בעיה במצלמה גלקסי S4 ( כן S4.....)
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
שלום,
יש לי GALAXY S4 ( האמת שזה לא בדיוק שלי אלא של חמי ) וקיימת בעייה עם המצלמה:
אפשר להיכנס למצב צילום ( כאילו להדליק את המצלמה ) ללא בעיות,לצלם, להיכנס, לצאת ממנה כמה פעמים שרוצים ללא בעיות עד שהמסך של המכשיר נכבה ( כיבוי אוטומטי של המסך ). מרגע זה אין אפשרות להיכנס למצלמה, היא פשוט לא נדלקת.....
אולי משהו שונה בהגדרות ?
פחות נראה לי שזו בעיית מצלצה תקולה...
עזרה בבקשה.
תודה
יש לי GALAXY S4 ( האמת שזה לא בדיוק שלי אלא של חמי ) וקיימת בעייה עם המצלמה:
אפשר להיכנס למצב צילום ( כאילו להדליק את המצלמה ) ללא בעיות,לצלם, להיכנס, לצאת ממנה כמה פעמים שרוצים ללא בעיות עד שהמסך של המכשיר נכבה ( כיבוי אוטומטי של המסך ). מרגע זה אין אפשרות להיכנס למצלמה, היא פשוט לא נדלקת.....
אולי משהו שונה בהגדרות ?
פחות נראה לי שזו בעיית מצלצה תקולה...
עזרה בבקשה.
תודה
יכולה להיות גם בעיה תוכנתית. הוא משתמש באפליקצית הצילום המקורית של המכשיר?
אפשר לנסות להתקין זמנית את הגרסה החינמית של Camera Zoom fx המצויינת (שאולי תהיה טובה יותר אפילו מהאפליקציה המקורית) ולראות אם הבעיה עדיין קיימת כשמשתמשים רק בה.
אפשר לנסות להתקין זמנית את הגרסה החינמית של Camera Zoom fx המצויינת (שאולי תהיה טובה יותר אפילו מהאפליקציה המקורית) ולראות אם הבעיה עדיין קיימת כשמשתמשים רק בה.
אני יודע שלפחות אצלי, בעיה דומה נפתרה עם האפליקציה שהזכרתי.winer-r כתב:הוא משתמש עם האפליקציה המקורית של המכשיר. האדם מבוגר ולא מבין מי יודע מה בפלאפונים.......
הוא לא חייב להשתמש בכל הפונקציות המתקדמות שלה (שרבות מהן קיימות גם בגרסה החינמית). הוא יכול להשתמש רק בפונקציות הבסיסיות, שלא קשה להבין ולהסתגל אליהן במהירות, ולו רק בשביל לבדוק אם זו בעית חומרה, או בעיה באפליקצית הצילום המקורית.
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
·לא עוזרLee כתב:אני יודע שלפחות אצלי, בעיה דומה נפתרה עם האפליקציה שהזכרתי.......
הוא לא חייב להשתמש בכל הפונקציות המתקדמות שלה (שרבות מהן קיימות גם בגרסה החינמית). הוא יכול להשתמש רק בפונקציות הבסיסיות, שלא קשה להבין ולהסתגל אליהן במהירות, ולו רק בשביל לבדוק אם זו בעית חומרה, או בעיה באפליקצית הצילום המקורית....