שיתוף SMB לא עובד מהקודי. מקבל שגיאת: invalid argument
-
jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
הי,
שנים שאני משתף תכנים מהרשת הביתית באמצאות SMB.
לאחרונה התקנתי פרטנר TV (דאבל - גם אינטרנט וגם טלויזיה). עדיין, הקודי היה מותקן על המיניקס הישן שלי. (אנדרואיד 4.4)
מאז שילשום, ככה out of the blue אני לא מצליח להזרים יותר תכנים מהרשת הביתית. גיליתי את זה כשהתקנתי קודי על הממיר של פרטנר.. מייד חזרתי למיניקס וגם שם, מקור ה SMB שלי חדל מלעבוד.
כל פעם שאני מנסה להתחבר למקור ב homegroup דרך כמובן SMB, אני נתקל בשגיאה invalid argument
יש לציין ש homegroup נגיש ממחשב אחר שמחובר ברשת (הכל אגב רשת קוית).
אבל מהסטרימר או מהממיר של פרטנר (שניהם אנדרואיד) מקבל invalid argument.
גוגל מספר על כל מיני ערכים שיש לשנות בקבצי ה registry. שיניתי. לא עזר...
מי נתקל?
למי יש פתרון?
תודה
קובי
לאחרונה התקנתי פרטנר TV (דאבל - גם אינטרנט וגם טלויזיה). עדיין, הקודי היה מותקן על המיניקס הישן שלי. (אנדרואיד 4.4)
מאז שילשום, ככה out of the blue אני לא מצליח להזרים יותר תכנים מהרשת הביתית. גיליתי את זה כשהתקנתי קודי על הממיר של פרטנר.. מייד חזרתי למיניקס וגם שם, מקור ה SMB שלי חדל מלעבוד.
כל פעם שאני מנסה להתחבר למקור ב homegroup דרך כמובן SMB, אני נתקל בשגיאה invalid argument
מי נתקל?
למי יש פתרון?
תודה
קובי
בברכה קובי כהן
-
jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
הי,
תודה על העזרה, זה אכן עובד.
אבל למה: smb://192.168.x.x/foldar name עובד וכשאני הולך לאופציית שיתוף SMB ובוחר workgroup אני מקבל את ה
invallid argument?
האם יש בעיה ב "שם המחשב" שלי?
כי תכלס, פעם כשהייתי לוחץ על ה workgroup הייתי רואה את המחשבים שיש לי ברשת. אחד מהם הוא המקור לזרימה..
מה השתנה?
המיפוי בשיטה smb://192.168.x.x/foldar name לכל התיקיות הרלוונטיות אומנם אפשרי אך הוא ארוך ומסורבל..
קובי
תודה על העזרה, זה אכן עובד.
אבל למה: smb://192.168.x.x/foldar name עובד וכשאני הולך לאופציית שיתוף SMB ובוחר workgroup אני מקבל את ה
invallid argument?
האם יש בעיה ב "שם המחשב" שלי?
כי תכלס, פעם כשהייתי לוחץ על ה workgroup הייתי רואה את המחשבים שיש לי ברשת. אחד מהם הוא המקור לזרימה..
מה השתנה?
המיפוי בשיטה smb://192.168.x.x/foldar name לכל התיקיות הרלוונטיות אומנם אפשרי אך הוא ארוך ומסורבל..
קובי
בברכה קובי כהן
פעם נתקלתי בתקלה בגלל שבפעם הראשונה שחיברתי מחשב וינדוס לרשת בחרתי רשת ציבורית במקום רשת פרטית, אני מניח שהתקנת ראוטר חדש כלומר רשת חדשה אולי בטעות בחרת רשת ציבורית וזה נועל את כל השיתופים שעשית.
אפשר למחוק את הרשת מהזכרון של המחשב ולחבר מחדש אולי זה יפתור את הבעיה
אפשר למחוק את הרשת מהזכרון של המחשב ולחבר מחדש אולי זה יפתור את הבעיה
·בדיוק מה שקרה לי השבוע...מנסה את הפתרון המוצע בשרשורjaksirak כתב:הי,
מי נתקל?
למי יש פתרון?
תודה
קובי...