Google home חדש
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
שלום, קיבלתי Google home וזה פעם ראשונה שאני נכנס לעולם של בית חכם (מעבר לשלט יונברסלי)
אני רוצה להתחיל עם שליטה במספר שקעים ומתגים רגילים, ובמתג של דוד חשמלי.
אני טס שבוע הבא לסין והייתי רוצה להביא הכל משם אם זה אפשר, אפשר להפנות אותי למוצרים מתאימים זולים ככל שאפשר? (:
(האב, מתגים, שקעים ואם יש עוד משהו שאני לא יודע שצריך.)
תודה, חג שמח
אני רוצה להתחיל עם שליטה במספר שקעים ומתגים רגילים, ובמתג של דוד חשמלי.
אני טס שבוע הבא לסין והייתי רוצה להביא הכל משם אם זה אפשר, אפשר להפנות אותי למוצרים מתאימים זולים ככל שאפשר? (:
(האב, מתגים, שקעים ואם יש עוד משהו שאני לא יודע שצריך.)
תודה, חג שמח
@knazi
·
מניסיון שלי - אתה לא רוצה להתקין מתגים בקירות של 220V שמגיעים ממקורות עלומים בסין. בעבר היו לי רכיבי אלקטרוניקה סיניים עם חוטים ככל דקים שהם נשרפו מהעומס.
ממליץ לך על מודולים עם תקינה אירופאית - פיבארו, פיליוטק, וכו' - המקום הכי טוב להזמין ממנו זה אתר בשם VESTERNET.
מציע לך לקרוא את השרשור הנעוץ על ZWAVE.
·
מניסיון שלי - אתה לא רוצה להתקין מתגים בקירות של 220V שמגיעים ממקורות עלומים בסין. בעבר היו לי רכיבי אלקטרוניקה סיניים עם חוטים ככל דקים שהם נשרפו מהעומס.
ממליץ לך על מודולים עם תקינה אירופאית - פיבארו, פיליוטק, וכו' - המקום הכי טוב להזמין ממנו זה אתר בשם VESTERNET.
מציע לך לקרוא את השרשור הנעוץ על ZWAVE.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
תודה על התגובה,
עברתי על השרשור, לצערי זה לא כזה ברור למי שרק נכנס לתחום.
אם אני אקנה hub של smart-things לצורך העניין (הכי זול שמצאתי), אני אוכל לקשר אותו לכל מתג/ שקע שניתן לשליטה על ידי RF ולתת פקודה עם google home?
אם אני אקנה hub של smart-things לצורך העניין (הכי זול שמצאתי), אני אוכל לקשר אותו לכל מתג/ שקע שניתן לשליטה על ידי RF ולתת פקודה עם google home?
·knazi כתב:תודה על התגובה,
אם אני אקנה hub של smart-things לצורך העניין (הכי זול שמצאתי), אני אוכל לקשר אותו לכל מתג/ שקע שניתן לשליטה על ידי RF ולתת פקודה עם google home?...
"RF" זה מילה גדולה
אתה צריך להחליט על האקוסיסטם שלך - אם זה ברודלינק, או זיוייב, וכו'.
SMARTHINGS אומר שאתה כנראה הולך על ZWAVE.
בעקרון מה שאמרת נכון - אבל צריך לוודא את כל הרכיבים והתאימות