התנהלות חברת YES מול לקוח חדש (סבתא שגרה בדיור שמיועד לקשישים)

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
michael102 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כך נראת ונשמעת ההתנהלות הרשלנית של חברת YES בעת שביקשנו לחבר לשירות שלהם את הבית של סבתא ודודה שלי.

סוכנת המכירות שלא ביצעה באופן מלא את ההזמנה, הנחיות מוטעות לגבי אופן אישור ההזמנה במייל, טכנאי שפעם אחת לא הגיע אחרי המתנה של שעות, טכנאי נוסף שהגיע באיחור וללא מספר הממירים שהוזמנו (מספר פעמים) ואף שליחת טכנאי לבית הלקוח על ידי סוכנת מכירות ב - 7 וחצי בבוקר על דעת עצמה ומבלי שתיאמה זאת עם הלקוח.

החברה מצידה שמודה ברוב הטעויות - הציע פיצוי מגוחך של 60 שקל על אובדן שני ימים בהם המתנו שעות לטכנאים שלהם.

האם וכמה פיצוי מגיע לי ומה ההמלצה שלכם מה אפשר לעשות כעת?

ההשתלשלות המלאה, כולל הקלטת השיחות הרלוונטיות של שיחות עם נציגי החברה, בווידאו המצורף

[url=

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #2 

ההמלצה שלי היא להתרחק מחברות שמשגעות אותך ולבדוק אם יש אלטרנטיבות אחרות. היום יש יותר תחרות בתחום הטלוויזיה.
באיזה תכנים היא מעוניינת? ערוצי עידן פלוס? סדרות וסרטים?

michael102 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

יש עדכון

שליחה #3 

נציג בכיר של החברה יצרת קשר ולאחר אינספור התנצלויות והודאה בכשלים, הוסכם על פיצוי של 234 שקל.

הטכנאי הגיע כבר היום, אך עשה עבודה של ילד בכיתה א' . טוב שלא קדח ומשך כבלים בכל הדירה - שלא לצרוך בוודאות.

כמוכן, לאחר שכבר הלך נעזרתי במוקד הטכני לכוון את השלט כך שניתן יהיה לכוון את עוצמת השמע באמצעות הטלוויזיה ולא באמצעות יס. נציג במוקד הטכני התעקש שזה לא אפשרי בשלטים הכסופים. לאחר ניתוק השיחה, מצאתי באופן עצמי הסבר באינטרנט והכל הסתדר.

לא ברור לי איך בוחרי את נציגי השירות בחברה

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”