.....
-
cornflakes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 134
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ניסית להחליף כבלים?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5168
- נתן תודות: 1065 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
Re: denon 2300 תקלה - מסך שחור מדי פעם
·לדעתי, תחזיר את הרסיבר לאמזון,cornflakes כתב:בנוסף , יש רעש סטטי מהאוזניות.
אמזון הציעו להחליף , לסמוך על הרסיבר הזה שוב או לבקש אחד אחר? אפילו בתוספת כסף מצידי אם צריך....
ותשתדל להוסיף כמה שיותר כסף,
אם אהבת את דנון תשאר עם דנון,
פשוט תבחר סדרה יותר גבוה,
בסדרות הנמוכות יש תקלות שונות
ונשנות, אם אתה בעניין, תבדוק מה
ההציע באמזון על רסיברים של ימאהה,
(לדעתי יצרנית מובילה )..
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
כמו שאוריס המליץ, חשוב לוודא שלא מודבר בבעיה בכבלים.
האם זה קורה בכל סוג תוכן? כבל HDMI ארוך במיוחד? כבלים זה הדבר הראשון שהייתי בודק ומוודא שאין בו בעיה
היה לי פעם בעיה עם כבל HDMI (קצר), שהיה גורם למסך שחור מידי פעם. החלפתי כבל ונפתרה הבעייה
ממש לא הייתי רץ להחליף רסיבר \ חברה אחרת\ מוסיף סתם מיותר עבור רסיבר שאתה לא באמת צריך לפני שהייתי מוודא שאכן הרסיבר תקול...
האם זה קורה בכל סוג תוכן? כבל HDMI ארוך במיוחד? כבלים זה הדבר הראשון שהייתי בודק ומוודא שאין בו בעיה
היה לי פעם בעיה עם כבל HDMI (קצר), שהיה גורם למסך שחור מידי פעם. החלפתי כבל ונפתרה הבעייה
ממש לא הייתי רץ להחליף רסיבר \ חברה אחרת\ מוסיף סתם מיותר עבור רסיבר שאתה לא באמת צריך לפני שהייתי מוודא שאכן הרסיבר תקול...
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@cornflakes
מצטרף להמלצות החברים --- ודא שהאשם הוא לא בכבל תקול וכד'
במידה ואין ברירה קח בחשבון שההליך יכול להיות מורט עצבים ...
(למען הסר ספק --- אמזון עשו, עושים ויעשו מעל ומעבר ... האשם כמובן לא בהם ! .. אלא במשרד התקשורת - אור לגויים שכמותו
)
לעצם העניין - החלפתי 2300 תקול ב 3300. האמת שמלכתחילה כיוונתי ל 3300 אבל עקב חוסר במלאי הזמנתי את ה 2300..
המשלוח חזרה לגרמניה היה פשוט (דרך EMS), באותו יום קיבלתי זיכוי על עלות משלוח ואחרי עוד כמה ימים על הרסיבר עצמו.
ה 3300 מנגד, סיבך אותי כהוגן משום שנפלתי בצד הרע של הסטטיסטיקה והחבילה עוכבה למשך 4 שבועות עד לשחרור !
כך שבסה"כ הייתי "נטול רסיבר" כ 5 שבועות
הדלתא בין ה 2300 ל 3300 מבחינת מחיר היתה זניחה (כ 100 יורו לאחר החזר מס לא צפוי מצד אמזון...)
מנגד אני לא יכול לומר שהשיפור בתכונות או בסאונד ממש מורגש- למעשה אני סוחב איזו תחושה מוזרה שה 2300 נשמע טוב יותר ..
אם לשדרג אז באמת לסדרות הגבוהות (4300 / 4400) שכמובן גם עולות כמעט פי 2... אבל אם אהבת את ה 2300 אז הייתי ממליץ לך פשוט להשאר איתו. value for monry הוא פשוט רסיבר פנטסטי !
מצטרף להמלצות החברים --- ודא שהאשם הוא לא בכבל תקול וכד'
במידה ואין ברירה קח בחשבון שההליך יכול להיות מורט עצבים ...
(למען הסר ספק --- אמזון עשו, עושים ויעשו מעל ומעבר ... האשם כמובן לא בהם ! .. אלא במשרד התקשורת - אור לגויים שכמותו
לעצם העניין - החלפתי 2300 תקול ב 3300. האמת שמלכתחילה כיוונתי ל 3300 אבל עקב חוסר במלאי הזמנתי את ה 2300..
המשלוח חזרה לגרמניה היה פשוט (דרך EMS), באותו יום קיבלתי זיכוי על עלות משלוח ואחרי עוד כמה ימים על הרסיבר עצמו.
ה 3300 מנגד, סיבך אותי כהוגן משום שנפלתי בצד הרע של הסטטיסטיקה והחבילה עוכבה למשך 4 שבועות עד לשחרור !
כך שבסה"כ הייתי "נטול רסיבר" כ 5 שבועות
הדלתא בין ה 2300 ל 3300 מבחינת מחיר היתה זניחה (כ 100 יורו לאחר החזר מס לא צפוי מצד אמזון...)
מנגד אני לא יכול לומר שהשיפור בתכונות או בסאונד ממש מורגש- למעשה אני סוחב איזו תחושה מוזרה שה 2300 נשמע טוב יותר ..
אם לשדרג אז באמת לסדרות הגבוהות (4300 / 4400) שכמובן גם עולות כמעט פי 2... אבל אם אהבת את ה 2300 אז הייתי ממליץ לך פשוט להשאר איתו. value for monry הוא פשוט רסיבר פנטסטי !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
cornflakes
-
- חבר פעיל מאוד

- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
-
cornflakes
-
- חבר פעיל מאוד