תמיכה באפליקציות על Tizen OS 3.0 של סמסונג במקום סטרימר
אני מתכוון לרכוש את MU7000 של סמסונג.
מערכת ההפעלה היא טיזן 3.0, ואני מעוניין להשתמש בעידן+ , סלקוםTV ומדי פעם להריץ סרטים שהורדתי למחשב. האם אפשר להמנע מהסטרימר? כן, אני יודע שמיבוקס מריץ אנדרויד אבל חשבתי להשתמש באפליקציות של הטיזן. לפי הבירורים שלי יש אפליקציה של סלקוםTV, פלקס, נטפליס, VLC ועוד. האם עדיין יש יתרון בקניית סטרימר חיצוני?
תודה!
מערכת ההפעלה היא טיזן 3.0, ואני מעוניין להשתמש בעידן+ , סלקוםTV ומדי פעם להריץ סרטים שהורדתי למחשב. האם אפשר להמנע מהסטרימר? כן, אני יודע שמיבוקס מריץ אנדרויד אבל חשבתי להשתמש באפליקציות של הטיזן. לפי הבירורים שלי יש אפליקציה של סלקוםTV, פלקס, נטפליס, VLC ועוד. האם עדיין יש יתרון בקניית סטרימר חיצוני?
תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- tomgrossman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קניתי את ה- MU8000 אבל הייתי צריך לקנות גם מיבוקס על מנת לראות סלקום טיוי.
באתר שלהם הם די מטעים וכותבים שהם תומכים גם בטלוויזיות של סמסונג אבל זה לא נראה שזה ככה.
מישהו יודע משהו אחר? יש להם תכנון כן לתמוך בטלוויזיה?
באתר שלהם הם די מטעים וכותבים שהם תומכים גם בטלוויזיות של סמסונג אבל זה לא נראה שזה ככה.
מישהו יודע משהו אחר? יש להם תכנון כן לתמוך בטלוויזיה?
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
בסמסונג מגוון האפליקציות דל מאוד ואין בו לא סלקום טי וי ולא פרטנר ולא סטינג בטח שלא קודי, לכל אלה חייבים סטרימר חיצוני או אפילו יעודי כי בסטרימרים פרוצים סטינג טי וי אני יודע בוודאות שלא עובד, הסמארט בסמסונג יחסית לא כזה סמארט ואני באופן אישי חוץ מיוטיוב לא משתמש בו כלל
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...