Nexbox a95x מאבד את האינטרנט לאחר הפסקת שימוש של כמה שעות
ברשותי nexbox a95x אשר מחובר קווית לאינטרנט. ברצוני לציין שהסטרימר הנ״ל לא נימצא בשימוש באופן קבוע אלא פועל שעה/שעתיים ביום וזהו ( בין לבין אני לא מכבה אותו אלא פשוט מכבה את הטלוויזיה). העניין הוא שבכל פעם שאני פותח את הטלוויזיה החיבור לאינטרנט אובד ואני נידרש להוציא את כבל האינטרנט מהמכשיר ולחברו מחדש בכדי לקבל שוב אינטרנט, אציין שטרם הוצאת הכבל הסימון הוא שיש אינטרנט מחובר פשוט בפועל הוא לא עובד עד להוצאת הכבל וחיבורו מחדש.
זה לא קורה כלל כשאני משתמש ב wifi של המכשיר ,פשוט הוא הרבה יותר איטי מחיבור קווי.
מישהו נתקל בתופעה כזו? זה עניין של הגדרה במכשיר או שהמכשיר תקול באיזה שהיא צורה?
זה לא קורה כלל כשאני משתמש ב wifi של המכשיר ,פשוט הוא הרבה יותר איטי מחיבור קווי.
מישהו נתקל בתופעה כזו? זה עניין של הגדרה במכשיר או שהמכשיר תקול באיזה שהיא צורה?
נשמע כמו בעיה בתשתית, יכול להיות כבל רשת דפוק יכול להיות שיש בדרך לראוטר סוויץ שעושה בעיות.
ואולי עדכון חומרה לסטרימר יפתור את הבעיה, תבדוק.
אני הייתי מנסה לחבר כבל רשת אחר ישר לראוטר ואם זה לא עבד אז הייתי מחבר מחשב אחר לאותה נקודה לראות אם זה יעבוד בשביל לזהות את התקלה
כמובן אם במקרה הגדרת ip ידני במכשיר אז תוודא שאין התנגשות עם מחשב אחר
ואולי עדכון חומרה לסטרימר יפתור את הבעיה, תבדוק.
אני הייתי מנסה לחבר כבל רשת אחר ישר לראוטר ואם זה לא עבד אז הייתי מחבר מחשב אחר לאותה נקודה לראות אם זה יעבוד בשביל לזהות את התקלה
כמובן אם במקרה הגדרת ip ידני במכשיר אז תוודא שאין התנגשות עם מחשב אחר
תודה על התגובה
אני חושב שהבעיה היא הסטרימר כיוון שהוא עושה את אותה הבעיה גם בנקודה אחרת שם אין בעיות ( פועל שם ריסברי פיי)
אולי באמת עדכון תוכנה אבל הוא אומר שאין משהוא חדש והגירסה שמותקנת היא העדכנית ביותר
ה wifi תקין ולא עושה בעיות ...כך שאולי זה באמת הסטרימר
לא הבנתי את הקטע עם ה ip ?
אני חושב שהבעיה היא הסטרימר כיוון שהוא עושה את אותה הבעיה גם בנקודה אחרת שם אין בעיות ( פועל שם ריסברי פיי)
אולי באמת עדכון תוכנה אבל הוא אומר שאין משהוא חדש והגירסה שמותקנת היא העדכנית ביותר
ה wifi תקין ולא עושה בעיות ...כך שאולי זה באמת הסטרימר
לא הבנתי את הקטע עם ה ip ?
זה יותר דומה למה שתיאר fidler ...אחרי שעה שעתיים נעלם האינטרנט וכדי לקבל אינטרנט צריך להוציא את כבל הרשת מחדש
שאלה fidler : לפני שאתה מוציא את כבל הרשת ,הוא מראה לך שכאילו יש לך חיבור? סימון של שתי מחשבים כאילו הכל עובד תקין?
שאלה fidler : לפני שאתה מוציא את כבל הרשת ,הוא מראה לך שכאילו יש לך חיבור? סימון של שתי מחשבים כאילו הכל עובד תקין?
לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון במספר רשת, אבל בד"כ צריך למלא את שער ברירת המחדל, שזו הכתובת הראשית של הראוטר, את כתובת ה-ip של ההתקן הספציפי (שנמצאת בטווח הכתובות של הראוטר) ובמסכת רשת משנה יש למלא: 255.255.255.0.new2014 כתב:@Lee
·אבל אז הוא מבקש מספר רשת? מה זה?...
@Lee
·מבקש ממני כתובת ip : לדוגמא 192.168.1.128 ( אני כותב לו ip מסויים)
שער : הזן כתובת ip חוקית או השאר ריק לדוגמא 192.168.1.1 ( מכניס את אותה כתובת מלמעלה)
אורך קידומת של רשת : הזן קידומת רשת באורך חוקי לדוגמא 24 ( מה אני כותב כאן?)
DSN1: הזן כתובת ip חוקית או השאר ריק לדוגמא 8.8.8.8 ( מה אני כותב כאן?)
DSN2: הזן כתובת ip חוקית או השאר ריק לדוגמא 8.8.4.4. ( מה אני כותב כאן?)
שער : הזן כתובת ip חוקית או השאר ריק לדוגמא 192.168.1.1 ( מכניס את אותה כתובת מלמעלה)
DSN2: הזן כתובת ip חוקית או השאר ריק לדוגמא 8.8.4.4. ( מה אני כותב כאן?)
כתובת ip: תן לו כתובת יותר נמוכה בטווח (למשל: 192.168.1.10), רק תוודא שהיא לא משוייכת כבר להתקן אחר.new2014 כתב:@Lee
DSN2: הזן כתובת ip חוקית או השאר ריק לדוגמא 8.8.4.4. ( מה אני כותב כאן?)...
שער: 192.168.1.1 לראוטר הוט (10.0.0.138 לראוטר בזק).
אורך קידומת: אם אני לא טועה, זה מה שרשמתי קודם בסעיף "מסכת רשת משנה".
DNS1/DNS2: הערכים שרשמת הם DNS של שרתי גוגל, תשאיר אותם.
מסכת רשת זה בביטים.
24 זה למעשה 255.255.255.0
24 זה למעשה 255.255.255.0