מייצב מתח לטלויזיה 55'' - האם חשוב?
חשוב למשכורת של הטכנאי... 
זה היה ברור לי שזו שטות לקנות את זה ממנו. אבל אולי שווה לקנות אחד לבד.
האם זה המוצר?
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c- ... 21=1602444
לא הייתי בהתקנה, אז לא ראיתי מה הוא הציע בדיוק.
האם זה המוצר?
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c- ... 21=1602444
לא הייתי בהתקנה, אז לא ראיתי מה הוא הציע בדיוק.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מייצב מתח אתה לא צריך, אבל יש כאלה שיגידו שרצוי שיהיה לך מגן ברקים (עם ניתוק אוטומטי, כמובן). כשהמכשיר מזהה קפיצת מתח, הוא מנתק את השקע במוצא ובעצם מונע מהנחשול לפגוע במוצרי חשמל המחוברים אליו. לאחר הניתוק הוא נשאר מנותק למשך זמן מסויים, כדקה או כמה דקות.
אישית אני לא משתמש בכאלה, אבל מפעם לפעם שומעים על דברים כאלה שטלוויזיות ומוצרי חשמל אחרים שנפגעו עקב נחשולי מתח.
אישית אני לא משתמש בכאלה, אבל מפעם לפעם שומעים על דברים כאלה שטלוויזיות ומוצרי חשמל אחרים שנפגעו עקב נחשולי מתח.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מגן ברקים ונחשולי מתח ולא "מייצב מתח".
ובכל מקרה, המגנים האלה כמעט אף פעם לא מתפקדים במקרי אמת.
מה שכן, בגלל שיש להם השהייה לאחר נתק, הם יכולים לעזור במקרים מאד מסויימים בהם החשמל מתנתק וחוזר מספר פעמים בזמן ממש קצר. אין לי מושג מדוע ואיפה הבעיה אך קרה לי בבניין בעבר באיזה חורף שהחשמל נפל וכשהחזירו אותו לאחר כמה דקות אז הוא מיד נפל שוב אחרי כמה שניות וכך חזר חלילה מספר פעמים. למקרים כאלו המגן הזה אפקטיבי שכן הוא נשאר מנותק לכמה דקות עד שהוא סוגר שוב את המעגל ומחבר את הציוד לחשמל.
במקרה של ברק, הסיכוי שלו להיות אפקטיבי הוא מאד מאד נמוך.
ובכל מקרה, המגנים האלה כמעט אף פעם לא מתפקדים במקרי אמת.
מה שכן, בגלל שיש להם השהייה לאחר נתק, הם יכולים לעזור במקרים מאד מסויימים בהם החשמל מתנתק וחוזר מספר פעמים בזמן ממש קצר. אין לי מושג מדוע ואיפה הבעיה אך קרה לי בבניין בעבר באיזה חורף שהחשמל נפל וכשהחזירו אותו לאחר כמה דקות אז הוא מיד נפל שוב אחרי כמה שניות וכך חזר חלילה מספר פעמים. למקרים כאלו המגן הזה אפקטיבי שכן הוא נשאר מנותק לכמה דקות עד שהוא סוגר שוב את המעגל ומחבר את הציוד לחשמל.
במקרה של ברק, הסיכוי שלו להיות אפקטיבי הוא מאד מאד נמוך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".