוסיקה דרך הרסיברים אבל בהתחשב במה שרשמתי זה לא היה השיקול העיקרי שלי בקניה.
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

@guyezra
·
צודק בהחלט
, לא שמתי לב.
זה כמובן רלוונטי אך ורק אם המוצר נמצא באמזון (בלי קשר התוסף מעולה ומקל מאוד על החיפוש)
·
צודק בהחלט
זה כמובן רלוונטי אך ורק אם המוצר נמצא באמזון (בלי קשר התוסף מעולה ומקל מאוד על החיפוש)
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

@or88
·
הבחירה שלי לא ממש רלוונטית כי זה היה לפני לא מעט שנים
אבל מדובר ב yamaha rxv-667 שעדיין עושה עבודה נאמנה בסרטים.
אני מתחיל לחשוב על בדיקת רסיבר חדש בעיקר בגלל מערכת כיול משופרת וקישוריות (דבר שאין לי ברסיבר הנוכחי).
מעבר לאטמוס כרגע לא רלוונטי מבחינתי.
·
הבחירה שלי לא ממש רלוונטית כי זה היה לפני לא מעט שנים
אני מתחיל לחשוב על בדיקת רסיבר חדש בעיקר בגלל מערכת כיול משופרת וקישוריות (דבר שאין לי ברסיבר הנוכחי).
מעבר לאטמוס כרגע לא רלוונטי מבחינתי.