המלצה למטחנה זולה
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הגראף מעולה למקינטה אבל לא מעבר לזה , היא לא סטפלס
פות"ש, אם אתה בעניין הקפה וככל הנראה תשדרג בעתיד למכונה, הייתי משקיע מראש באיזו K3 משומשת. לכשתרצה להשתדרג לא תצטרך לקנות מטחנה נוספת ותוריד מעצמך את ההוצאה הנלווית למכונה היקרה גם ככה.
נערך לאחרונה על ידי haranza ב 27/09/2017 22:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
@omridabbah
·
עד כמה היא יותר טובה ממטחנת תבלינים של דלונגי למשל?
אני מאמין שכשאחליף למכונת אספרסו אחליף גם את המטחנה. אז מחפש משהו לבינתיים אבל לא רוצה להתפשר על מידת רעש /איכות בניה / איכות טחינה בשביל לחסוך 100 שקל...
·
עד כמה היא יותר טובה ממטחנת תבלינים של דלונגי למשל?
אני מאמין שכשאחליף למכונת אספרסו אחליף גם את המטחנה. אז מחפש משהו לבינתיים אבל לא רוצה להתפשר על מידת רעש /איכות בניה / איכות טחינה בשביל לחסוך 100 שקל...
ממש לא להשתמש במטחנת תבלינים!!
הטחינה היא לא אחידה, לא חזרתית ומחממת את הקפה (פוגעת באיכות).
שווה מאוד להשקיע את העוד 100ש"ח ולקנות מטחנת קפה ייעודית כמו הגראף או האסקאסו.
omridabbah - לא מבין מאיפה אתה מביא את זה. אני השתמשתי בגראף עבור מכונה סופר איכותית (למעלה מ-10,000ש"ח) והקפה יצא בסדר גמור, אמנם לא מעולה אבל טוב מאוד.
יש מטחנות סופר איכותיות ומקצועיות שאינן סטפלס - זה לא ממש לא הפרמטר המגדיר למטחנה איכותית או מתאימה לאספרסו.
גילוי נאות:
אני מוכר מטחנת גראף....
הטחינה היא לא אחידה, לא חזרתית ומחממת את הקפה (פוגעת באיכות).
שווה מאוד להשקיע את העוד 100ש"ח ולקנות מטחנת קפה ייעודית כמו הגראף או האסקאסו.
omridabbah - לא מבין מאיפה אתה מביא את זה. אני השתמשתי בגראף עבור מכונה סופר איכותית (למעלה מ-10,000ש"ח) והקפה יצא בסדר גמור, אמנם לא מעולה אבל טוב מאוד.
יש מטחנות סופר איכותיות ומקצועיות שאינן סטפלס - זה לא ממש לא הפרמטר המגדיר למטחנה איכותית או מתאימה לאספרסו.
גילוי נאות:
אני מוכר מטחנת גראף....
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

מכונת תבלינים מתאימה לתבלינים , ממש לא לקפה , חבל על הכסף שלך אל תנסה בכלל
לגבי מטחנות שהן לא סטפלס לאספרסו , לדעתי האישית אין להן סיכוי להתחרות בכלל , לא מעו פעמחם אני עושה בk3 שלי את הנגיעה הקטנה על מנת לכוון טוב יותר את רמת הטחינה , הקפיצות בגראף הן ענקיות והן מפספסות טווח גדול בין הצעדים.
שוב הכל זה לדעתי ובסופו של דבר זה הכל עיניין של טעם.
קח בחשבון שהגראף יחסית רועשת.
לגבי מטחנות שהן לא סטפלס לאספרסו , לדעתי האישית אין להן סיכוי להתחרות בכלל , לא מעו פעמחם אני עושה בk3 שלי את הנגיעה הקטנה על מנת לכוון טוב יותר את רמת הטחינה , הקפיצות בגראף הן ענקיות והן מפספסות טווח גדול בין הצעדים.
שוב הכל זה לדעתי ובסופו של דבר זה הכל עיניין של טעם.
קח בחשבון שהגראף יחסית רועשת.
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

הכוונה שלי לפחות היתה על ה70 , לא מכיר מטחנות זולות פחות רועשות , וגם הרמה מעל לא שקטות בהמון.
בשביל שקט אתה תאלץ להשתמש במטחנה ידית
בשביל שקט אתה תאלץ להשתמש במטחנה ידית