לא רלוונטי
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
אני לא יודע כמה זה יוצא כולל משלוח ומעמ, אבל רמקולים אלו נמכרים במספר מקומות בארץ בחניות מתמחות במחיר סבבה. יחסית למחיר שלהם אחלה רמקולים. רק לא הבנתי איך זה קשור לאטמוס ? אטמוס צריך להיות בתקרה או מופנה כלפי התקרה ואז מקבלים את הצלילים בהחזר. הרמקולים האלו הם או סטריאו בחדר קטן או סרראונד.
אין שום דבר מיוחד ברמקול שתולים בתקרה. אם אני לא טועה, "רמקול אטמוס" זה בעצם רמקול שיושב על רמקול רגיל ושיש לו הטייה כלפי התקרה, עבור מי שלא מתאפשר לו לתלות רמקולים. לסיכום, כל רמקול יכול לשמש כרמקול תקרה אם יש לך דרך לתלות אותו.
- shigidar
- עוסק בתחום

Re: monitor audio br1
@or88
·
לא הבנת אותי, אני התכוונתי לגבי MR1 שזה דגם עדכני.
בכל אופן חוזר על דברי, אלו רמקולים סבבה אבל לא עבור אטמוס.
·
בכל אופן חוזר על דברי, אלו רמקולים סבבה אבל לא עבור אטמוס.
·shigidar כתב:@or88
·
בכל אופן חוזר על דברי, אלו רמקולים סבבה אבל לא עבור אטמוס....
אם הם טובים מקדימה או מאחורה, למה הם לא טובים מלמעלה?
- shigidar
- עוסק בתחום

@yonyz
·
כי רמקולי אטמוס נמצאים לא קדימה ולא אחורה, הם נמצאים בין המאזין לבין המסך למעלה בתקרה. תעשה גוגל ATMOS
במצב שאין אפשרות להתקין רמקול בתקרה, ישנם רמקולים לדוגמא RP-140SA שמונחים על רמקולים רגילים ופונים למעלה וכך אנו מקבלים את אפקט האטמוס בהשתקפות מהתקרה.
·
כי רמקולי אטמוס נמצאים לא קדימה ולא אחורה, הם נמצאים בין המאזין לבין המסך למעלה בתקרה. תעשה גוגל ATMOS
במצב שאין אפשרות להתקין רמקול בתקרה, ישנם רמקולים לדוגמא RP-140SA שמונחים על רמקולים רגילים ופונים למעלה וכך אנו מקבלים את אפקט האטמוס בהשתקפות מהתקרה.
אור, המחירים שכתבתי על הזמנה מחו"ל הם של ה-MR1, לא ה-BR1. ה-MR1 זה מסדרה חדשה שהיא הזולה ביותר שיש למוניטור אודיו, וה-BR1 הוא מסדרת הברונז שהיא קצת מעל. שווה ללכת ולשמוע אותם, בכל מקרה אטמוס זה רק אפקטים, זה לא ערוץ עמוס במיוחד.
shigidar - אור רשם שהוא יכול לתלות את הרמקולים האלה בתקרה עם מתקן.
אור - סטאפ אטמוס אידיאלי הוא רמקולים שתלויים לתקרה ומכוונים למטה. רמקולים שיושבים על הרצפה או על רמקול קדמי ומכוונים למעלה ליצירת החזרים - זו פשרה עבור מי שלא יכול לתלות רמקולים מהתקרה.
shigidar - אור רשם שהוא יכול לתלות את הרמקולים האלה בתקרה עם מתקן.
אור - סטאפ אטמוס אידיאלי הוא רמקולים שתלויים לתקרה ומכוונים למטה. רמקולים שיושבים על הרצפה או על רמקול קדמי ומכוונים למעלה ליצירת החזרים - זו פשרה עבור מי שלא יכול לתלות רמקולים מהתקרה.