מחפש מקליט טלוויזיה באיכות HD יש המלצות בבקשה??
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אני באופן אישי יכול להמליץ על AverMedia Live Gamer Portable שבו אני עושה שימוש רב.
כתבתי עליו בעבר לא מעט, כולל פירוט בנושא חיבורים, הגדרות תוכנה ותפעול.
תוכל לקרוא יותר בשרשור הזה .
יש גם דגם יותר זול (Lite) שאני לא זוכר אם הוא כולל הקלטה לכרטיס זכרון, כמו בדגם המתקדם יותר. כמו כן אין בו אפשרות לחיבור בקומפוננט במקום HDMI (במידה וקיימת הצפנה ומעוניינים לעקוף אותה).
ורק הערת אגב, אם מה שאתה מתכוון להקליט הם שידורי יס או הוט, ההתקן מתחבר ישירות לממיר ולא למסך.
כתבתי עליו בעבר לא מעט, כולל פירוט בנושא חיבורים, הגדרות תוכנה ותפעול.
תוכל לקרוא יותר בשרשור הזה .
יש גם דגם יותר זול (Lite) שאני לא זוכר אם הוא כולל הקלטה לכרטיס זכרון, כמו בדגם המתקדם יותר. כמו כן אין בו אפשרות לחיבור בקומפוננט במקום HDMI (במידה וקיימת הצפנה ומעוניינים לעקוף אותה).
ורק הערת אגב, אם מה שאתה מתכוון להקליט הם שידורי יס או הוט, ההתקן מתחבר ישירות לממיר ולא למסך.
אוקיי תודהziv_r כתב:משתמש בו אישית ולכן ממליץ: http://mygica.com/Video-Capture/Full-HD ... OX_20.html...
אפשרי להקליט ישירות למחשב והוא מקליט גם מיס \ הוט?
מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה?
https://www.amazon.com/MyGica-Android-S ... rds=MYGICA
https://www.amazon.com/MyGica-ATV-1900- ... rds=MYGICA
@michkohe
לפחות על פי המפרט הרשום באמזון, שני המוצרים בלינקים שצירפת הם בסה"כ סטרימרים רגילים, בלי יכולת הקלטה. השני יקר מאוד, בין היתר בשל האפשרות להוסיף כונן אחסון פנימי. גם המוצר בלינק הראשון לא זול, ועולה יותר מכפול מסטרימר עם נתונים דומים, שניתן לרכוש בכל האתרים הסיניים בכ-$40, או קצת יותר.
אם אתה מעוניין ביכולת הקלטה כמו שהצגת בהודעה הראשונה, תצטרך התקן לכידה ייעודי, כמו זה שזיו או אני הצענו.
לפחות על פי המפרט הרשום באמזון, שני המוצרים בלינקים שצירפת הם בסה"כ סטרימרים רגילים, בלי יכולת הקלטה. השני יקר מאוד, בין היתר בשל האפשרות להוסיף כונן אחסון פנימי. גם המוצר בלינק הראשון לא זול, ועולה יותר מכפול מסטרימר עם נתונים דומים, שניתן לרכוש בכל האתרים הסיניים בכ-$40, או קצת יותר.
אם אתה מעוניין ביכולת הקלטה כמו שהצגת בהודעה הראשונה, תצטרך התקן לכידה ייעודי, כמו זה שזיו או אני הצענו.
יש לי את המכשיר שהמלצת עליו כבר כמה חודשים בבית ולא הצלחתי להקליט דרכו... בגלל זה אני מחפש מכשיר אחרLee כתב:@michkohe
אם אתה מעוניין ביכולת הקלטה כמו שהצגת בהודעה הראשונה, תצטרך התקן לכידה ייעודי, כמו זה שזיו או אני הצענו....
הוא נראה ממש מסובך להקלטה... ניסיתי לחבר אותו למחשב וזה לא זיהה אותו
יש לך אולי פיתרון עבורי בבקשה?
לא הצלחת להקליט אתו כי לדעתך הוא תקול, או שלא הסתדרת אתו מבחינת הגדרות ותפעול?michkohe כתב:יש לי את המכשיר שהמלצת עליו כבר כמה חודשים בבית ולא הצלחתי להקליט דרכו... בגלל זה אני מחפש מכשיר אחר......
