בעיה בcovenant, elysium, sdarot ועוד.
-
NadavHadad
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- שם מלא: Nadav Hadad
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
משום מקום אחרי שעבדו לי תמיד מושלם בהרחבות של covenant, elysium, quasar וsalts אני יכול למצוא רק סרטים ולא יכול לחפש סדרות או לראות בהן סדרות בשום דרך, מלבד ב quasar שמוצא לי בחיפוש של הטורנטים רק ושאפשר לראות בו.
גם ב sdarot tv אני נכנס לקטגוריות והכל ריק וכשאני עושה חיפוש אז זה מוצא לי, אבל כשנכנס אז הכל ריק ואין פרקים.
קרה למישהו?
מישהו יודע איך לפתור?
ניסיתי לראות אם ה dns השתנה, אבל הוא עדיין של גוגל ואז ניסיתי להתקין כמה הרחבות vpn חינמיות ולא יודע אם הן באמת עבדו, אבל בקודי עצמו בהרחבות שום דבר לא השתנה.
תודה רבה על העזרה!
משום מקום אחרי שעבדו לי תמיד מושלם בהרחבות של covenant, elysium, quasar וsalts אני יכול למצוא רק סרטים ולא יכול לחפש סדרות או לראות בהן סדרות בשום דרך, מלבד ב quasar שמוצא לי בחיפוש של הטורנטים רק ושאפשר לראות בו.
גם ב sdarot tv אני נכנס לקטגוריות והכל ריק וכשאני עושה חיפוש אז זה מוצא לי, אבל כשנכנס אז הכל ריק ואין פרקים.
קרה למישהו?
מישהו יודע איך לפתור?
ניסיתי לראות אם ה dns השתנה, אבל הוא עדיין של גוגל ואז ניסיתי להתקין כמה הרחבות vpn חינמיות ולא יודע אם הן באמת עבדו, אבל בקודי עצמו בהרחבות שום דבר לא השתנה.
תודה רבה על העזרה!
-
NadavHadad
- חבר שרק התחיל

התקשרתי לבזק בינלאומי והם ביטלו את ההגנות, אבל עדיין המצב אותו דבר.
יכול להיות פיתרון אחר או פשוט לנסות התקנה נקייה מחדש?
יכול להיות פיתרון אחר או פשוט לנסות התקנה נקייה מחדש?
-
NadavHadad
- חבר שרק התחיל

ניסיתי אז להתחבר מנפלאפון ולא עבד לי עדיין...עשיתי התקנה חדשה ועבד פתאום...לא יודע