אלטרנטיבה ל-Mi Box
שלום
אני מחפש מוצר בסגנון עם חיבור קווי.
ראיתי ב-gearbest את זה: Mini M8S III Amlogic S905X TV Box
ואת זה: Beelink MINI MXIII II TV Box Amlogic S905X Quad Core
מישהו מכיר? התנסה? ממליץ על משהו אחר?
או שעדיף פשוט את Mi Box עם דונגל של Ethernet?
(כמובן שככל שאני מסתכל יותר יש קופסאות כאלה כמו *** אז בכלל קשה לדעת מה לבחור)
תודה
אני מחפש מוצר בסגנון עם חיבור קווי.
ראיתי ב-gearbest את זה: Mini M8S III Amlogic S905X TV Box
ואת זה: Beelink MINI MXIII II TV Box Amlogic S905X Quad Core
מישהו מכיר? התנסה? ממליץ על משהו אחר?
או שעדיף פשוט את Mi Box עם דונגל של Ethernet?
(כמובן שככל שאני מסתכל יותר יש קופסאות כאלה כמו *** אז בכלל קשה לדעת מה לבחור)
תודה
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
לא כל כך נכון להשוות בין המכשירים האלה.
Mi Box הוא סטרימר שמריץ Android TV (ויש לו אפליקציות שמותאמות למערכת ההפעלה ובלעדיות אליה, מה שנותן להם למשל
את האופציה לנגן נטפליקס ב4K ועוד דברים שלא נתמכים בסטרימרים מבוססי אנדרואיד רגיל).
בנוסף, תומך גם בפורמטי אודיו שונים שבהם הסטרימרים השניים לא תומכים.
Mi Box הוא סטרימר שמריץ Android TV (ויש לו אפליקציות שמותאמות למערכת ההפעלה ובלעדיות אליה, מה שנותן להם למשל
את האופציה לנגן נטפליקס ב4K ועוד דברים שלא נתמכים בסטרימרים מבוססי אנדרואיד רגיל).
בנוסף, תומך גם בפורמטי אודיו שונים שבהם הסטרימרים השניים לא תומכים.
·maor26 כתב:לא כל כך נכון להשוות בין המכשירים האלה.
בנוסף, תומך גם בפורמטי אודיו שונים שבהם הסטרימרים השניים לא תומכים....
בכל הרשימות הרשמיות של נטפליקס המכשיר לא מופיע כנתמך. בטוח שעושה 4k ו hdr מנטפליקס?
·מאור וגם המכשיר הבא הוא ANDROID TV שתומך בנטפליקס 4K ?maor26 כתב:לא כל כך נכון להשוות בין המכשירים האלה.
בנוסף, תומך גם בפורמטי אודיו שונים שבהם הסטרימרים השניים לא תומכים....
https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html
תודה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
חוץ מהמי-בוקס והשילד, אני לא מכיר סטרימרים אחרים שתומכים בנטפליקס 4K\HDR.
·אם יש לך 4k סביר שהוא בא עם Netflix.MikMak כתב:·מאור וגם המכשיר הבא הוא ANDROID TV שתומך בנטפליקס 4K ?......
תודה....
הכוונה לטלוויזיה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני לא הצלחתי לקבל 4K בנטפליקס ב MI BOX שלי - אולי זה בעיה נקודתית במכשיר שלי אבל זה חד משמעית מכשיר שלא נתמך רשמית ל 4K על ידי נטפליקס עצמם.
לא. זה מכשיר שמריץ גרסה רגילה של אנרואיד ולא אנדרואיד טיוי.MikMak כתב:·מאור וגם המכשיר הבא הוא ANDROID TV שתומך בנטפליקס 4K ?......
תודה....
וה-mibox תומך 4K ולפי מה שהבנתי, בגרסת הבטא האחרונה ששוחררה סידרו גם את התמיכה ב HDR.
נכון לעכשיו, המכשיר הכי טוב שמריץ אנדרואיד טיוי הוא ה-nvidia shield.
תומך בהכל, מקבל הרבה עדכונים(בקטע הזה nvidia תמיד תנצח כי הם מייצרים את המעבד שלו ולא צריכים לחכות
שהיצרן ישחרר להם SDK עם גרסה חדשה עד שיתחילו לעבוד עליו וכו').
