PVR-150 - הקנייה והשילוב עם המחשב
שלום לכולם, כחלק מתהליך התכנון שלי ל"חדר הבידור האולטימטיבי".
תמונות בפועל רק בעוד כחודש וחצי. את התכנון ב-3D אני יפרסם בקרוב.
אני מתכנן להוסיף זכרון למחשב ושוקל לרכוש את כרטיס המסך הנ"ל.
מה ששמתי לב ב-ZAP , שהכרטיס נמכר ב-2 גרסאות שמאוד קשה להבדיל ביניהן בעמוד המכירה - OEM (שמגיע ללא IR-BLASTER וללא שלט) וגרסא שהיא לא OEM ומגיע עם 2 החלקים שחסרים ב-OEM.
בהרבה אתרים שמוכרים את הכרטיס מופיעה השורה "OEM Without MCE remote and IR blaster ".
השאלה הגדולה אם יש הבדל בדגם של הכרטיס עצמו או שרק בתופסת, כמו כן האם השם של הדגם שונה או שזה PVR-150 ו- PVR-150 OEM ?
רצתי להבין משהו קטן נוסף, אם אני מחבר 2 מסכים למחשבים (מסך מחשב, וטלוויזיה) האם אפשר לפצל את התצוגה כך שבמסך הטלוויזיה אני אראה טלוויזיה ובמסך המחשב לדוגמא אני אגלוש באינטרנט ?
תמונות בפועל רק בעוד כחודש וחצי. את התכנון ב-3D אני יפרסם בקרוב.
אני מתכנן להוסיף זכרון למחשב ושוקל לרכוש את כרטיס המסך הנ"ל.
מה ששמתי לב ב-ZAP , שהכרטיס נמכר ב-2 גרסאות שמאוד קשה להבדיל ביניהן בעמוד המכירה - OEM (שמגיע ללא IR-BLASTER וללא שלט) וגרסא שהיא לא OEM ומגיע עם 2 החלקים שחסרים ב-OEM.
בהרבה אתרים שמוכרים את הכרטיס מופיעה השורה "OEM Without MCE remote and IR blaster ".
השאלה הגדולה אם יש הבדל בדגם של הכרטיס עצמו או שרק בתופסת, כמו כן האם השם של הדגם שונה או שזה PVR-150 ו- PVR-150 OEM ?
רצתי להבין משהו קטן נוסף, אם אני מחבר 2 מסכים למחשבים (מסך מחשב, וטלוויזיה) האם אפשר לפצל את התצוגה כך שבמסך הטלוויזיה אני אראה טלוויזיה ובמסך המחשב לדוגמא אני אגלוש באינטרנט ?
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כן, אבל ההגיון אומר למה לכבות?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר