המלצה למעבדה לתיקון מקרן BENQ
שלום לכולם,
אני מחפש המלצה למעבדה אמינה וזולה באזור המרכז לתיקון מקרן BENQ 1070, ששבק חיים.
יום אחד הוא כבה פתאום באמצע סרט, בניסיונות להדליק מחדש הוא שוב כה לאחר כמה דקות. פתחתי כדי לנקות מאווררים וכו' (שכלל לא היו מלוכלכים), וזה לא עזר. לאחר כמה ניסיונות סופים הוא כבר לא נדלק (הנורה אדומה קבועה וזהו, במקום כתומה לסטנד ביי). פחות מ-200 שעות על הנורה, אגב...
מחשבות? המלצות?
אני מחפש המלצה למעבדה אמינה וזולה באזור המרכז לתיקון מקרן BENQ 1070, ששבק חיים.
יום אחד הוא כבה פתאום באמצע סרט, בניסיונות להדליק מחדש הוא שוב כה לאחר כמה דקות. פתחתי כדי לנקות מאווררים וכו' (שכלל לא היו מלוכלכים), וזה לא עזר. לאחר כמה ניסיונות סופים הוא כבר לא נדלק (הנורה אדומה קבועה וזהו, במקום כתומה לסטנד ביי). פחות מ-200 שעות על הנורה, אגב...
מחשבות? המלצות?
תשמע סיפור, יש לי מקרן W1300 שהפסיק לעבוד פתאום, לקחתי אותו למעבדה של היבואן - גטר , שם לקחו 300 ש"ח בדיקה וקבעו שצריך להחליף לוח אם - מחיר תיקון 2900 ש"ח והם כמובן ינכו את ה-300 ש"ח בדיקה. כמובן שהמחיר מופרז, שכן אני קונה חדש מהקופסא במחיר הזה, שאמרתי להם שבמחיר הזה אני קונה חדש, קבלתי תשובה מזלזת של "לא יכול להיות אתה מחרטט". כתבתי מכתב ל-Benq העולמי שאני רוצה לקנות את החלק ישירות מהם והם אמרו לי שמחיר החלק הוא 200 אירו אבל אני לא יכול לקנות מהם והפנו אותי ל-גטר.
בקיצור לקחתי את המקרן ל-ג.ו אלקטרוניקה ברמת השרון שם הם עשו עבודה מקצועית ותקנו לי את המקרן בעלות של 780 ש"ח כולל מע"ם ולא הפסיקו להתנצל שהתיקון יצא קצת יקר.
המקרן עובד כבר חצי שנה בלי בעיות מיוחדות לאחר התיקון.
בקיצור לקחתי את המקרן ל-ג.ו אלקטרוניקה ברמת השרון שם הם עשו עבודה מקצועית ותקנו לי את המקרן בעלות של 780 ש"ח כולל מע"ם ולא הפסיקו להתנצל שהתיקון יצא קצת יקר.
המקרן עובד כבר חצי שנה בלי בעיות מיוחדות לאחר התיקון.