שרשור תגובות: FUZE CARD - הארנק הופך דק יותר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
כולי קנאה. עוקב אחרי כל הפרוייקטים האלה זמן רב מאוד (כולל coin ו plastc) ותמיד ברגע האחרון משתפן מללכת על זה.
האמת שזה הגיוני מאוד אבל החשש הגדול היה שהחברה תעלם. לא ברר לי למה גוף גדול לא יוצא עם כזה (סמסונג למשל).
האמת שזה הגיוני מאוד אבל החשש הגדול היה שהחברה תעלם. לא ברר לי למה גוף גדול לא יוצא עם כזה (סמסונג למשל).
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
העדר צ'יפ evm על הכרטיס, בשלב זה, קצת מגביל בביצוע עסקאות ושימוש בחו"ל ובעתיד הנראה לעין, ככל הנראה גם בארץ
חבל
הצפי שלהם הוא במהלך 2018
כנ"ל ביחס ל- nfc למרות שהאחרון או אולי לא חיסרון לדעתי
חבל
הצפי שלהם הוא במהלך 2018
כנ"ל ביחס ל- nfc למרות שהאחרון או אולי לא חיסרון לדעתי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
למרות שהרעיון קוסם ונראה בהחלט כזה שמתאים לשנת 2017, אף אחד לא יתן את השליטה בדבר כזה רגיש לחברה שלא שמענו עליה מעולם. אם חברת כרטיסי אשראי גדולה או בנק היו מקדמים כזה פתרון, כולנו היינו נוהרים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הרעיון בהחלט מגניב. (תכל'ס, אין לי כל כך הרבה כרטיסים בארנק, אבל עדיין הייתי הולך על פתרון כזה).
אבל כמו שזיו אמר, מבחינת אבטחה - קצת מדאיג לתת את כל הפרטים של כל הכרטיסים הכי רגישים בחיים האישיים שלנו לחברה חיצונית חדשה שצצה מפרויקט בקיק סטארטר. וגם המחיר מעט מרתיע. וגם העניין עם הצ'יפ שחסר בגרסא הזו..
אגב הצ'יפ, מה הקטע עם המדינה שלנו שלא מתקדמים כאן לשיטות רציניות יותר?
כל טיול שלי לחו"ל אני מתרשם לטובה מחדש מהרצינות שיש בתהליך הקניה/חיוב. אי אפשר סתם לתת את הכרטיס למוכר/מלצר וכו' שיילך לחייב ויחזיר לך את הקבלה. כל חיוב, תמיד באים אל הלקוח עם הסורק ומשאירים אותך לבד להקיש את המספר PIN ולאשר את העסקה.
למה הכל תמיד חייב להיות חפיפניקי וחאפר בארץ ישראל?
(*שאלה רטורית, התשובה למעשה בגוף השאלה - "בארץ ישראל")
אבל כמו שזיו אמר, מבחינת אבטחה - קצת מדאיג לתת את כל הפרטים של כל הכרטיסים הכי רגישים בחיים האישיים שלנו לחברה חיצונית חדשה שצצה מפרויקט בקיק סטארטר. וגם המחיר מעט מרתיע. וגם העניין עם הצ'יפ שחסר בגרסא הזו..
אגב הצ'יפ, מה הקטע עם המדינה שלנו שלא מתקדמים כאן לשיטות רציניות יותר?
כל טיול שלי לחו"ל אני מתרשם לטובה מחדש מהרצינות שיש בתהליך הקניה/חיוב. אי אפשר סתם לתת את הכרטיס למוכר/מלצר וכו' שיילך לחייב ויחזיר לך את הקבלה. כל חיוב, תמיד באים אל הלקוח עם הסורק ומשאירים אותך לבד להקיש את המספר PIN ולאשר את העסקה.
למה הכל תמיד חייב להיות חפיפניקי וחאפר בארץ ישראל?
(*שאלה רטורית, התשובה למעשה בגוף השאלה - "בארץ ישראל")
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אני אמור לקבל את הכרטיס עם הצ'יפ כבר במהלך ינואר 2018 כך שזה כבר לא המתנה גדולה מדי.Borderline1 כתב:העדר צ'יפ evm על הכרטיס, בשלב זה, קצת מגביל בביצוע עסקאות ושימוש בחו"ל ובעתיד הנראה לעין, ככל הנראה גם בארץ
חבל
הצפי שלהם הוא במהלך 2018
כנ"ל ביחס ל- nfc למרות שהאחרון או אולי לא חיסרון לדעתי...
אין בארץ מקום שלא אפשר לי רכישה, אני עם מתנהל עם הכרטיס כחודש בארץ ועושה שימוש רק בו.
·אתה צודק, ליאור, הפרויקטים שהזכרת לא התרוממו.oferlaor כתב:כולי קנאה. עוקב אחרי כל הפרוייקטים האלה זמן רב מאוד (כולל coin ו plastc) ותמיד ברגע האחרון משתפן מללכת על זה.
האמת שזה הגיוני מאוד אבל החשש הגדול היה שהחברה תעלם. לא ברר לי למה גוף גדול לא יוצא עם כזה (סמסונג למשל)....
הפרויקט הזה שיכנע אותי עקב תמיכה מאד רחבה של יוזרים (מעל 4000% מעל הסכום הרצוי) וניסוי Real Life שהחברה עשתה ברחבי ארה"ב.
@jacko-il
כמות הכרטיסים שיש לך לא ברורה לך עד שאתה מתחיל לסכום אותם :
אשראי אחד או שניים
כרטיס קופת חולים שלך ושל ילדיך
כרטיס עובד
נוסע מתמיד
רב קו
כרטיס מילואים (בהצדעה)
כרטיס חבר מועדון כזה או אחר
יש פה כבר קרוב לעשרה כרטיסים, וזה כבר עובי משמעותי בארנק....
כמות הכרטיסים שיש לך לא ברורה לך עד שאתה מתחיל לסכום אותם :
אשראי אחד או שניים
כרטיס קופת חולים שלך ושל ילדיך
כרטיס עובד
נוסע מתמיד
רב קו
כרטיס מילואים (בהצדעה)
כרטיס חבר מועדון כזה או אחר
יש פה כבר קרוב לעשרה כרטיסים, וזה כבר עובי משמעותי בארנק....
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
מגניב! נחכה שהתחום יתפתח...
שאלה, כרטיס כמו רב-קו למשל שאתה מטעין אותו בנסיעות יעבוד?
האם התהליך של הטענה עושה משהו בכרטיס בכלל או שנטו בשרתים שלהם למספר הייחודי שלו מתווספת יתרה של נסיעות?
האם זה תמיד ככה? למשל כרטיס מגנטי לצילום מסמכים במכונות צילום שניתן לטעון בכסף, או לקניית משקאות ממכונת משקר וכו' - האם בפועל לא מתבצעת שום כתיבה לכרטיס עצמו?
ואם כן - האם המוצר הנל יתמוך בכך?
לגבי המוצר עצמו, מגניב ממש אבל חבל שחלק מהכרטיסים שלי הם כאלו שצריכים להציג ויזואלית ולא להעביר מגנטית..
למשל כרטיס עובד בכניסה למקום מאובטח
או כרטיס סטודנט בכניסה למכללה וכו...
האם התהליך של הטענה עושה משהו בכרטיס בכלל או שנטו בשרתים שלהם למספר הייחודי שלו מתווספת יתרה של נסיעות?
האם זה תמיד ככה? למשל כרטיס מגנטי לצילום מסמכים במכונות צילום שניתן לטעון בכסף, או לקניית משקאות ממכונת משקר וכו' - האם בפועל לא מתבצעת שום כתיבה לכרטיס עצמו?
