איך מאפשרים בפרטנר TV קריאה מכרטיס זיכרון או מ-Hard Disk
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
מז"א לא נתמכים? בהשקה הם ציינו במפורש את כל היתרונות של אנדרואיד טיוי ו"עולם פתוח", אני אהיה בהלם רציני אם הם כל-כך סתומים לחסום את זה
- MisterMe
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אחרי שקיבלתי את הממיר הטכנאי ציין בפניי של ה USB לא עובד עם DOK
אבל אמר לי אם יש לי מקלדת או עכבר אפשר לחבר אלחוטי בעזרת ה USB
למרות שיש לי כזה העדפתי לחבר את מקלדת ה בלוטוס שלי אבל הוא אמר שזה לא יעבוד.
אחרי שהלך בדקתי ועובד מצויין.
חיברתי לUSB ב FAT32 וגם ב 2 השיטות הנוספות הנפוצות והממיר לא זיהה.
מעולם לא היה לי אנדרואיד TV פתוח אבל נראה שפרטנר מגבילים לא רק את החיבור (מפחדים מ ROOT אוליי?)
אבל גם בהתקנת אפליקציות המצב הוא סופר קשה להתקין מה שלא נמצא בחנות.. והבעיה שבלחץ 10 אפליקציות כן מופיעות במרקט.. ככה שמרגיש לי שהם מגבילים את הכל
אבל אמר לי אם יש לי מקלדת או עכבר אפשר לחבר אלחוטי בעזרת ה USB
למרות שיש לי כזה העדפתי לחבר את מקלדת ה בלוטוס שלי אבל הוא אמר שזה לא יעבוד.
אחרי שהלך בדקתי ועובד מצויין.
חיברתי לUSB ב FAT32 וגם ב 2 השיטות הנוספות הנפוצות והממיר לא זיהה.
מעולם לא היה לי אנדרואיד TV פתוח אבל נראה שפרטנר מגבילים לא רק את החיבור (מפחדים מ ROOT אוליי?)
אבל גם בהתקנת אפליקציות המצב הוא סופר קשה להתקין מה שלא נמצא בחנות.. והבעיה שבלחץ 10 אפליקציות כן מופיעות במרקט.. ככה שמרגיש לי שהם מגבילים את הכל
בדקתי אצלי גם בפרטנר,
ניתן לחבר דיסק און קי כאשר המחיצה שלו מוגדרת על fat32, נפוץ בקרב דיסק און קי
אך הארד דיסק כאשר המחיצה שלו בדרך כלל היא ntfs לא נתמכת באופן רשמי על ידי android tv,
אני מאמין שיש פיתרונות בחנות האפליקציות.
טיפים קטנים, כדי להעתיק אפליקציות apk , ניתן לעשות זאת בעזרת ES File manager, ניתן להעתיק דברים לממיר דרך מכשיר אחר כגון מחשב או טלפון.
כדי להוריד אפליקציות מהסטור אפשר להיכנס לדפדפן במחשב ואז ללכת לאתר של החנות, ומשם למצוא את האפליקציה שאתה רוצה ואז תהיה אפשרות להוריד את זה לאחד מכשירים המשויכים לחשבונך (פה תבחר בממיר, עליך להיות מחובר לאוצו חשבון גוגל שהממיר מחובר אליו)
חייב לציין שאני מופתע מפרטנר, ניתן אפילו להתקין אפליקציות המאפשרות AirPlay =)
אך הארד דיסק כאשר המחיצה שלו בדרך כלל היא ntfs לא נתמכת באופן רשמי על ידי android tv,
טיפים קטנים, כדי להעתיק אפליקציות apk , ניתן לעשות זאת בעזרת ES File manager, ניתן להעתיק דברים לממיר דרך מכשיר אחר כגון מחשב או טלפון.
כדי להוריד אפליקציות מהסטור אפשר להיכנס לדפדפן במחשב ואז ללכת לאתר של החנות, ומשם למצוא את האפליקציה שאתה רוצה ואז תהיה אפשרות להוריד את זה לאחד מכשירים המשויכים לחשבונך (פה תבחר בממיר, עליך להיות מחובר לאוצו חשבון גוגל שהממיר מחובר אליו)
חייב לציין שאני מופתע מפרטנר, ניתן אפילו להתקין אפליקציות המאפשרות AirPlay =)
לא ניתן להתקין בשיטה הזאת לממיר אפלקיצה שלא מוגדרת לאנדוראיד TV דוגמאת מאקו רשת וכו..NeoCortex כתב:בדקתי אצלי גם בפרטנר,
חייב לציין שאני מופתע מפרטנר, ניתן אפילו להתקין אפליקציות המאפשרות AirPlay =)...
·