Android TV - הצילו

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
JRun פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים

רכשתי לאחרונה Android TV שנקרא H96 Pro+ עם Android 7.1 (קישור למטה). החומרה נראית סבבה.( רכשתי גם שלט / מקלדת אלחוטית.) המכשיר הגיע, והוא אפילו עובד.
עד כאן החדשות הטובות.

החדשות הרעות זה שחווית המשתמש מזעזעת, בהשוואה ל- AppleTV ישן שיש לי, או אפילו לממירים של החברות השונות.
אני כותב את הפוסט הזה ע״מ לנסות ולהבין אם זה מה יש, וזה הכי טוב ש- Android TV יודע לתת, או שאני פשוט לא מפעיל את זה נכון, או שצריך להתקין / לשנות / לקסטם את זה.
בקיצור אשמח לעזרה, כרגע זה כל כך מבאס שאני משתמש בזה בתור מעצור לדלת :)

הבעייה העיקרית היא בממשק משתמש. אתן כמה דוגמאות:
  • כמעט בלתי אפשרי לעבוד עם השלט הפשוט. מהר מאוד אני מוצא את עצמי משתמש במקלדת האלחוטית, ובעיקר בעכבר. מעיק.
  • התקנתי Cellcom TV, וזה אפילו עובד. אבל רק עם העכבר, ולא עם השלט הרגיל.
  • אני לא מצליח לאפשר שליטה מרחוק באפליקצית שלט מהטלפון, כגון Android TV. פשוט אין בהגדרות אפשרות של Enable Remote.
  • לא מצליח לעבור מאנגלית לעברית במקלדת, למרות שיש מקשים בעברית. Shift Space לא עושה כלום.
  • לא מצליח להבין איפה העדכונים לאפליקציות. זה לא מופיע ב- PlayStore
  • האם יש אפשרות לעלות ישירות ל- Kodi או Cellcom TV ?

תודה!

http://www.wirelesshack.org/review-h96- ... v-box.html
ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US!

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 192 פעמים

שליחה #2 

אז זהו, זה שבביקורת שאתה מתייחס אליה קוראים לזה Android TV, זו הטעיה.
למעשה, הקופסה שלך היא מכשיר עם מערכת הפעלה אנדרואיד רגילה, כמו של טלפונים וטאבלטים, ולא Android TV, שהיא מערכת הפעלה שונה המיועדת בלעדית למסכי טלוויזיה.
זה אומר שכל האפליקציות שתתקין עליה ישירות מהחנות של גוגל, יהיו אפליקציות שמותאמות לעבוד מול מסך מגע, ולא עם השלט רחוק, כמו שאתה רוצה.
מצטער לאכזב אותך, אבל זה מה שיש.
על מנת לעבור מאנגלית לעברית במקלדת, יש צורך להתקין אפליקציה שתסדר את זה (לא זוכר את השם, אבל חיפוש קל בגוגל ייתן לך אותה).

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #3 

מעבר לזה, סלקום לא מותאמת לעבוד עם שלט, אלה עם עכבר.

הפיתרון שלך פשוט, AirMouse הכי נוח.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

JRun פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

@nirzon
·היי ותודה על התגובה
האם אין דרך להפוך Android ל Android TV?
ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US!

AlonEshkol
גורו
גורו
תגובות: 221
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

לגבי הבעיה עם הסלקום - פתרתי אותה באמצעות הורדת האפליקציה בגרסת הסטרימרים שלה. פורסמה בשרשור הבא ועשתה אצלי פלאים!

https://www.hometheater.co.il/vt274604.html

לגבי המעבר לעברית - זה מאוד פשוט. תיכנס בקודי להגדרות, שפה, רשום שם פלט (או קלט, לא זוכר) ואנגלית. תוסיף לזה hebrew qwerty ויהיה לך גם עברית.

תעשה אותו דבר גם בהגדרות של הסטרימר ושים לב שאם עוד לא הגדרת בקודי שלך שהפונט יהיה ariel based תעשה את זה עכשיו כדי שלא יהפוך לך לג'יבריש.

לגבי העלאה ישירה - לא בטוח שהבנתי למה התכוונת. אם הכוונה היא "לינק" ממסך הבית - זה לא בעיה. באחד העמודים האחרונים של השרשור שנתתי לך יש לאנצ'ר של מישהו מהפורום פה שבנה אפליקציה רק בשביל להעלות את סלקום בלחיצה אחת. עובדת אצלי יופי. הקודי תמיד עבד בלי בעיה - יש לך במסך הבית "פלוסים" פשוט תלחץ עליהם ותחבר את האפליקציות שאתה רוצה להעלות בקליק אחד.

מקווה שעזרתי

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”