היתכן ? - חסימת יכולת חיפוש בתוספי Covenant / Elysium
-
JustCoffee
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
נעזר ב CuBox ובילד Xenon לצפיה בסדרות.
בימים האחרונים החיפוש בעזרת תוספים Covenant / Elysium ניתקע בשלב זיהוי הסידרה הרצויה.
לא ניתן לרדת רמה ולהגיע לעונות שידור שלא לדבר על בחירת פרק וצפיה בו.
התקנתי Kodi על לפטופ שמריץ ״חלונות״ ועל מקבוק שמריץ OSX. אותה תופעה.
התקנתי תוכנת VPN בשם UltraSurf בשני המחשבים וראה איזה פלא, ניתן להשלים חיפוש ולצפות בסדרות.
פניתי לספק האינטרנט לו אני מחובר, בזק בינלאומי, ונציג השרות טוען שלא מופעלת חסימה כלשהיא בנושא הנ״ל.
הפעלתי ציוד CuBox זהה במקום בו מחוברים לספק השרות נטוויז׳ן. וכאן אין כל בעיה. הכל זורם.
1. האם ניתן לתת פתרון ללא VPN ?
3. בלב בררה ונידרש שימוש ב-VPN, מחפש התקנת UltraSurf למערכת הפעלה LibreELEC / OpenELEC.
חתימה טובה.
בימים האחרונים החיפוש בעזרת תוספים Covenant / Elysium ניתקע בשלב זיהוי הסידרה הרצויה.
התקנתי תוכנת VPN בשם UltraSurf בשני המחשבים וראה איזה פלא, ניתן להשלים חיפוש ולצפות בסדרות.
פניתי לספק האינטרנט לו אני מחובר, בזק בינלאומי, ונציג השרות טוען שלא מופעלת חסימה כלשהיא בנושא הנ״ל.
הפעלתי ציוד CuBox זהה במקום בו מחוברים לספק השרות נטוויז׳ן. וכאן אין כל בעיה. הכל זורם.
3. בלב בררה ונידרש שימוש ב-VPN, מחפש התקנת UltraSurf למערכת הפעלה LibreELEC / OpenELEC.
חתימה טובה.
- kobiko3030
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
תנסה לשים dns של גוגל 8.8.8.8JustCoffee כתב:נעזר ב CuBox ובילד Xenon לצפיה בסדרות.
חתימה טובה....
-
JustCoffee
-
- חבר שרק התחיל

קביעת ה- DNS ל- 8.8.8.8 לא פתרה את הבעיה. רעיון אחר ?
ייתכן ועוד איך, עשו לי את זה כבר פעמיים ולפני כמה ימים חסמו שוב שוב פעם
אם הבעיה שלך היא שאי אפשר לראות סדרות באף הרחבה אבל סרטים כן אפשר אז התקלה היא מאה אחוז אצל הספק שחוסם אותך והם יגידו לך שזה הגנה משהו גוטה חבל להוריד
הפתרון זה להתקשר לבזק ולהגיד להם שיעבירו אותך למסלול בלי הגנות ושלא ישאלו למה שילכו לעזאזל תשתמש בשפה בוטה שהם יבינו
אם הבעיה שלך היא שאי אפשר לראות סדרות באף הרחבה אבל סרטים כן אפשר אז התקלה היא מאה אחוז אצל הספק שחוסם אותך והם יגידו לך שזה הגנה משהו גוטה חבל להוריד
הפתרון זה להתקשר לבזק ולהגיד להם שיעבירו אותך למסלול בלי הגנות ושלא ישאלו למה שילכו לעזאזל תשתמש בשפה בוטה שהם יבינו
-
JustCoffee
-
- חבר שרק התחיל

תודה על פוסט ההעצמה, כבר חשבתי שנותרתי לבד בצריח...
חבל שאין בנמצא מי שיצביע על מקור לגרסת UltraSurf לסטרימרים מבוססי OpenELEC / LibreELEC.
קיבלתי שרות אדיב ומקצועי לאורך שנים מבזק-בינלאומי. אם בארזים נפלה שלהבת (ואולי זיר״ה) ...
חבל שאין בנמצא מי שיצביע על מקור לגרסת UltraSurf לסטרימרים מבוססי OpenELEC / LibreELEC.
קיבלתי שרות אדיב ומקצועי לאורך שנים מבזק-בינלאומי. אם בארזים נפלה שלהבת (ואולי זיר״ה) ...
- Wallaila100
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום,
אני משתמש בבזק בינלאומי לפי רפורמת שוק סיטונאי.
אין לי בעיה בקודי FTMC 16.2.31
יש לי המון מקורות לסרטים סדרות
אני משתמש בבזק בינלאומי לפי רפורמת שוק סיטונאי.
אין לי בעיה בקודי FTMC 16.2.31
יש לי המון מקורות לסרטים סדרות
-
JustCoffee
-
- חבר שרק התחיל

תודה Jonson על הייעוץ.
שיחה טלפונית תקיפה ואסרטיבית מול שרות הלקוחות גרמה להם לבסוף ״להתקפל״.
העלתי בטיעוניי את העובדות ששרות vpn עוקף את הבעיה ושהתחברות לספק נטויז׳ן עובד כנדרש.
ניתן לצפות בסרטים אך סדרות חסומות.
העבירו אותי לשרות הטכני שהודה לבסוף שיש חסימה והחזיר אותי לשרות הלקוחות לטיפול בבעיה.
התחייבו להשלים הסרת חסימה תוך 1/2 שעה אך בפועל אחרי 90 דקות עדיין הייתי חסום. טלפון נוסף
לשרות הלקוחות והנושא טופל. reset למודם-ראוטר והתהליך הוכתר בהצלחה, הכל ״זורם״
בזמן ההמתנה ראיתי באתר נטויז׳ן עלות חבילה זהה לשלי ושוב חטפתי חום. התמקחתי עם שרות-הלקוחות
על עלות שרות הספק והורדתי עלות השרות הקיים ב- 40% !
טודו בום
חתימה טובה
שיחה טלפונית תקיפה ואסרטיבית מול שרות הלקוחות גרמה להם לבסוף ״להתקפל״.
העלתי בטיעוניי את העובדות ששרות vpn עוקף את הבעיה ושהתחברות לספק נטויז׳ן עובד כנדרש.
ניתן לצפות בסרטים אך סדרות חסומות.
העבירו אותי לשרות הטכני שהודה לבסוף שיש חסימה והחזיר אותי לשרות הלקוחות לטיפול בבעיה.
התחייבו להשלים הסרת חסימה תוך 1/2 שעה אך בפועל אחרי 90 דקות עדיין הייתי חסום. טלפון נוסף
לשרות הלקוחות והנושא טופל. reset למודם-ראוטר והתהליך הוכתר בהצלחה, הכל ״זורם״
בזמן ההמתנה ראיתי באתר נטויז׳ן עלות חבילה זהה לשלי ושוב חטפתי חום. התמקחתי עם שרות-הלקוחות
על עלות שרות הספק והורדתי עלות השרות הקיים ב- 40% !
טודו בום
חתימה טובה
- Wallaila100
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- קיבל תודות: 3 פעמים
@snimrod
של מי ה API??
של מי ה API??
·תנסה Teen Wolf עדיין הכל SD שמה לא משנה איזה עונה , עם API ...snimrod כתב:@Wallaila100
· כנס להגדרות של אליסיום.. לאן שכתבתי בתגובה הקודמת ותקיש את הקוד שנתתי.. בשני הסטרימרים שלי זה פתר את הבעיה....
הקודי גמור לגמרי ...