אוזניות bluetooth עד כ150$
חג שמח אנשים,
מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות, in ear, בתקציב של כ150$.
יהיו שימושיות לספורט (חדכ/אירובי), וליום יום.
המועמדות העיקריות שלי הן
1. Jaybird X3
2. Apple AirPods
3. Beatsx
ראיתי גם את הBose SoundSport אבל הן נראות קצת מגושמות מדי.
נוטה חזק לכיוון הX3, הדבר היחיד שמציק לי בהן זה השקע טעינה שלהן.
(משתמש אנדרואיד אגב).
אשמח לקבל חוות דעת או המלצות נוספות.
מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות, in ear, בתקציב של כ150$.
יהיו שימושיות לספורט (חדכ/אירובי), וליום יום.
המועמדות העיקריות שלי הן
1. Jaybird X3
2. Apple AirPods
3. Beatsx
ראיתי גם את הBose SoundSport אבל הן נראות קצת מגושמות מדי.
נוטה חזק לכיוון הX3, הדבר היחיד שמציק לי בהן זה השקע טעינה שלהן.
(משתמש אנדרואיד אגב).
אשמח לקבל חוות דעת או המלצות נוספות.
אני משתמש כבר כמה חודשים ב-MEE Audio 7 Plus
יש להן בעית קליטה משמעותית, אם הטלפון בכיס (ניתן לפתור אם עונדים אותן עם החוט מקדימה ולא מאחורה, וזה נוח למרות שהוא די קצר).. טלפון בסמוך או עם שעון חכם הן מעולות, קלות ויושבות נוח, ונשמעות מעולה. שורדות הרבה מאד זיעה וקרם הגנה. האמת שהתכוונתי לכתוב עליהן סקירה אבל לא יצא, אם יש שאלות
לא שמעתי Jaybird/אחרות (רק זולות יותר), אבל לכולן (במיוחד jaybird) מדווחים על הרבה בעיות. כך שבכל מקרה, ממליץ לקנות רק מאמזון (בשביל hassle-free returns...)
יש להן בעית קליטה משמעותית, אם הטלפון בכיס (ניתן לפתור אם עונדים אותן עם החוט מקדימה ולא מאחורה, וזה נוח למרות שהוא די קצר).. טלפון בסמוך או עם שעון חכם הן מעולות, קלות ויושבות נוח, ונשמעות מעולה. שורדות הרבה מאד זיעה וקרם הגנה. האמת שהתכוונתי לכתוב עליהן סקירה אבל לא יצא, אם יש שאלות
לא שמעתי Jaybird/אחרות (רק זולות יותר), אבל לכולן (במיוחד jaybird) מדווחים על הרבה בעיות. כך שבכל מקרה, ממליץ לקנות רק מאמזון (בשביל hassle-free returns...)
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
בדיוק קיבלתי את מתאם הBluetooth של KZ. עוד לא יצא לי לבדוק את הנוחות שלו בספורט, אבל הוא עולה 24 שקלים. תוסיף לזה את האזניות שלהם שמקבלות ביקורות מצויינות ונותנות תמורה מעולה למחיר, אי אפשר לטעות. מקסימום הפסדת קצת כסף ויש לך גיבוי.
יש לך את הZS3 שעולות 28 שקלים, את הZS5 עם 4 דרייברים בכל אזנייה (!) שעולות 66 שקלים, ועוד ועוד דגמים. קשה להבדיל בין הדגמים לפעמים, כי הם מוציאים אותם בקצב מסחרר.
לדגמים הנ"ל יש כבל ניתק (ולעוד הרבה דגמים) ובמקומו מחברים את מתאם הBT.
יש לך את הZS3 שעולות 28 שקלים, את הZS5 עם 4 דרייברים בכל אזנייה (!) שעולות 66 שקלים, ועוד ועוד דגמים. קשה להבדיל בין הדגמים לפעמים, כי הם מוציאים אותם בקצב מסחרר.
לדגמים הנ"ל יש כבל ניתק (ולעוד הרבה דגמים) ובמקומו מחברים את מתאם הBT.
מקבל ביקורות לא טובות המתאם הזה, זמן סוללה לא משהו והסאונד פחות טוב מהחיבור החוטי.maoravni כתב:בדיוק קיבלתי את מתאם הBluetooth של KZ. עוד לא יצא לי לבדוק את הנוחות שלו בספורט, אבל הוא עולה 24 שקלים. תוסיף לזה את האזניות שלהם שמקבלות ביקורות מצויינות ונותנות תמורה מעולה למחיר, אי אפשר לטעות. מקסימום הפסדת קצת כסף ויש לך גיבוי.
לדגמים הנ"ל יש כבל ניתק (ולעוד הרבה דגמים) ובמקומו מחברים את מתאם הBT....
האוזניות של KZ נותנות תמורה מעולה למחיר, זה נכון.
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
יכול להיות. אבל הוא המתאם האלחוטי הטוב ביותר לכל האזניות החוטיות של kz שיש לי.
הכל תלוי בציפיות שלך. אם אתה מצפה לאיכות המקבילה למגבר חוטי, ברור שתיפול. אם אתה מצפה שלא תהיה לך ירידת איכות בBT תיפול. אבל אם אתה מצפה לאזניות שיחזיקו מעמד אימון, וישמעו בהן סביר, ויהיו זולות, אז תקבל תמורה מצוינת למחיר.
איפה עוד אתה מוצא אזניות אלחוטיות טובות ב60 שקל?
הכל תלוי בציפיות שלך. אם אתה מצפה לאיכות המקבילה למגבר חוטי, ברור שתיפול. אם אתה מצפה שלא תהיה לך ירידת איכות בBT תיפול. אבל אם אתה מצפה לאזניות שיחזיקו מעמד אימון, וישמעו בהן סביר, ויהיו זולות, אז תקבל תמורה מצוינת למחיר.
איפה עוד אתה מוצא אזניות אלחוטיות טובות ב60 שקל?
https://www.gearbest.com/earphones/pp_1 ... d=10690141maoravni כתב:יכול להיות. אבל הוא המתאם האלחוטי הטוב ביותר לכל האזניות החוטיות של kz שיש לי.
איפה עוד אתה מוצא אזניות אלחוטיות טובות ב60 שקל?...
https://www.gearbest.com/earbud-headpho ... d=10690141
יש לי את שתיהן והן נשמעות טוב,אולי אפילו קצת יותר טוב מ-ZS3 ו-ZS5 (בלי מודים). אני אוהב את ה-AWEI במיוחד, משהו כמו 8 שעות סוללה בנוסף לסאונד הכיפי.
דווקא לאוזניות BT יש את הפוטנציאל להשמע יותר טוב מאוזניות חוטיות רגילות מיכוון שהן עוקפות את הצ'יפ סאונד המעפן שיש ברוב הטלפונים.