Q acoustics 3x series
אתה מתכוון בכלל ל 3050 ? ובכן קיבל ביקורות טובות למדי
תצור קשר עם פיוז תראה אולי יש להם בתצוגה
http://www.fuse.co.il/
תצור קשר עם פיוז תראה אולי יש להם בתצוגה
http://www.fuse.co.il/
בפיוז יש בתצוגה (לפחות שאני הייתי שם) את ה 3010, 3020 המדפיים ואת ה 3050 הרצפתיים
המחירים שלהם מעולים
לי יש כרגע בבית את ה 3010 ואת ה 3090C (סנטר) - בינתיים מאוד מרוצה
(אני אישית קנית אותם במסדרת טיול ללנודון והם היו במצבע ומתחת לסף המס
כך שהם יצאו ללא משלוח וללא מיסים)
מתלבט לגבי הקדמיים האם לקנות את ה 3020 או ה 3050
המחירים שלהם מעולים
לי יש כרגע בבית את ה 3010 ואת ה 3090C (סנטר) - בינתיים מאוד מרוצה
(אני אישית קנית אותם במסדרת טיול ללנודון והם היו במצבע ומתחת לסף המס
כך שהם יצאו ללא משלוח וללא מיסים)
מתלבט לגבי הקדמיים האם לקנות את ה 3020 או ה 3050
@tombu
·
אני הבאתי אותם איתי במזוודה.
הסיבה שקניתי את ה 3010 ולא את ה 3020 היא שהמחיר שלהם היה מתחת ל 200 דולר
וככה חזרתי עם מוצרים שהם מתחת לסף המכס (הייתי עם אישתי)
ולא הצהרתי עליהם למכס שמכיוון שיש פטור עד 200 דולר
מאז כבר היו מבצעים מעולים ואפילו ה 3020 היה במחיר הכי נמוך שראיתי אי פעם
אבל את זה אני פיספסתי
אני קניתי ברשת שנקראית richer sound
http://www.richersounds.co.uk/
אבל הם לא שולחים לישראל
יש את http://www.audioaffair.co.uk/
שכן שולחים לישראל
אם שולחים לישראל הם מורידים את המע"מ הבריטי ומוסיפים משלוח
רמקולים מדפיים בדרך כלל באזור ה 80 פאונד משלוח
אם שולחים עוד 1-2 מוצרים אז המחיר עולה לבערך 90 פאונד
ויותר מזה המחיר עולה עוד
לא יודע מה מחיר משלוח של הרצפתיים - אפשר להכנס לאתר שלהם ולבדוק
צריך לזכור שבארץ יהיה צריך לשלם מיסים+מע"מ - כ 35 אחוז יחד
ואולי גם עמלת שקר כלשהו של חברת המשלוחים
כרגע אין להם מבצעים. אם אתה לא ממהר כדאי לחכות להזדמנות.
הכי נמוך שהיה ל 3020 היה 149 פאונד ב richersound
ואני חושב שכ 170 ב audioaffair
שים לב שאם שולחים לישראל אז המחיר שתקבל בפיוז מתחרה משמעותית (ולפעמים יותר זול)
וכמובן שבארץ יש אחריות מקומית
רכישה מחו"ל תשתלם במבצעים חריגים, משלוח של יותר ממוצר אחד (תקנה עם עוד מישהו)
אני עדיין מנסה להחליט מה לקנות - את ה 3050 או ה 3020
כנראה יהיה תלוי אם במקרה תהיה לי הזדמנות טובה במיוחד
·
אני הבאתי אותם איתי במזוודה.