הוא נראה ממש מסובך להקלטה... ניסיתי לחבר אותו למחשב וזה לא זיהה אותו
יש לך אולי פיתרון עבורי בבקשה?...
אם כבר יש לך אותו והוא תקין, מה הטעם להוציא כסף על מכשיר נוסף?
תקרא את השרשורים שלי בנושא (בהודעה הראשונה שלי בשרשור זה יש לינק לשרשור מפורט, שגם בו יש לינקים לשרשורים קודמים). תבדוק צעד-צעד לפי ההסברים שחיברת והגדרת נכון. אחרי שתקרא, אם יהיו לך שאלות נוספות תוכל לשאול פה.
ההתקן הזה פשוט מאוד לשימוש, ואחרי הגדרות ראשוניות שלוקחות דקות בודדות, התפעול השוטף פשוט מאין כמוהו.
לא הסתדרתי איתוLee כתב:לא הצלחת להקליט אתו כי לדעתך הוא תקול, או שלא הסתדרת אתו מבחינת הגדרות ותפעול?......
אם כבר יש לך אותו והוא תקין, מה הטעם להוציא כסף על מכשיר נוסף?
תקרא את השרשורים שלי בנושא (בהודעה הראשונה שלי בשרשור זה יש לינק לשרשור מפורט, שגם בו יש לינקים לשרשורים קודמים). תבדוק צעד-צעד לפי ההסברים שחיברת והגדרת נכון. אחרי שתקרא, אם יהיו לך שאלות נוספות תוכל לשאול פה.
ההתקן הזה פשוט מאוד לשימוש, ואחרי הגדרות ראשוניות שלוקחות דקות בודדות, התפעול השוטף פשוט מאין כמוהו....
רשמת שצריך לחבר את המקליט בHDMI לממיר
בממיר הוט יש יציאה אחת של HDMI, איך לחבר את הממיר לטלויזיה?
מהממיר HDMI ל-HDMI In בהתקן, ומ-HDMI Out בהתקן כבל נוסף לכניסת HDMI במסך.michkohe כתב:לא הסתדרתי איתו......
רשמת שצריך לחבר את המקליט בHDMI לממיר
בממיר הוט יש יציאה אחת של HDMI, איך לחבר את הממיר לטלויזיה?...
חבל שאתה לא טורח לקרוא את שכתבתי בשרשורים אליהם הפניתי. יש בהם תשובות מקיפות וברורות כמעט לכל, כולל לשאלה הזו.
קראתי את המדריך, באמת מוסבר שם טובLee כתב:מהממיר HDMI ל-HDMI In בהתקן, ומ-HDMI Out בהתקן כבל נוסף לכניסת HDMI במסך.......
חבל שאתה לא טורח לקרוא את שכתבתי בשרשורים אליהם הפניתי. יש בהם תשובות מקיפות וברורות כמעט לכל, כולל לשאלה הזו....
מקווה שהפעם זה יצליח ואני לא יתקע עם זה
חיברתי את 2 הHDMI, אני לא מוצא את הכבל USB של המכשיר... יש דרך אחרת לחבר בין המכשיר למחשב?
בקשר לדרייבר מהאתר שלהם, הורדתי את הדרייבר של ה15.6 זה בסדר?
תודה
באמת שאין מה להסתבך יותר מדי עם המכשיר הזה.michkohe כתב:קראתי את המדריך, באמת מוסבר שם טוב......
מקווה שהפעם זה יצליח ואני לא יתקע עם זה
חיברתי את 2 הHDMI, אני לא מוצא את הכבל USB של המכשיר... יש דרך אחרת לחבר בין המכשיר למחשב?
בקשר לדרייבר מהאתר שלהם, הורדתי את הדרייבר של ה15.6 זה בסדר?
תודה...
את כבל ה-usb אתה חייב, גם אם ברצונך להקליט למחשב, וגם כדי להגדיר הגדרות ראשוניות, כולל ההגדרה הראשונית של הקלטה לכרטיס זכרון. כבל כזה עולה שקלים בודדים.