לגבי המוצר עצמו, מגניב ממש אבל חבל שחלק מהכרטיסים שלי הם כאלו שצריכים להציג ויזואלית ולא להעביר מגנטית..
או כרטיס סטודנט בכניסה למכללה וכו...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
יש מגבלה למספר הכרטיסים שזה מחזיק?
הבעיה עם EMV שזה לדעתי דורש אישור מחברת האשראי ואז כבר נכנסים לבעיות עם זה.
הבעיה עם EMV שזה לדעתי דורש אישור מחברת האשראי ואז כבר נכנסים לבעיות עם זה.
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
שאלה לגבי אורך החיים של המוצר
שאלה לגבי אורך החיים של הכרטיס (מבחינת אמינות):
כרטיסי אשראי נשחקים. הפס המגנטי שלהם נגמר באיזה שלב. בד"כ אחרי 2-3 שנים. מה עושים עם המוצר הזה? מה קורה אם הפס נשחק? קונים את כל הערכה מחדש?
כרטיסי אשראי נשחקים. הפס המגנטי שלהם נגמר באיזה שלב. בד"כ אחרי 2-3 שנים. מה עושים עם המוצר הזה? מה קורה אם הפס נשחק? קונים את כל הערכה מחדש?
כרטיס כמו רב קו אתה יכול להטעין ישירות לתוך ה - FUZE. הוא בעצם CLONE.tomer953 כתב:מגניב! נחכה שהתחום יתפתח...
או כרטיס סטודנט בכניסה למכללה וכו......
אני מניח שכרטיס הארקפה שלי מתנהג באותה תצורה ואיתו לא היתה לי בעיה. כה"ל לגבי כרטיס למכונצת צילום.
אין כתיבה לכרטיס יש כתיבה לפרופיל משתמש שהכרטיס פונה אליו.
לגבי כרטיסים עם תמונה - אין לי פתרון בשבילך.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
@Yochelman
·באתר שלהם הם לא מציעים למכירה את הכרטיס עם הצ'יפ אלא רק מודיעים שהוא יהיה זמין במהלך 2018.
אולי לך יהיה - לאחרים המתעניינים- אין אפשרות לרכוש.
ביחס לצ'יפ- אמרתי בעתיד הנראה לעין - בשנה הקרובה כפי שכתב מישהו בשרשור, זה יכנס לשימוש גם בארץ ואז מה?
נכון שכיום אין בעיית שימוש בארץ ללא צ'יפ אבל אני לא מניח שמישהו ישקיע 130 דולר כדי לגלות בעוד שנה שמתחילים קשיים בשימוש בשל העדרו ...
·באתר שלהם הם לא מציעים למכירה את הכרטיס עם הצ'יפ אלא רק מודיעים שהוא יהיה זמין במהלך 2018.
אולי לך יהיה - לאחרים המתעניינים- אין אפשרות לרכוש.
ביחס לצ'יפ- אמרתי בעתיד הנראה לעין - בשנה הקרובה כפי שכתב מישהו בשרשור, זה יכנס לשימוש גם בארץ ואז מה?
נכון שכיום אין בעיית שימוש בארץ ללא צ'יפ אבל אני לא מניח שמישהו ישקיע 130 דולר כדי לגלות בעוד שנה שמתחילים קשיים בשימוש בשל העדרו ...
·רב קו עובד בNFC , פותח הדיון כתב שעדיין אין תמיכה.Yochelman כתב:כרטיס כמו רב קו אתה יכול להטעין ישירות לתוך ה - FUZE. הוא בעצם CLONE.......
אני מניח שכרטיס הארקפה שלי מתנהג באותה תצורה ואיתו לא היתה לי בעיה. כה"ל לגבי כרטיס למכונצת צילום.
אין כתיבה לכרטיס יש כתיבה לפרופיל משתמש שהכרטיס פונה אליו.
לגבי כרטיסים עם תמונה - אין לי פתרון בשבילך....