הסיבה שקניתי את ה 3010 ולא את ה 3020 היא שהמחיר שלהם היה מתחת ל 200 דולר
וככה חזרתי עם מוצרים שהם מתחת לסף המכס (הייתי עם אישתי)
ולא הצהרתי עליהם למכס שמכיוון שיש פטור עד 200 דולר
מאז כבר היו מבצעים מעולים ואפילו ה 3020 היה במחיר הכי נמוך שראיתי אי פעם
אבל את זה אני פיספסתי
אני קניתי ברשת שנקראית richer sound
http://www.richersounds.co.uk/
אבל הם לא שולחים לישראל
יש את http://www.audioaffair.co.uk/
שכן שולחים לישראל
אם שולחים לישראל הם מורידים את המע"מ הבריטי ומוסיפים משלוח
רמקולים מדפיים בדרך כלל באזור ה 80 פאונד משלוח
אם שולחים עוד 1-2 מוצרים אז המחיר עולה לבערך 90 פאונד
ויותר מזה המחיר עולה עוד
לא יודע מה מחיר משלוח של הרצפתיים - אפשר להכנס לאתר שלהם ולבדוק
צריך לזכור שבארץ יהיה צריך לשלם מיסים+מע"מ - כ 35 אחוז יחד
ואולי גם עמלת שקר כלשהו של חברת המשלוחים
כרגע אין להם מבצעים. אם אתה לא ממהר כדאי לחכות להזדמנות.
הכי נמוך שהיה ל 3020 היה 149 פאונד ב richersound
ואני חושב שכ 170 ב audioaffair
שים לב שאם שולחים לישראל אז המחיר שתקבל בפיוז מתחרה משמעותית (ולפעמים יותר זול)
וכמובן שבארץ יש אחריות מקומית
רכישה מחו"ל תשתלם במבצעים חריגים, משלוח של יותר ממוצר אחד (תקנה עם עוד מישהו)
אני עדיין מנסה להחליט מה לקנות - את ה 3050 או ה 3020
כנראה יהיה תלוי אם במקרה תהיה לי הזדמנות טובה במיוחד
@tombu
·
התכנים שלי הם שלי! אם אתם לא רוצים אותי - אני לא רוצה אתכם אבל אם אני הולך - גם התכנים שלי הולכים איתי.
למעשה, במסווה של ליברליזם וחופש הדיבור, מיישמת הנהלת HT חניקת מידע מקוון ונוקטת במדיניות של סתימת פיות של כל מי שמפריע לה, לדעתה, למכור לכם פרסומות. כל עוד הדעות שלכם לא מתנגשות עם האינטרסים המסחריים של האתר תוכלו לדון במה שתרצו. זהו הקו המנחה. מי שחוצה אותו נעלם!
אבל מי שומר על ה'שומרים'? מי ערב כאן ליושרת הליברליזים ואי היסדקותו בסדקים קטנים שדרכם עשוי עורך האתר, זיו רוזנפלד, למכור את ה-SVS שלו בחתימה שלו המופיעה בעשרות אלפי הודעות? תחת איזה תירוץ מרשה לעצמו המנהל חיים לגו לעסוק בפומבי בעידוד שריפת דלק מאובנים כדי לחנוק לא רק את דעותינו אלא גם את האוויר שאנו נושמים? האם צריך לתת לחברת 'דלק' פתחון פה דרך נציגה באתר??? תחת איזו אמתלה בדיוק מכנות סקירות הרמקולים של חזום את תגי המחיר ההזויים והרעבתניים מטעם בעלי אינטרסים כ-'מחיר מומלץ'? מי תקע לידכם שאלה האמונים כאן על שמירת הניקיון - כלל ראויים לכך? הם לא! כוח משחית - ויש לדלדל אותו ומיד!
כבר מזמן שהנהלת HT מתנהגת כלפי משתמשים בחזירות במסווה של הגינות, בפשיזים אינטרנטי בכסות של ליברליזם, ובצביעות במסווה של רוח חוקי האתר. כל אותם משתמשים שנחסמו, גם נושלו במקביל לכך מזכויות היוצרים שלהם, זכויות על תכנים שהם פרי רוחם ומקלדתם. לא רק זאת... ההנהלה ממשיכה לעשות שימוש בתכניהם כדי לחשוף אתכם ל-פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת!
