הייסנס 75M7000 רשמים ובעיות משימוש של היום הראשון - צריך את עזרתכם !
הטלויזיה הותקנה,
התמונה במצב של תמונה צבעונית נראת מצויין, צבעים טבעיים, חדות מדהימה - ממש חלום,
אבל אז עברתי לראות סרט בחדר חשוך,
בתמונה כהה בצידו השמאלי העליון של המסך רואים כאילו יש תאורה בדופן המסך שמושלכת על 20 הס"מ הקרובים אליו,
בנוסף במצב של תמונה שבחלקה היא כהה ובחלקה יש תמונה צבעונית ניתן להבחין שבחלק השחור יש עננים רבים ועכשיו אני מבין טוב טוב מה זה עננות.
בנוסף משום מה בתפריט בטלויזיה יש מצב של כיוון עוצמת התאורה האחורית אבל משום מה זה נראה כאילו זה לא משפיע כלל או אולי בכלל פיצ'ר שלא עובד (אצל חבר בטלויזיה מסדרת M7000 בגודל 65 אינטש הפיצ'ר הזה עובד ומשנה את המראה לגמרי).
האם אני צריך להזמין את השירות של הטלויזיה? האם זה תקין? הטכנאי יכול להגיד שזה תקין?
התמונה במצב של תמונה צבעונית נראת מצויין, צבעים טבעיים, חדות מדהימה - ממש חלום,
אבל אז עברתי לראות סרט בחדר חשוך,
בתמונה כהה בצידו השמאלי העליון של המסך רואים כאילו יש תאורה בדופן המסך שמושלכת על 20 הס"מ הקרובים אליו,
בנוסף במצב של תמונה שבחלקה היא כהה ובחלקה יש תמונה צבעונית ניתן להבחין שבחלק השחור יש עננים רבים ועכשיו אני מבין טוב טוב מה זה עננות.
בנוסף משום מה בתפריט בטלויזיה יש מצב של כיוון עוצמת התאורה האחורית אבל משום מה זה נראה כאילו זה לא משפיע כלל או אולי בכלל פיצ'ר שלא עובד (אצל חבר בטלויזיה מסדרת M7000 בגודל 65 אינטש הפיצ'ר הזה עובד ומשנה את המראה לגמרי).
האם אני צריך להזמין את השירות של הטלויזיה? האם זה תקין? הטכנאי יכול להגיד שזה תקין?
תראה ששינית את רמת התאורה במצב התמונה בו אתה צופה בפועל, אתה יכול לכוון בנפרד למצב סינמה למשל והגדרות אחרות למצב דינמי. אז אם בהגדרות שינית את רמת התאורה במצב דינמי ובפועל אתה שם על מצב סינמה שצופה זה לא ישפיע מן הסתם.
1. תציג תמונה כהה על כל המסך כדי לראות היכן בדיוק יש עננות. צלם ותעלה לכאן, כדי שאפשר יהיה להתרשם. עננות עד רמה מסוימת (בעיקר בפינות) היא משהו שגרתי ומקובל במסכים מהסוג הזה. כמובן שאם זה מוגזם, זה מצריך קריאה לשירות של הייסנס.
2. נסה להפעיל את local dimming שאמור לשפר את בעיית העננות, תראה עד כמה זה עוזר.
2. נסה להפעיל את local dimming שאמור לשפר את בעיית העננות, תראה עד כמה זה עוזר.
- sixfeetunder
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אוי ואבוי, זה נורא, הכי גרוע שראיתי, שיחליפו לך מהר!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ג'יזס, נראה כמו פאנל IPS.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
כיול לא עוזר לעננות, זה פגם חומרתי.
בכל אופן, אני זוכר שרשור שדי הכפיש את הדגם שלך:
https://www.hometheater.co.il/vt282185.html
בכל אופן, אני זוכר שרשור שדי הכפיש את הדגם שלך:
https://www.hometheater.co.il/vt282185.html
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20183
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@lokilook
.
כיול לא עוזר, הנמכת התאורה האחורית יכול לעזור, אבל לא יותר מזה.
תעשה את אותו צילום בחדר חשוך, ואל תחתוך את המסך מהצדדים של התמונה.
.
כיול לא עוזר, הנמכת התאורה האחורית יכול לעזור, אבל לא יותר מזה.
תעשה את אותו צילום בחדר חשוך, ואל תחתוך את המסך מהצדדים של התמונה.