Fibaro Roller Shutter VS Fibaro Roller Shutter 2
היי,
מה ההבדל בין
אני מבין שבכל מקרה מודול תריס יכול לשלוט על תריס אחד . מדובר על דגם חדיש ?
כמו כן במידה ומדובר על מתג גוויס עם 3 מצבים קבועים (למעלה אמצע למטה)
מה קורה אם פיזית פתחתי את התריס והמתג נשאר למעלה ? הפעולה מתהפכת בדומה למתג תאורה ?
או שניתן להשתמש רק במתג קפיצי שלא נשאר קבוע במצב ספציפי ?
מה ההבדל בין
אני מבין שבכל מקרה מודול תריס יכול לשלוט על תריס אחד . מדובר על דגם חדיש ?
כמו כן במידה ומדובר על מתג גוויס עם 3 מצבים קבועים (למעלה אמצע למטה)
מה קורה אם פיזית פתחתי את התריס והמתג נשאר למעלה ? הפעולה מתהפכת בדומה למתג תאורה ?
או שניתן להשתמש רק במתג קפיצי שלא נשאר קבוע במצב ספציפי ?
באתר של FIBARO אני רואה רק דגם
http://manuals.fibaro.com/roller-shutter-2/
בחלק מהמקומות ברשת מתייחסים למוצר כ roller-shutter לא הצלחתי להבין את ההבדלים ואם יש בכלל .
אפשר לקבל הסבר יותר מפורט לגבי "עדיף לעבור למתג קפיצי" .
המשמעות של קפיצי היא לעמוד חצי דקה ליד התריס עד שהוא יעלה לגובה 2.40 ואז לעבור לתריס הבא והלאה.
זאת האפשרות היחידה ?
בחלק מהמקומות ברשת מתייחסים למוצר כ roller-shutter לא הצלחתי להבין את ההבדלים ואם יש בכלל .
המשמעות של קפיצי היא לעמוד חצי דקה ליד התריס עד שהוא יעלה לגובה 2.40 ואז לעבור לתריס הבא והלאה.
זאת האפשרות היחידה ?
·NewOrder כתב:באתר של FIBARO אני רואה רק דגם
זאת האפשרות היחידה ?...
קצת סדר...
1. מרגע שאתה עובר למודול של פיבארו - גם עם לחצן (במקום מתג), לחיצה קצרה תגרום לו לעלות עד למעלה (או לרדת על למטה). אתה לא צריך לעמוד ולהחזיק. זה מפני שהוא מודול חכם. אם אתה רוצה להפסיק באמצע - אתה לוחץ עוד פעם.
2. אפשר להגדיר למודול של הפיבארו "לחיות" גם עם מתג. זה בסדר אם אתה רוצה - רק קח בחשבון שאם השארת אותו לחוץ והלכת, ואחרי זה שינית לו מיקום בפקודה לוגית, ותרצה נגיד שוב להעלות אותו למעלה, תצטרך להחזיר לאמצע וללחוץ שוב.
3. החסרון הכי גדול בעבודה עם מתג עם הפיבארו תריס (או כל מודול אחר של פיבארו) זה שפיבאור תומך ב-SCENES על הלחצנים. תוכל להגדיר דברים כמו DOUBLE CLICK ו-TRIPLE CLICK (סתם לדוגמא - אצלי בסלון יש 4 תריסים. אני מתכנן להגדיר שדאבל קליק על הגדול יפתח את כל הארבעה. ודאבל קליק למטה יביא אותו לחריצים).
·NewOrder כתב:אני משער שהיתרון היחיד הוא בנושא תריס חשמלי (לחצן קפיצי)
אחרת לא תדע את הסטטוס של הצרכן (נניח תאורה חיצונית דלוקה או כבויה) ללא התקן דיגיטלי (סמרטפון או מסך כלשהו שנותן חיווי מלבד המתג)...
בכל מקרה עם בית חכם אתה לא יכול לדעת את הסטטוס מהמתג. גם אם אתה נשאר עם מתג וגם אם אתה עובר ללחצן - אתה לא יודע מה הסטטוס בלי להסתכל על ההתקן פיזית בעין או להסתכל באפליקציה.
·slarti כתב:·......
בכל מקרה עם בית חכם אתה לא יכול לדעת את הסטטוס מהמתג. גם אם אתה נשאר עם מתג וגם אם אתה עובר ללחצן - אתה לא יודע מה הסטטוס בלי להסתכל על ההתקן פיזית בעין או להסתכל באפליקציה....
אני אגב חלקית חוזר בי. לגבי תריסים מה שאמרתי נכון. לגבי מפסקי תאורה - יש מפסקים עם אור במפסק/לחצן. אפשר לחבר את האור במפסק ליציאת החשמל שהולכת לאור עצמו. ככה אם האור בלחצן דלוק גם האור האמיתי דלוק