למי שמעדיף להשקיע פחות, ה-mibox הוא בהחלט תחליף ראוי...עובד חלק ללא קריסות, מריץ נטפליקס באיכות גבוהה, מריץ אמזון פריים וידאו(עם קצת מאמץ) ובסה"כ עובד מעולה.
מה שכן, בארץ אין מספיק תוכן בשביל מכשירים כאלה עדיין לצערי.
בארה"ב למשל יש גם מתחרים לנטפליקס וגם מתחרים לחברות הכבלים(גם שירותים שמשמשים לצפייה בערוצים וגם שירותים
שמשמשים כשירות VOD).
- guru_shastri
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
מישהו מצליח לראות 4K כמו שצריך בחיבור אלחוטי עם המי-בוקס? אני מקבל גמגומים קטנים כאלה תוך כדי צפיה, זה די מבאס. פעם בכמה דקות יש "שיעול" כזה ברציפות של התמונה..
זה על הגרסא המקורית. בלי בטא או משהו
זה על הגרסא המקורית. בלי בטא או משהו
- guru_shastri
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
עשיתי את העדכונים האוטומטיים מיד כשפתחתי אותו.
אנסה להריץ אותו עם חיבור קווי דרך מתאם, נראה מה יקרה.
תודה.
אנסה להריץ אותו עם חיבור קווי דרך מתאם, נראה מה יקרה.
תודה.
היי ,
כעקרון הפתרון המושלם ביותר היום ל 4K ו HDR הוא שהשילד .
ה4K עובד בשיומי אך HDR רק בגרסת הבטא האחרונה שוחררה באוגוסט עובד , אך יוטיוב מושבת . כך שאני מאמין שזה לא רלוונטי . (ד״א לדעתי עד מרץ אנחנו כבר נראה גרסא רשמית ) .
כך בחשבון שגם כאשר השיומי תומך ב HDR10 ולא בה DV .
(לא יודע לגבי השילד ) .
אישית לאחר חשיבה אני ככל הנראה בעתיד הקרוב ירכוש את ה AppleTV מאחר ומבחינת כרום קאסט אני מסודר (יש לי מובנה בטלוויזיה ) . ואני מחפש עוד תכנים ב HDR ו 4K בחישוב פשוט האפל TV נותן לי את האופציה הזולה ביותר היום לעניין הזה (עם ה iTunce שתומך ב 4K ו HDR ) . ובתור בונוס אני מקבל a10X שהביצועים שלה מטורפים (לפחות ע״ג האייפד ) וממש מתקרבים לביצועי core I . החיסרון הענקי שלו זה שלפי מה שהבנתי שהוא לא תומך דולבי אוטמוס ...
כעקרון הפתרון המושלם ביותר היום ל 4K ו HDR הוא שהשילד .
ה4K עובד בשיומי אך HDR רק בגרסת הבטא האחרונה שוחררה באוגוסט עובד , אך יוטיוב מושבת . כך שאני מאמין שזה לא רלוונטי . (ד״א לדעתי עד מרץ אנחנו כבר נראה גרסא רשמית ) .
כך בחשבון שגם כאשר השיומי תומך ב HDR10 ולא בה DV .
(לא יודע לגבי השילד ) .
אישית לאחר חשיבה אני ככל הנראה בעתיד הקרוב ירכוש את ה AppleTV מאחר ומבחינת כרום קאסט אני מסודר (יש לי מובנה בטלוויזיה ) . ואני מחפש עוד תכנים ב HDR ו 4K בחישוב פשוט האפל TV נותן לי את האופציה הזולה ביותר היום לעניין הזה (עם ה iTunce שתומך ב 4K ו HDR ) . ובתור בונוס אני מקבל a10X שהביצועים שלה מטורפים (לפחות ע״ג האייפד ) וממש מתקרבים לביצועי core I . החיסרון הענקי שלו זה שלפי מה שהבנתי שהוא לא תומך דולבי אוטמוס ...
זו הפתעה בשבילי (טובה) שיש מכשיר פרט ל nvidia שיודע להריץ במכשיר אחד גם נטפליקס וגם אפליקציות מהחנות של גוגל כגון קודי.
יש לי שתי שאלות:
האם זה המכשיר המדובר ?
והאם ידע להריץ אפליקציה של פרטנר ?
תודה
יש לי שתי שאלות:
האם זה המכשיר המדובר ?
והאם ידע להריץ אפליקציה של פרטנר ?
תודה
ל...
חיים
חיים