שלישיה קדמית בצבע לבן וסאב. SVS Ultra או משהו אחר?
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
הי חברים,
בקרוב אני הולך לשדרג את המערכת לרגל מעבר לדירה חדשה. בעבר רציתי לעשות כזה שדרוג אבל חיכיתי למעבר.
מדובר על מדפיים וסנטר, ככל הנראה, המגבלה היחידה היא צבע לבן (למרות שזו לא כזו מגבלה, היום יש מבחר גדול בלבן) פלוס סאב. וכמובן התקציב שעומד על 15K פלוס מינוס. עדיף מינוס אבל אני מוכן להשקיע כדי לקבל משהו טוב.
הרסיבר הנוכחי שלי קצת ישן - יאמאהה 765 כנראה גם ישודרג בקרוב.
למרות שלא שמעתי אותם, ואני מתכוון לעשות זאת בקרוב, כל ההמלצות מכוונות ל SVS Ultra. מה עוד שווה לי לשמוע שמתחרה בהם?
תודה מראש לעוזרים
בקרוב אני הולך לשדרג את המערכת לרגל מעבר לדירה חדשה. בעבר רציתי לעשות כזה שדרוג אבל חיכיתי למעבר.
מדובר על מדפיים וסנטר, ככל הנראה, המגבלה היחידה היא צבע לבן (למרות שזו לא כזו מגבלה, היום יש מבחר גדול בלבן) פלוס סאב. וכמובן התקציב שעומד על 15K פלוס מינוס. עדיף מינוס אבל אני מוכן להשקיע כדי לקבל משהו טוב.
הרסיבר הנוכחי שלי קצת ישן - יאמאהה 765 כנראה גם ישודרג בקרוב.
למרות שלא שמעתי אותם, ואני מתכוון לעשות זאת בקרוב, כל ההמלצות מכוונות ל SVS Ultra. מה עוד שווה לי לשמוע שמתחרה בהם?
תודה מראש לעוזרים
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
SVS נותנים תמורה אדירה למחיר, גם ברמקולים וגם בסאבים.
אישית משוחד, יש לי "כמה" רמקולים וסאבים של SVS מסדרת הULTRA. אין לי מה להוסיף לעשרות חוות דעת, ביקורות רשמיות וביקורות משתמשים מרחבי העולם: אחלה רמקולים.
מעולים לק"ב וגם למוזיקים למרות שפה זה כבר עניין אישי ותלוי בסוג המזויקה כמובן.
הרמקולים מאוד דינאמיים, חזקים, יעילים, יורדים יחסית נמוך ונשארים עם אותו האופי בכל רמות הווליאום גם כשדוחפים אותם עד הסוף. במה טובה, מידים טובים ודי ניטראליים...הסנטר שלהם אחד הטובים, חזק מאוד, חד, ברור ויורד נמוך, אמור להיות משודך עם הרצפתיים המפלצתיים שלהם....אבל כל זה מילים באוויר כי עד כמה שאני זוכר, אין סנטר אולטרה בלבן
אישית משוחד, יש לי "כמה" רמקולים וסאבים של SVS מסדרת הULTRA. אין לי מה להוסיף לעשרות חוות דעת, ביקורות רשמיות וביקורות משתמשים מרחבי העולם: אחלה רמקולים.
מעולים לק"ב וגם למוזיקים למרות שפה זה כבר עניין אישי ותלוי בסוג המזויקה כמובן.
הרמקולים מאוד דינאמיים, חזקים, יעילים, יורדים יחסית נמוך ונשארים עם אותו האופי בכל רמות הווליאום גם כשדוחפים אותם עד הסוף. במה טובה, מידים טובים ודי ניטראליים...הסנטר שלהם אחד הטובים, חזק מאוד, חד, ברור ויורד נמוך, אמור להיות משודך עם הרצפתיים המפלצתיים שלהם....אבל כל זה מילים באוויר כי עד כמה שאני זוכר, אין סנטר אולטרה בלבן
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אני תומך בכל מה שנאמר לפני. האולטרה יתנו לך קולנוע ברמה שלא היתה לך לפני, אני אומר את זה בביטחון מלא.
אצל היבואן יש עוד דגמים וחברות, תנצל את ההזדמנות לשמוע ולהשוות.
