24 FPS באפליקציית נטפליקס בפרטנר TV

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
hagai147 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

אני רואה שאצלי הממיר של פרטנר מחובר דרך הרסיבר ב- 1080p60
כשאני מנגן סרט קולנוע בנטפליקס הוא נשאר ב- 1080p60 במקום לעבור ל- ב- 1080p24
האם זה ניתן לשינוי?

helper
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #2 

אני לא חושב שיש נכון להיום סטרימר אנדרואיד TV שעובר ל24P באפליקציה של נטפליקס אוטומטית.

יחד עם זאת ניתן באופן ידני לעבור ל24P דרך הגדרות המסך-רזולוציה באפליקציה של פרטנר, המערכת משנה את קצב הפריימים בפועל ולאחר מכן דורשת הפעלה מחדש של הממיר. כך בכל מעבר בין קצב פריימים (ורזולוציה) שונים.

מה שכן אני מקווה שפרטנר ישדרגו את המערכת ויאפשרו מעבר לקצב פריימים אחר ללא הפעלה מחדש, בהנחה שטכנית זה לא יוצר בעיות בשונה למשל אולי ממעבר בין רזולוציות.

hagai147 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

ראיתי שאפשר לשנות את הרזולוציה ידנית, יותר נכון לנחש את הרזולוציה/קצב רענון כי זה כאילו שאין מספיק מקום בתצוגה לכל הטקסט ואז הוא מוסיף '...' ואני לא באמת יודע מה בחרתי
וגם ההפעלה הזו מחדש בכל פעם שרוצים לשנות את קצב הרענון - מזעזע

באמת גיגלתי קצת ואומרים שאפילו בטלויזיות סוני עם Android TV מובנה אין אפשרות לשינוי קצת הרענון והוא תקוע על 50 הרץ בלי קשר לתוכן שמנגנים.

לסיכום מאכזב

helper
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #4 

לא ברור לי איך נטפליקס שהיא ספקית הוידאו בין הגדולות בעולם לא מקפידה (או שואפת להקפיד) על דברים בסיסיים כאלה.
גם גוגל מאכזבים, הייתי מצפה מהם שאנדרואיד TV כמערכת הפעלה שמיועדת לטלוויזיות ישימו דגש למפתחים על כל הסיפור הזה ויעודדו אותם לנגן וידאו נקי.

פעם היית משתמש במכשירים שונים וכל אחד היה משדר קצב פריימים אחיד בהתאם לתוכן המנוגן, היום בעידן הגלובלי יש לך סטרימר שמנגן מאפליקציות שונות מקורות וידאו שהוקלטו בקצבים שונים, 24P, 25P, 30P. הסטרימרים חומרתית מסוגלים לשדר את הוידאו בקצב שמתאים למקור ויש טלוויזיות שתומכות בכל הקצבים.

לטעמי אין יותר נכון וחשוב מזה שהצופה יראה את התוכן באופן הכי זהה למקור שאפשר, ואם זה אפשרי טכנולוגיות בעידן הנוכחי אז תיישמו את זה. כרגע יש פה ניצול כושל של המשאבים הקיימים בכל תחום הסטרימרים.
נערך לאחרונה על ידי helper ב 24/09/2017 14:55, נערך 4 פעמים בסך הכל.

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שליחה #5 

בתכלס זה תלוי רק בנטפליקס הם צריכים להוציא אפליקציה מעודכנת ל AndroidTV שתתמוך בהעברה אוטומטית ל 24p אבל זה פשוט לא קורה, גם ב MIBOX וגם בשילד יש את אותה בעיה וצריך להעביר ידנית.

hagai147 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

מדברים איתך על 4K ועל HDR אבל היסודות רעועים.
וזה מצחיק שקודי יודע להתאים אוטומטית את קצב הרענון לתוכן לעומת נטפליקס - אפליקציה בתשלום שלא עושה את זה אפילו בגרסת windows שלה ואפילו לא בגרסאות המשובצות בטלוויזיות.
זה מעודד פיראטיות...

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”