בדיוק כך. רצחת וגם ירשת! להנהלת HT מדיניות המזכירה אסופת עקרבים. קודם כל משתקים את הקרבן בכפתור החסימה המורעל ואחר-כך מוצצים ממנו את רכושו וממשיכים להיזון ממנו. מדיניות המתאימה לאנסי זכויות יוצרים, חונקי מחשבות ולחונטה שמתחבאת תחת חוקי ה"אובר-מנטש" המגנים על מנהליה ללא כל כסות חוקית אמיתית, מדיניות שיעודה לנשל קהילייה של חובבים מזכויות היוצרים שלהם כדי למכור להם פרסומות תוך עשיית רווח. הגיעו מים עד נפש. תכני המשתמשים הם רכושם ולהנהלת HT אין זכות חוקית להרוויח מהם תוך נישול בעליהם מגישה אליהם.
יש דרכים לשמור על זכויותיכם!
·
התכנים שלי הם שלי! אם אתם לא רוצים אותי - אני לא רוצה אתכם אבל אם אני הולך - גם התכנים שלי הולכים איתי.
·לא נמחק - הוחבא כמדיניות של sliently ignore. עובדה היא שהוא הביע את תודתו לפוסט שלך. עם זאת, רוב המשתמשים פשוט נחסמים. דוגמה לסיבה מיידית לכך שמשתמשים נחסמים תוכל לראות בשרשור הזה , כשאחד ממנהלי האתר הפחות חכמים, התערב לטובת בן חסותו שמטריל את פורום וינטאז' כבר כמעט שנה. המשתמש ענה למנהל והזרוע הביצועית חסמה אותו. הסיבה... "העלבת מנהל" שכידוע... נגד חוקי האתר ובסתירה לסט חוקי האובר-מנטש המגינים על אלה שנפלה בחלקם הזכות לדכא את כולנו בפשיזם אינטרנטי תחת מסווה של נאו-ליברליות פציפיסטית.jacko-il כתב:מישהו יכול להסביר למה המשתמש Cornholio נמחק ?...
למעשה, במסווה של ליברליזם וחופש הדיבור, מיישמת הנהלת HT חניקת מידע מקוון ונוקטת במדיניות של סתימת פיות של כל מי שמפריע לה, לדעתה, למכור לכם פרסומות. כל עוד הדעות שלכם לא מתנגשות עם האינטרסים המסחריים של האתר תוכלו לדון במה שתרצו. זהו הקו המנחה. מי שחוצה אותו נעלם!
אבל מי שומר על ה'שומרים'? מי ערב כאן ליושרת הליברליזים ואי היסדקותו בסדקים קטנים שדרכם עשוי עורך האתר, זיו רוזנפלד, למכור את ה-SVS שלו בחתימה שלו המופיעה בעשרות אלפי הודעות? תחת איזה תירוץ מרשה לעצמו המנהל חיים לגו לעסוק בפומבי בעידוד שריפת דלק מאובנים כדי לחנוק לא רק את דעותינו אלא גם את האוויר שאנו נושמים? האם צריך לתת לחברת 'דלק' פתחון פה דרך נציגה באתר??? תחת איזו אמתלה בדיוק מכנות סקירות הרמקולים של חזום את תגי המחיר ההזויים והרעבתניים מטעם בעלי אינטרסים כ-'מחיר מומלץ'? מי תקע לידכם שאלה האמונים כאן על שמירת הניקיון - כלל ראויים לכך? הם לא! כוח משחית - ויש לדלדל אותו ומיד!
כבר מזמן שהנהלת HT מתנהגת כלפי משתמשים בחזירות במסווה של הגינות, בפשיזים אינטרנטי בכסות של ליברליזם, ובצביעות במסווה של רוח חוקי האתר. כל אותם משתמשים שנחסמו, גם נושלו במקביל לכך מזכויות היוצרים שלהם, זכויות על תכנים שהם פרי רוחם ומקלדתם. לא רק זאת... ההנהלה ממשיכה לעשות שימוש בתכניהם כדי לחשוף אתכם ל-פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת!
