תערוכת הרכב בפרנקפורט היא תערוכת הרכב הגדולה בעולם. היא נערכת אחת לשנתיים (בכל שנה אי זוגית) כאשר בכ שנה זוגית נערכת תערוכת הרכב בפריז.

אתה, כמובן, רשאי לבקש מהמנהלים הרשאות לכתיבת מאמר שיסתור או אף לבקש מהם למחוק את המאמר הזה.nir11 כתב:צר לי,
ניסוח כזה:
"
ע"פ מומחים (אני לא נהגתי על מקלארן ועל פרארי), הסדר מבחינת מכוניות נהיגה זה פרארי, למבורגיני ומקלארן.
"
מעיד על רמת הבנה לא גבוהה בתחום, וגם רמת כתיבה לא גבוהה.
איך היה מתקבל פה אם מישהו היה כותב שלפי המומחים הסדר מבחינת טלוויזיות זה סוני, סמסונג וLG?
מי שעוקב אחרי מגזיני רכב, וגם אחרי סדרות מרוצים רלוונטיות, יודע שזה לא עובד ככה.
אם כותבים על רכב, אז לדעתי צריך לכתוב ברמה מתאימה, או לוותר על כל העניין....

ממש לא קשה לי לקבל ביקורת. זאת ההתרשמות שלי מעשרות סרטונים של השוואות שצפיתי ועשיתי ממוצע ביניהם. מה לעשות שלא נהגתי על כולן וגם אם כן, אני לא מספיק מיומן כדי להביע את דעתי?nir11 כתב:אני לא מבקש לסתור, וגם לא למחוק, אני מספק לך ביקורת וניראה שקצת קשה לך לקבל.
פרארי יותר מהיר מלבורגיני? איזה פרארי? איסה למבורגיני? באיזה תנאים? כביש? מסלול? האצה בקו ישר? תאוצה מאפס למאה?
ברור יותר?...
·nir11 כתב:אני לא מבקש לסתור, וגם לא למחוק, אני מספק לך ביקורת וניראה שקצת קשה לך לקבל.
פרארי יותר מהיר מלבורגיני? איזה פרארי? איסה למבורגיני? באיזה תנאים? כביש? מסלול? האצה בקו ישר? תאוצה מאפס למאה?
ברור יותר?...