xBox One S חדש - מה עכשיו?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Slidead פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

היי חברים,

קיבלתי השבוע xBox One S חדש והתחברתי איתו לרשת (יש לי 3 חודשים GOLD חינם) - בתור אחד שעד היום היה עם 360 פרוץ, אשמח לקבל מספר המלצות וטיפים.

1. איזה מנויים הם חובה?
2. האם יש אפשרות להשיג משחקים במחירים זולים או בחינם?
3. דברים אחרים שכדאי\חשוב לדעת.

תודה

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #2 

בשביל לשחק במולטיפלייר אתה צריך Gold, ועל הדרך אתה מקבל ארבעה משחקים בחודש שיהיו שלך כל עוד אתה מנוי (אם נגמר המנוי והחזרת אותו אח"כ, הם נשמרים). בנוסף אתה מקבל הנחות גדולות יותר עם גולד ומשחק שתוכל לשחק כמה ימים, בדרך כלל בכל סופ"ש בחינם - כל פעם משחק אחר. ויש לך את שלל האופציות של האונליין, כלומר Party chat עם חברים, חיפוש שחקנים אחרים במשחקים וכו'.

משחקים במחירים זולים - תלוי אם אתה מתכנן על משחקים פיזיים או דיגיטליים, אני קונה רק דיגיטלי עם חשבון אמריקאי, קונים קוד מאמזון או מאתר אחר וקונים מהחנות של מיקרוסופט באקסבוקס. הכי טוב לחכות למבצעים, יש מבצעים על מבחר מצומצם של משחקים כל שבוע ומבצעים גדולים פעם ברבעון. בנוסף יש אתרים כמו Cdkeys ואיביי, אתה יכול לחפש שם משחקים, לפעמים יהיה בזול.

אם קנית עכשיו את הקונסולה הייתי ממליץ לך למצוא חודש שיש לך בו יחסית הרבה זמן ולקנות חודש של EA Access או Game Pass שייתן לך גישה לעשרות/מאות משחקים לאותו הזמן, שתוכל לעשות עליהם בינג' ולהשלים חוסרים.

Slidead פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

IASDA כתב:בשביל לשחק במולטיפלייר אתה צריך Gold, ועל הדרך אתה מקבל ארבעה משחקים בחודש שיהיו שלך כל עוד אתה מנוי (אם נגמר המנוי והחזרת אותו אח"כ, הם נשמרים). בנוסף אתה מקבל הנחות גדולות יותר עם גולד ומשחק שתוכל לשחק כמה ימים, בדרך כלל בכל סופ"ש בחינם - כל פעם משחק אחר. ויש לך את שלל האופציות של האונליין, כלומר Party chat עם חברים, חיפוש שחקנים אחרים במשחקים וכו'.

משחקים במחירים זולים - תלוי אם אתה מתכנן על משחקים פיזיים או דיגיטליים, אני קונה רק דיגיטלי עם חשבון אמריקאי, קונים קוד מאמזון או מאתר אחר וקונים מהחנות של מיקרוסופט באקסבוקס. הכי טוב לחכות למבצעים, יש מבצעים על מבחר מצומצם של משחקים כל שבוע ומבצעים גדולים פעם ברבעון. בנוסף יש אתרים כמו Cdkeys ואיביי, אתה יכול לחפש שם משחקים, לפעמים יהיה בזול.

אם קנית עכשיו את הקונסולה הייתי ממליץ לך למצוא חודש שיש לך בו יחסית הרבה זמן ולקנות חודש של EA Access או Game Pass שייתן לך גישה לעשרות/מאות משחקים לאותו הזמן, שתוכל לעשות עליהם בינג' ולהשלים חוסרים.
...
תודה על התגובה המפרוטת.
מספר שאלות:
1. אם קניתי משחק דיגיטלי ומחקתי אותו מהמכשיר, אוכל בעתיד להחזיר אותו שוב?
2. אם אני קונה משחק פיזי, האם הוא תופס מקום על הארד דיסק או הכל רץ מהדיסק?
3. האם אפשר לקנות הארד דיסק חיצוני ולהרחיב את הזכרון?
4. מה זה בינג'? :)
·

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #4 

1. כן.
2. כולו מותקן על ההארד דיסק, אין יתרון למשחק פיזי חוץ ממכירת המשחקים יד שניה אח"כ.
3. כן, אפשר פשוט לחבר ולהשתמש.
4. כמו בסדרות, הכוונה לשבת שעות ולצפות/לשחק ברצף :)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”