זה רק עצלי, או שבממיר yes Ultra יש צרצרים?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כן מצטער כל הכותרת, אבל זה בדיוק איך שזה נשמע לכם, קיבלתי היום את הממיר, הכל מעולה, עולי יש שיפור בתמונה (אין לי מסך 4K), שלט אחלה (אם כי לא ישר הבנתי איך ללמד אותו דרך 975), אבל שהממיר דולק (לא משנה אם בStandby או לא), יש צליל כזה מוזר ממנו, בטון מזכיר צרצר, עכשיו זה בטוח לא המאוורר, כי הוא נשמע בבירור בהכנסה מחדש לחשמל (כננרה הממיר מבצע בדיקה לתקינות שלו), אז נשער רק הדיסק קשיח, שלא תבינו לא נכון, אני בן 29, ויש לי שמיע טובה מעוד, חח יש לי PS3 שמן וישן בסלון, ואני מסתדר אם הרעש של המאוורר שלו חח, אבל כאן הצליל פשוט מעצבן מעוד, ולא יודע מה לעשות, הממיר חדש מה הניילונים, היה לי מקודם Quattro, שגם בו הרי יש קשיח, ולא זכור לי שהצליל שלו הפריע לי בכלל, עולי פשוט צריך להתרגל?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

וזה עזר? בחדרי שינה/עבודה יש לי HDVOD פשוט, אז הכל שקט, זה לא שהצליל חזק, זה התדר שלו שמעצבן. לי יצה לעבוד בחדר אם כמה מחשבים, בנוסף למחשב שרת חח, איכשהו התרגלתי לצליל שלו אפילו חח (אם אתה יודע איך נשמע נא וורר ספק (או 2) במחשב שרת
.
ורשמתי שהיה לי לפני זה Quattro, לפניו 3 ממירים מקליטים אחרים (MaxHD/Total), עולי באמת לא נתתי ממש תשומת לב לכך? ואני סתם דואג? הצליל הוא תמיד אותו צליל, סמתי לב רק שתלוי איפו אני גם יושב על הספה, לא בכל מקום זה נשמע
ורשמתי שהיה לי לפני זה Quattro, לפניו 3 ממירים מקליטים אחרים (MaxHD/Total), עולי באמת לא נתתי ממש תשומת לב לכך? ואני סתם דואג? הצליל הוא תמיד אותו צליל, סמתי לב רק שתלוי איפו אני גם יושב על הספה, לא בכל מקום זה נשמע
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@denis29
·אם הדיסק ממש ״מצרצר״ אז כנראה שהוא תקול ...
יש לי אולטרה ושני טוטאל בחדרים - אין מצב לשמוע אותם בכלל למעט אולי ב 3 בבוקר בחדר שינה ... וגם אז זה רחש דיסק חלש , לא שום דבר שמזכיר צרצור
·אם הדיסק ממש ״מצרצר״ אז כנראה שהוא תקול ...
יש לי אולטרה ושני טוטאל בחדרים - אין מצב לשמוע אותם בכלל למעט אולי ב 3 בבוקר בחדר שינה ... וגם אז זה רחש דיסק חלש , לא שום דבר שמזכיר צרצור
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
-
denis29
- חבר ותיק

טוב..אם לעופר אין רעש
אז אדבר איתם. בQuattro שהיה לי (מדבקה כתומה), שמעו את הקשיח עובד, כמו בכל ממיר אחר, אבל לא היה את הצפצוף כמו שצילמתי בוידאו. די מפתיע שמשהו כזה מפריע יותר ממזגן עובד נגיד, כי הצליל חלש, אבל התדר שלו זה מה שהכי מעצבן
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
נשמע כמו מיסב מאוורר דפוק