מסך 50" עד 3000שח
מחפש המלצה למסך 50-55" בתקציב של 3000שח.
משיטוט בפורום ראיתי המלצות על
1. Samsung 50ku7000
2. Hisense 50m7000uw
מי מהן עדיפה? מרחק ישיבה כ3מ' (אך 50" מספיק לי), יש אור טבעי מהצד.
האם יש אופציות ששכחתי? (של LG אולי?)
כמו כן - האם יש הבדל בין 50m7000UW לדגם 50m7000UWG?
תודה!
משיטוט בפורום ראיתי המלצות על
1. Samsung 50ku7000
2. Hisense 50m7000uw
מי מהן עדיפה? מרחק ישיבה כ3מ' (אך 50" מספיק לי), יש אור טבעי מהצד.
האם יש אופציות ששכחתי? (של LG אולי?)
כמו כן - האם יש הבדל בין 50m7000UW לדגם 50m7000UWG?
תודה!
נערך לאחרונה על ידי netanelw ב 20/09/2017 0:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא, זה אותו הדגם.
עדיף לך לנסות למתוח קצת את התקציב(אולי אפילו ממש בקצת בגלל החגים) ולקנות את ההייסנס 55".
בכל מקרה, אין עדיפה, לכל אחת יתרונות וחסרונות שלה, שתיהן מאוד מומלצות פה ונחשבות לטובות בטווח מחירים שלהן.
תנסה לקרוא בפורום כי באמת היו 1000 נושאים שונים על זה.
הבעיה היחידה בהייסנס היא כל העניין העדכונים, ובעיקר בגלל זה עדיף לך גם לנסות לקנות את ה55", כי אז תוכל גם להתקין את העדכון הבריטי/גרמני שמסדרים הרבה בעיות, לעומת גרסת ה 50" שאין לה עדכונים אירופאים והעדכונים הישראלים לא משהו
עדיף לך לנסות למתוח קצת את התקציב(אולי אפילו ממש בקצת בגלל החגים) ולקנות את ההייסנס 55".
בכל מקרה, אין עדיפה, לכל אחת יתרונות וחסרונות שלה, שתיהן מאוד מומלצות פה ונחשבות לטובות בטווח מחירים שלהן.
תנסה לקרוא בפורום כי באמת היו 1000 נושאים שונים על זה.
הבעיה היחידה בהייסנס היא כל העניין העדכונים, ובעיקר בגלל זה עדיף לך גם לנסות לקנות את ה55", כי אז תוכל גם להתקין את העדכון הבריטי/גרמני שמסדרים הרבה בעיות, לעומת גרסת ה 50" שאין לה עדכונים אירופאים והעדכונים הישראלים לא משהו
@NBMH
·
תודה רבה!
אני אברר אם אצליח למצוא מבצע שווה ל55", הבעיה היא שלפי זאפ מדובר על קפיצה כבר של 1000שח, ולא בטוח שרוצה להגדיל את התקציב בכזה הפרש. (למה אגב הקפיצה הכ"כ חדה במחירים בין 50 ל55?)
לגבי העדכונים - על אילו עדכונים מדובר (ועד כמה הם חשובים)? כי השימוש שלי בסמארט טיוי לא יהיו רבים ככל הנראה.
כנראה בעיקר שידור מהוט, שידור מהמחשב, ואולי כרוםקאסט.
·
תודה רבה!
אני אברר אם אצליח למצוא מבצע שווה ל55", הבעיה היא שלפי זאפ מדובר על קפיצה כבר של 1000שח, ולא בטוח שרוצה להגדיל את התקציב בכזה הפרש. (למה אגב הקפיצה הכ"כ חדה במחירים בין 50 ל55?)
לגבי העדכונים - על אילו עדכונים מדובר (ועד כמה הם חשובים)? כי השימוש שלי בסמארט טיוי לא יהיו רבים ככל הנראה.
כנראה בעיקר שידור מהוט, שידור מהמחשב, ואולי כרוםקאסט.
אני חושב שתוכל למצוא את ה 55" באזור ה3.6K כולל התקנה, אולי אפילו פחות איכשהו, תנסה ללכת לחנויות ולראות איזה מחירים הם מציעים לך אחרי מיקוח קצת..
בערך בפסח לדעתי אנשים בפורום כבר קנו באזור המחיר שאמרתי אז מאמין שאפשר למצוא עדיין במחיר כזה.
הקפיצה לא כזאת חדה את האמת, ועולה ככה כנראה בגלל ביקוש וגם בגלל התשובה הפשוטה יותר, כי המסך גדול יותר.
העדכונים לא קשורים לסמארט את האמת, הם קשורים לכל מני דברים שקשורים למסך עצמו - תיקון של צבעים מסוימים(לדוגמא בגרסאות הישראליות, הצבע האדום בולט יותר מדי ואפשר לאזן את זה קצת אחרי כיול, אבל בעדכונים מחו"ל זה במצב יותר טוב עוד לפני שמכיילים).
משפיעים גם על HDR(בחו"ל יש תמונת מצב HDR כמו שיש 'סטנדרטי', 'מחשב/משחק' וכו..)
בגדול אם אתה בעיקר רואה הוט וסרטים מהמחשב(בהנחה שזה לא סרטים עם HDR) אז זה לא ישנה לך יותר מדי כנראה, אבל עדיין יש הבדלים עם כל עדכון שיוצא.
יש פה נושא ארוך מאוד של Animor, תחפש אותו ותקרא שם קצת על מה מדובר.
בערך בפסח לדעתי אנשים בפורום כבר קנו באזור המחיר שאמרתי אז מאמין שאפשר למצוא עדיין במחיר כזה.
הקפיצה לא כזאת חדה את האמת, ועולה ככה כנראה בגלל ביקוש וגם בגלל התשובה הפשוטה יותר, כי המסך גדול יותר.
העדכונים לא קשורים לסמארט את האמת, הם קשורים לכל מני דברים שקשורים למסך עצמו - תיקון של צבעים מסוימים(לדוגמא בגרסאות הישראליות, הצבע האדום בולט יותר מדי ואפשר לאזן את זה קצת אחרי כיול, אבל בעדכונים מחו"ל זה במצב יותר טוב עוד לפני שמכיילים).
משפיעים גם על HDR(בחו"ל יש תמונת מצב HDR כמו שיש 'סטנדרטי', 'מחשב/משחק' וכו..)
בגדול אם אתה בעיקר רואה הוט וסרטים מהמחשב(בהנחה שזה לא סרטים עם HDR) אז זה לא ישנה לך יותר מדי כנראה, אבל עדיין יש הבדלים עם כל עדכון שיוצא.
יש פה נושא ארוך מאוד של Animor, תחפש אותו ותקרא שם קצת על מה מדובר.