בוא תשתף איזה רמקולים יש כרגע, וגודל החדר.
אצל היבואן יש עוד דגמים וחברות, תנצל את ההזדמנות לשמוע ולהשוות.
בוא תשתף איזה רמקולים יש כרגע, וגודל החדר.
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

תודה על התשובה. מצטער שלקח לי זמן לענות אבל אני בעיצומם של שידרוגים בדירה החדשה.
החלל הוא 4.7 על בערך 6 מטר (צד אחד חלון גדול וצד שני פתוח לכיוון פינת אוכל אז אולי אפילו יותר מ 6). הישיבה היא בצד הרחב - מרחק רמקולים מקיר מינוס ספה מקיר נגדי, יצא בערך 4 מטר מהרמקולים והמסך.
כרגע יש לי סטלייטים ישנים של קליפש שבינתיים ישארו בתור סראונד אחוריים ואולי גם בתור קדמיים עליוניים לאטמוס כשאני אגיע לקנות גם רסיבר.
אני משתמש במערכת בערך 75%-80% לסדרות וסרטים והשאר למוסיקה בשאיפה (האמת קצת פחות למוסיקה כי הקליפשים מעצבנים אותי לפעמים, אז אני משתמש באזניות).
האמת, לא כזה מפריע לי שהסנטר לא יהיה לבן כי הוא יכנס לתוך המזנון - יש מקום מצויין בשבילו.
החלל הוא 4.7 על בערך 6 מטר (צד אחד חלון גדול וצד שני פתוח לכיוון פינת אוכל אז אולי אפילו יותר מ 6). הישיבה היא בצד הרחב - מרחק רמקולים מקיר מינוס ספה מקיר נגדי, יצא בערך 4 מטר מהרמקולים והמסך.
כרגע יש לי סטלייטים ישנים של קליפש שבינתיים ישארו בתור סראונד אחוריים ואולי גם בתור קדמיים עליוניים לאטמוס כשאני אגיע לקנות גם רסיבר.
אני משתמש במערכת בערך 75%-80% לסדרות וסרטים והשאר למוסיקה בשאיפה (האמת קצת פחות למוסיקה כי הקליפשים מעצבנים אותי לפעמים, אז אני משתמש באזניות).
האמת, לא כזה מפריע לי שהסנטר לא יהיה לבן כי הוא יכנס לתוך המזנון - יש מקום מצויין בשבילו.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
SVS חברה מעולה תמורה מעולה לך תשמע אותם בפיוצ'ר ותרכוש.
בקשר לסנטר, תדבר עם פיוצ'ר, הם מציעים שרות, לשלוח את הסנטר
לצביע אצל כאלה שמתמצאים בתחום
זה יעלה לך סכום מסויים אבל יהיה לך סנטר לבן
אם זה חשוב לך...
בהצלחה
בקשר לסנטר, תדבר עם פיוצ'ר, הם מציעים שרות, לשלוח את הסנטר
לצביע אצל כאלה שמתמצאים בתחום
זה יעלה לך סכום מסויים אבל יהיה לך סנטר לבן
אם זה חשוב לך...
בהצלחה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

תודה חברים. אני אלך לפיוצ'ר. האמת קצת לחוץ עכשיו עם השיפוץ והחגים, אז אני מניח אחרי סוכות.
בקשר לסנטר, אם אני אוכל להשיג גריל לבן נראה לי אני מסודר אבל זה לא קריטי. אני אדווח על התקדמות כשתהיה
בקשר לסנטר, אם אני אוכל להשיג גריל לבן נראה לי אני מסודר אבל זה לא קריטי. אני אדווח על התקדמות כשתהיה
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
·תרים לפחות טלפון ל- פיוצ'רfreedom_il כתב:תודה חברים. אני אלך לפיוצ'ר. האמת קצת לחוץ עכשיו עם השיפוץ והחגים, אז אני מניח אחרי סוכות.
בקשר לסנטר, אם אני אוכל להשיג גריל לבן נראה לי אני מסודר אבל זה לא קריטי. אני אדווח על התקדמות כשתהיה...
ותבדוק מה מצב המלאי שלהם....
יכול מאוד להיות לדוגמא שכרגע יש מלאי
אבל אחרי סוכות יחסר לך סנטר או קדמיים במלאי
וזה מבאס... תתקשר לברר
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo