Apple Watch 3 gen + LTE -לקנות עכשיו או לחכות להכרזה רשמית של ספקיות סלולר
אני נמצא בצרפת וממש מדגדג לי לקנות אחד, הייתי רוצה לקנות את הדגם עם ה LTE, השאלה היא האם שווה ״להסתכן״ ולקנות עכשיו בלי שיש עדיין איזה אישור רשמי בארץ לתמיכה ב E-SIM
או לחכות קצת ולראות מה יהיה?
ואני לגמרי מודע לעובדה שזה האמא של ה First world problems 😂
או לחכות קצת ולראות מה יהיה?
ואני לגמרי מודע לעובדה שזה האמא של ה First world problems 😂
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אני חושב שהמחירים בארץ (אילת) לא יהיו יקרים משמעותית מצרפת, ככה שאם בכל מקרה תצטרך לחכות אולי שווה לעשות זאת כדי לראות כמה מופקע יהיה המחיר שחברת הסלולר תדרוש (אם וכאשר) עבור השימוש בשעון בתור מכשיר נפרד..
(בארהב זה 10 דולר לחודש)
(בארהב זה 10 דולר לחודש)
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
יש לי הרגשה שספקיות הסלולר לא ימהרו לאמץ את השיטה החדשה שהשעון עובד איתה
חתימה חתימתית !
- tomer953
- חבר מכור קשה

מצד שני מספיק שאחת מהן כן תתמוך זה יאלץ את השאר לתמוך גם..
לדעתי מוצר אפל שדורש שירות מסוים שכרוך בתשלום זו הזדמנות פז לספקיות להרוויח עוד כמה גרושים
לדעתי מוצר אפל שדורש שירות מסוים שכרוך בתשלום זו הזדמנות פז לספקיות להרוויח עוד כמה גרושים
- tomer953
- חבר מכור קשה

לא נראה לי שאתה צודק..kobbi כתב:הכי נחמד היה לראות בהשקה את הגאווה שלהם בשילוב הסלולר בשעון. בגלקסי גיר 3 שלי זה כבר משולב לפני שנה וחצי........
פה מדובר ב lte כלומר קליטה סלולרית, ולא קישוריות Bluetooth או wifi
כלומר תוכל לבצע שיחות גם שאתה עומד על הגלשן שלך באמצע הים ללא שום מכשיר נוסף או wifi ולדעתי אפל כן הראשונים שעושים את זה..
- tomer953
- חבר מכור קשה

אתה צודק
ורגע הוא לא נתמך בארץ מבחינת תדרים של ה lte או מבחינת הסים האלקטרוני? אם זה מפאת הסים אז למעשה זה חדשות רעות, שכן אם המוצר קיים בשוק כבר ובארץ לא השכילו לתמוך בסים האלקטרוני אז לא בטוח שזה יקרה עם השעון של אפל..
ורגע הוא לא נתמך בארץ מבחינת תדרים של ה lte או מבחינת הסים האלקטרוני? אם זה מפאת הסים אז למעשה זה חדשות רעות, שכן אם המוצר קיים בשוק כבר ובארץ לא השכילו לתמוך בסים האלקטרוני אז לא בטוח שזה יקרה עם השעון של אפל..
ראשית לסמסונג יש מספר גרסאות lte, אפילו בתוך ארהב, ולמזרח עצמו. כל גרסה תדרים שונים. גרסת המזרח תומכת בתדרי ישראל אבל.
חברות הסלולר לא מציעות כאן עדיין מסלול שיתמוך בפונקציה הזו בדיוק כמו שאפל כרגע לא נתמך כאן.
וגם אם יציעו להערכתי מעט אנשים ישלמו תוספת של 50 ש״ח בחודש בעבור העניין הזה.
חברות הסלולר לא מציעות כאן עדיין מסלול שיתמוך בפונקציה הזו בדיוק כמו שאפל כרגע לא נתמך כאן.
וגם אם יציעו להערכתי מעט אנשים ישלמו תוספת של 50 ש״ח בחודש בעבור העניין הזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
נדרשת תמיכה ב LTE (בקושי יש בארץ) ובסים הוירטואלי. לדעתי אנחנו רחוקים ממצב שזה יהיה שמיש בישראל. חכה לספקית שתתמוך בזה כי זה לא יהיה שמיש בלי החיבור המיוחד שמאפשר כפילות מספר בטלפון ובשעון.