מחפש המלצה לראוטר, מתלבט בין DIR-825/AC של DLink ל TD-W9980של TpLink
-
1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אז אני רוצה להפוך את ההוטבוקס הזה רק למודם
ולקנות ראוטר נחמד בסביבות ה 400 שקל
תשתית הוט
הבנתי של TD-W9980 יש גם ראוטר וגם מודם? זה טוב או רע? (אני לא ממש צריך מודם בגלל ההוטבוקס)
אשמח להמלצות
תשתית הוט
הבנתי של TD-W9980 יש גם ראוטר וגם מודם? זה טוב או רע? (אני לא ממש צריך מודם בגלל ההוטבוקס)
אשמח להמלצות
סקירה על הדלינק1OrenBen-Moshe כתב:אז אני רוצה להפוך את ההוטבוקס הזה רק למודם
תשתית הוט
אשמח להמלצות...
http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-825AC/DIR-825AC.htm
הטיפילינק ה 9980 זה לתשתית בזק כי משולב מודם VDSL
-
1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
@MrYair
·
אני בדיוק פתחתי את השרשור הזה אחרי הקריאה של הסקירות המעולות שלו
רציתי לשמוע עוד כמה דעות אולי המלצות אחרות.
אז אני מבין שה TD-W9980 מת ובמילא לא כזה רלוונטי אליי (אני בהוט)
קראתי כמה פעמים פה שעומד לצאת ה VR200v ושהוא עומד להיות מעולה. מה בסוף קרה עם הדבר הזה? אני לא מוצא את הדגם הזה בשום מקום. נגנז?
·
אני בדיוק פתחתי את השרשור הזה אחרי הקריאה של הסקירות המעולות שלו
רציתי לשמוע עוד כמה דעות אולי המלצות אחרות.
אז אני מבין שה TD-W9980 מת ובמילא לא כזה רלוונטי אליי (אני בהוט)
קראתי כמה פעמים פה שעומד לצאת ה VR200v ושהוא עומד להיות מעולה. מה בסוף קרה עם הדבר הזה? אני לא מוצא את הדגם הזה בשום מקום. נגנז?
@1OrenBen-Moshe
·
גם ה-tplink 9980 או ה-9970 שמחליף אותו, גם ה-vr200 (שאין בארץ אבל אתה יכול להביא מחו"ל אם אתה ממש רוצה) או ה-vr600 (שיותר טוב ממנו ואפשר להשיג בארץ) הם כולם מודם/ראוטרים עם מודם לתשתית בזק. אלא אם יש לך תוכניות בקרוב לעבור לתשתית בזק אני לא רואה שום סיבה לקחת מודם/ראוטר במקום ראוטר ללא מודם שנותן תמורה יותר טובה למחיר + יותר גמישות (תמיד תוכל לשם מודם מושאל או לקנות מודם ממש זול ולחבר לראוטר ללא מודם שתקנה).
ה-Dlink 825AC הוא אכן אופציה טובה לשקול במיוחד אם אתה מאד לחוץ בתקציב. אופציות יותר טובות אך עדיין זולות שעולות לי בראש הם ה-tplink c7 או אם אתה מזמין מחו"ל linksys EA6500 ו-asus RT-AC66U. כמובן שיש אינסוף אופציות במחירים, ביצועים ועם אופציות שונות. אתה יכול לקרוא ולהשוות דגמים שונים באתרים כגון smallnetbuilder.
·
גם ה-tplink 9980 או ה-9970 שמחליף אותו, גם ה-vr200 (שאין בארץ אבל אתה יכול להביא מחו"ל אם אתה ממש רוצה) או ה-vr600 (שיותר טוב ממנו ואפשר להשיג בארץ) הם כולם מודם/ראוטרים עם מודם לתשתית בזק. אלא אם יש לך תוכניות בקרוב לעבור לתשתית בזק אני לא רואה שום סיבה לקחת מודם/ראוטר במקום ראוטר ללא מודם שנותן תמורה יותר טובה למחיר + יותר גמישות (תמיד תוכל לשם מודם מושאל או לקנות מודם ממש זול ולחבר לראוטר ללא מודם שתקנה).
ה-Dlink 825AC הוא אכן אופציה טובה לשקול במיוחד אם אתה מאד לחוץ בתקציב. אופציות יותר טובות אך עדיין זולות שעולות לי בראש הם ה-tplink c7 או אם אתה מזמין מחו"ל linksys EA6500 ו-asus RT-AC66U. כמובן שיש אינסוף אופציות במחירים, ביצועים ועם אופציות שונות. אתה יכול לקרוא ולהשוות דגמים שונים באתרים כגון smallnetbuilder.