מערכת אודיו ברמה גבוהה
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מערכת קולנוע ברמה גבוהה במחיר מצויין הכוללת 2 רמקולים רצפתיים של וורפידל קסרוס 5000 סאב של וורפידל אקטיבי סט של 4 +סנטר של חברת energy take 5 classic רסיבר ימהה rx671 הכולל wifi בלוטוס usb ואפליקציה לשליטה דרך הטלפון במחיר 6100 (רק הסט של energy מגיע למחיר הזה) [email protected]
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
@kfir0710
רוב האנשים פה מביני עניין, זה הקטע של פורום שמסתובבים בו אנשים שאוהבים את התחום.
מצד שני, בתור מבין עניין כשאני מחפש משהו אני הולך ללוחות ולא לתוך הפורומים, פשוט כי אני לא מצפה למצוא הודעות מכירה בתוך הפורום שמיועד לדיונים פורים וז$%^ני שכל.
שלח מייל קצר לאחד המנהלים, הם יעבירו לך את המודעה טיק-טק ללוחות ושלום על ישראל
רוב האנשים פה מביני עניין, זה הקטע של פורום שמסתובבים בו אנשים שאוהבים את התחום.
מצד שני, בתור מבין עניין כשאני מחפש משהו אני הולך ללוחות ולא לתוך הפורומים, פשוט כי אני לא מצפה למצוא הודעות מכירה בתוך הפורום שמיועד לדיונים פורים וז$%^ני שכל.
שלח מייל קצר לאחד המנהלים, הם יעבירו לך את המודעה טיק-טק ללוחות ושלום על ישראל