קיר סרטים
אהלן חברים,
ניסיתי לחפש בכמה אתרים וגם פה איך לעשות את זה.. ופשוט לא מצליח.
קודי 17.4 אנדרואיד 6, יש את התפריט סרטים, סדרות, הרחבות וכו'..
אני רוצה שבסרטים וסדרות הוא ימשוך נתונים מהרחבות שונות, איך עושים את זה?
תודה לעזרה
ניסיתי לחפש בכמה אתרים וגם פה איך לעשות את זה.. ופשוט לא מצליח.
קודי 17.4 אנדרואיד 6, יש את התפריט סרטים, סדרות, הרחבות וכו'..
אני רוצה שבסרטים וסדרות הוא ימשוך נתונים מהרחבות שונות, איך עושים את זה?
תודה לעזרה
קודי מת. כמעט ושום תוסף לא עובד יותר. לא מזמן גם אתר TVADDONS נסגר אחרי פשיטה. עידן התוספים הפיראטיים מת. קיר סרטים אתה מקבל אוטומטית מקודי לכל הסרטים שיש לך פיזית בספריה בדיסק או ברשת. תלמד קצת על טורנט, תצטרף לקבוצות טראקרים, תוריד ותייבא מה שאתה רוצה לקודי.
בגרסה 18 של קודי אתה גם כך כבר לא תוכל להתקין שום תוסף צד ג' לא רשמי\חוקי. שם כבר יהיו תוספים חוקיים לנטפליקס ואמזון ועוד.. אולי גם תוספים מקויים לסלקום TV והוט ועוד..
בגרסה 18 של קודי אתה גם כך כבר לא תוכל להתקין שום תוסף צד ג' לא רשמי\חוקי. שם כבר יהיו תוספים חוקיים לנטפליקס ואמזון ועוד.. אולי גם תוספים מקויים לסלקום TV והוט ועוד..
כדברי המשורר:Rekcuf כתב:קודי מת....
.....
ואז אנוכי בתוגת המאירי
אלחש לקירות: קודי מת, קודי מת.
וישוב אפרך מהכלוב למולדת -
מן הכלוב הלבן לעפר הצהוב,
ערירי......
.....
כמוך נולדו להנעים פטפוטים
עם כל משורר, שלבו אש וזעם,
בין לבבות אדישים וחוטאים.
כמוך הם רק צעצוע בבית,
למען יוכלו ילדים לשחק.
פטפט, קודי,
נחמני כזית,
ליבי היום ריק.
חיים, צחקתי בקול.
עידן קודי לא מת, אלה פשוט חזר למקומו הטבעי : באנדרגראונד.
כל מה שהיה ויותר קיים, חי, ונושם......
אתרי קודי המובילים ברשת נסגרו. השרתים עצמם ברובם כבר לא פעילים, וגם התוספים כבר לא מתוחזקים. אפילו קבוצת אפולו שפועלת על שרתים פרטיים בתשלום, הקפיאה רישום חדש של משתמשים בשלב זה. יש לי אוסף ענק של קבצי התקנה (רפוזיטוריס), ולאחרונה פרמטרי את ה HTPC והתקנתי הל מחדש. ב 70% מהריפואים אני מקבל שלא ניתן לגשת אליהם, באחרים רק 10% מהתוספים עדיין עובדים...
אם אתה יודע משהו שאני לא, אשמח אם תשתף... מהיכן אתה מוצא היום תוספים פעילים ומתוחזקים? אני לדוגמה מחפש את WORLD TV (לשעבר ISRALIVE) שניתן להוסיף לו קישורים, ואני לא מוצא אותו בשום ריפו יותר...
·Mad-Dog כתב:אני תמיד העדפתי שדברים כמו קודי ישארו מחוץ למיינסטרים, וטוב שהם חזרו להיות שם...
בקיצור, אני צודק, כי עובדה שאתה לא יכול לציין מקור אחד שעדיין פעיל. הנה לדוגמה רשימה עדכנית לתוספים שעדיין עובדים, כולל קישורים להורדת הריפואים:
https://www.kodivpn.co/kodi-krypton-add-ons/#1
מתוך כל מה שיש שם, והורדתי את כולם, רקכ 10% עובדים ובאופן צולע...
הפלטפורמה קודי עדיין עובדת, אבל עידן התוספים הפירטיים הסתיים למרבה הצער...
·eidoil32 כתב: אני רוצה שבסרטים וסדרות הוא ימשוך נתונים מהרחבות שונות, איך עושים את זה?
...
אני חושב שהרחבה מטאליק ( metalliq) יכולה לתת מענה טוב
זאת הרחבה שמחפשת תכנים בהרחבות וניתן ליצור איתה קיר סרטים
מומלצת
·לא, בקיצור, אתה טועה. כמו שכתבו לך, קודי ממש חי ונושם, אבל באנדרגראונד.Rekcuf כתב:·......
בקיצור, אני צודק, כי עובדה שאתה לא יכול לציין מקור אחד שעדיין פעיל. הנה לדוגמה רשימה עדכנית לתוספים שעדיין עובדים, כולל קישורים להורדת הריפואים:
https://www.kodivpn.co/kodi-krypton-add-ons/#1
מתוך כל מה שיש שם, והורדתי את כולם, רקכ 10% עובדים ובאופן צולע...
הפלטפורמה קודי עדיין עובדת, אבל עידן התוספים הפירטיים הסתיים למרבה הצער......
3יש לי מערכת קודי שעובדת מדהים, ומראש השנה אני במרתון של סדרות איתה. הרחבות שעובדות מושלם אחת אחת.
אבל כמו שאמרו לך, הכל באנדרגראונד, מסיבות שאתה אמור להבין.
ודי לחכימא.