אם המכשיר שברשותך הוא Live Gamer Portable - C875, גרסאות התוכנה והדרייבר האחרונות (מ-15.6.2017) הן:
RECentral:1.3.0.116
(Driver:3.7.x.39 (Beta
שים לב רק, שכשההתקן מחובר למחשב, יש להעביר את הכפתור בדופן למצב PC, וכשמקליטים לכרטיס זכרון ללא מחשב, יש להעביר אותו למצב SD Card.
חיברתי את הUSB של המיניקסLee כתב:
באמת שאין מה להסתבך יותר מדי עם המכשיר הזה.......
את כבל ה-usb אתה חייב, גם אם ברצונך להקליט למחשב, וגם כדי להגדיר הגדרות ראשוניות, כולל ההגדרה הראשונית של הקלטה לכרטיס זכרון. כבל כזה עולה שקלים בודדים.
אם המכשיר שברשותך הוא Live Gamer Portable - C875, גרסאות התוכנה והדרייבר האחרונות (מ-15.6.2017) הן:
RECentral:1.3.0.116
(Driver:3.7.x.39 (Beta
שים לב רק, שכשההתקן מחובר למחשב, יש להעביר את הכפתור בדופן למצב PC, וכשמקליטים לכרטיס זכרון ללא מחשב, יש להעביר אותו למצב SD Card....
העיגול באמצע מתחיל לעבעב אבל איך אני אמור להקליט? פתחתי את הדרייבר ונכנסתי לתיבות ואין כלום
אני רוצה שהקבצים ישמרו ישירות למחשב בלי כרטיס זיכרון
הורדתי את הדרייבר והתקנתי אותו כשאני מחבר את המכשיר דרך הUSB אמור לצאת חלונית כלשהי? לא יודע אם זה זיהה את ההתקן
כשהעיגול מהבהב, זה אומר שהוא מסתנכרן עם המקור (אני מניח שאצלך זה ממיר הוט).
בנוסף לדרייבר אתה צריך להתקין גם את התוכנה. ברגע שהיא מותקנת (אם התקנת כמו שצריך), תלחץ על אייקון ההפעלה שלה ויפתח לך חלון התוכנה הראשי, בו אתה יכול להגדיר הכל, כולל פרופילי הקלטה קבועים שיחסכו לך כל פעם לקבוע פרופיל הקלטה מחדש. יתכן שלפני החלון הראשי, יופיע לך חלון קטן, בו תצטרך להגדיר פורמט ורזולוציה להקלטה מהירה דרך הכפתור על ההתקן (הקלטה לכרטיס זכרון). מציע לך לקרוא את כל השרשורים שכתבתי בנושא, וגם את מדריך ההפעלה שבא עם ההתקן. בכל מקרה, יש לך אפשרות להשתמש ב-Wizard שמוטמע בתוכנה, ומאפשר לך להגדיר צעד אחר צעד את המקור, פורמט ורזולוצית ההקלטה, ביטרייט אודיו, תיקיית שמירה וכו'.
(התוכנה זה קובץ ה-RECentral שהזכרתי בהודעה הקודמת. תבדוק אם בכלל הורדת אותו).
בנוסף לדרייבר אתה צריך להתקין גם את התוכנה. ברגע שהיא מותקנת (אם התקנת כמו שצריך), תלחץ על אייקון ההפעלה שלה ויפתח לך חלון התוכנה הראשי, בו אתה יכול להגדיר הכל, כולל פרופילי הקלטה קבועים שיחסכו לך כל פעם לקבוע פרופיל הקלטה מחדש. יתכן שלפני החלון הראשי, יופיע לך חלון קטן, בו תצטרך להגדיר פורמט ורזולוציה להקלטה מהירה דרך הכפתור על ההתקן (הקלטה לכרטיס זכרון). מציע לך לקרוא את כל השרשורים שכתבתי בנושא, וגם את מדריך ההפעלה שבא עם ההתקן. בכל מקרה, יש לך אפשרות להשתמש ב-Wizard שמוטמע בתוכנה, ומאפשר לך להגדיר צעד אחר צעד את המקור, פורמט ורזולוצית ההקלטה, ביטרייט אודיו, תיקיית שמירה וכו'.
(התוכנה זה קובץ ה-RECentral שהזכרתי בהודעה הקודמת. תבדוק אם בכלל הורדת אותו).