בדיוק כך. רצחת וגם ירשת! להנהלת HT מדיניות המזכירה אסופת עקרבים. קודם כל משתקים את הקרבן בכפתור החסימה המורעל ואחר-כך מוצצים ממנו את רכושו וממשיכים להיזון ממנו. מדיניות המתאימה לאנסי זכויות יוצרים, חונקי מחשבות ולחונטה שמתחבאת תחת חוקי ה"אובר-מנטש" המגנים על מנהליה ללא כל כסות חוקית אמיתית, מדיניות שיעודה לנשל קהילייה של חובבים מזכויות היוצרים שלהם כדי למכור להם פרסומות תוך עשיית רווח. הגיעו מים עד נפש. תכני המשתמשים הם רכושם ולהנהלת HT אין זכות חוקית להרוויח מהם תוך נישול בעליהם מגישה אליהם.
יש דרכים לשמור על זכויותיכם!
- צמצמו את הפעילות שלכם באתר. גם כך הנהלת האתר דאגה לטפח כאן אסופה של רפי שכל גבוליים והניסה מכאן רבים שהיו בעלי נסיון אמיתי ומעניין בתחומי האודיו. כבר חודשים ארוכים לא צפים כאן שרשורים מעניינים באמת.
- כפתור ה"דווח" הוא המלשינון הבזוי של החונטה שמסיתה אתכם האחד נגד השני לצורך חניקת מחשבות ואינוס חופש הביטוי. אל תעשו בו שימוש! הוקיעו בפומבי את המלשנים שעושים שימוש בהלשנות. אין דבר יותר בזוי מכך!
- אם אתם חייבים שדעתכם תישמע ויש לכם מה לבשר לעולם האודיו בפוסט שעוסק בכל דבר שהוא אינו אתם, עשו לפחות שימוש בחוסם פרסומות . ad blocker על גרסאותיו השונות קיים וניתן להורדה חינמית עבור כל הדפדפנים המובילים ועבור מערכות הפעלה אנדרויד . באופן זה לפחות ינוטרל העוקץ - (ויש בכך גם קצת קרמה טובה, סך הכל רוב הפרסומות כאן הן של עושקים בתחום והן ברמה נמוכה עד מעליבה מלכתחילה). אני לדוגמה עושה שימוש ב-ad blocker ושנים שלא ראיתי כאן פרסומת אלא רק תחינות בדמעות תנין של ההנהלה להוסיף את האתר ל-whitelist. חונקים אתכם? תחנקו בחזרה! אין להם שום דרך להאבק בזאת.
- אל תיכנעו לפשיזים אינטרנטי. חסמו אתכם ונישלו אתכם מבקרה על תכנים שלכם? שום בעיה! פתחו יוזר חדש. אין קל מכך. כל מה שאתם צריכים לעשות הוא למלא טופס 'הרשמה לאתר' ולהזין כתובת מייל ולענות לקישור ההרשמה שישלח למייל שהזנתם. הימנעו מ-gmail ו-yahoo וכל הגופים האלה שמנטרים אתכם והופכים אתכם למוצר בדיוק כמו האתר הזה. קיימים אין ספור שירותי מייל אנונימיים כמו Hushmail ו-Hide My Ass או Guerilla Mail שהם קלים לשימוש. קראו עוד כאן .
- בכלל, מומלץ מאוד לגלוש ברשת באופן אנונימי ולא בגלל שיש לכם מה להסתיר. גורמים מסחריים שהשחיתו כל יסוד של קניין רוחני וזכויות יוצרים לא יכולים לנטר אתכם ולאסוף עליכם מידע כאשר אתם גולשים אנונימית. זה מחזיר את הפרטיות לידיכם ומשאיר את חופש הבחירה עם מי לשתף מידע אצלכם. דפדן Tor היא הדרך המומלצת להשאר אדם תוך כדי גלישה ולא להפוך למוצר של איזה פרזיט הי-טק. אך גם בגלישה אנונימית, שימרו על צלם אנוש קודם כל. לא לקלל, לא להסית, לא לסחוט ולא לאיים!