סלקום מול הוט - פוסט התלבטות

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
EyalRonen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
שם מלא: Eyal Ronen
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,

לפני חודש עזבנו את הוט ועברנו לסלקום tv. בשורה התחתונה, ביום רביעי הקרוב אני אמור לחזור להוט. תיכף אפרט את הסיבות לחזרה, אך בימים האחרונים אני ממש מתלבט אם לחזור אליהם.

נתחיל בעובדות שמפריעות לי בסלקום:
1. איכות צפייה בערוצי HD - מזהה שבהוט האיכות טובה יותר באופן משמעותי. אני פריק של איכות תמונה ורכשתי את ערוצי הספורט פרמיום והתאכזבתי מהאיכות. זה לא באמת HD לדעתי.

2. ערוצי ספורט SD - ערוץ הספורט והפלוס באיכות ירודה, כאילו חיברתי את המחשב לטלוויזיה.

3. אין באמת הוזלה - עשיתי חישוב וההבדל בין מה שאני משלם לסלקום לבין ההצעה של הוט הוא מינורי. סלקום - 272 לקוואטרו (ערוצי ספורט פרמיום מייקרים את העניין). טלוויזיה, ספק, אינטרנט 40 מגה ושני סלולרים עם 10 ג׳יגה גלישה. הוט - 259 לטריפל, כולל ערוצי ספורט פרמיום, ספק ואינטרנט עד 100 מגה. בקיצור, ההבדל הוא הסלולרים. נוסיף 80 שח עבור שני סלולרים ונגיע ל- 339, 67 שח הבדל.

4. התקנה רעועה - הראוטר זרוק בסלון על הרצפה כי רק שם יש נקודה של בזק. בנוסף, יש לי פקס בחדר צדדי שכרגע לא מתפקד כי אין לו נקודה.

מצד שני, אשתי ממש מרוצה מהתכנים (למרות שהיא ממש לא צופה הרבה) והבנות הקטנות נהנות מהתכנים לילדים.

מה אתם הייתם עושים? מזכיר לכם, יום רביעי אמור להגיע טכנאי של הוט להתקין פייבר בוקס ואוכל לחזור לראות ספורט באיכות נורמלית :-)

תודה!

mchip81
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

תהנה מהוט ,לפי התיאור שלך אתה עדיין לא בנוי לטלויזיה על גבי האינטרנט בעוד רוב האנשים איכות התמונה פחות יפריע להם לעין נראה שאצלך זה עניין משמעותי. תשאיר לך את סלקום כמה ימים עם הוט ותעשה השוואה.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”