לא להתקשר בבקשה
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
הוא נקרא "מפלצת" כי הוא מפלצת , הוא ענקי ולוקח המון חשמל ועושה ממנו סאונד "גדול"!!! בכל עוצמת האזנה.
התגובה של הקונים הייתה לתאר אותו כ"מפלצת" כי זה מה שעלה להם לראש שראו ושמעו אותו לראשונה וזה נדבק.
איך הוא עושה את זה?!
שימו לב לשנאי העצום שבתוכו רק ל-2 ערוצים , גודלו של השנאי הוא 15.24 ס"מ מרובע (15X15X15)
השנאי לבדו שוקל יותר מעשר קילוגרמים.. (השנאי שוקל כמו רסיבר חדש במחיר דומה)
הרסיבר אמנם מדורג 85W אבל נמדד ללא עיוות אפילו בעוצמת של יותר מ-100W ללא שום בעיה.
אך מגבלת העוצמה אינה רלוונטית,
מה שכן זה שכל הכח העשיר הזה מכוון להגבר כך שכבר בעוצמה נמוכה יש עצומה ובהירות מדהימה וזה עובד.
באיחוד כאשר מבינים שעוצמת הצליל ב-1W היא 92DB~ שזה חזק לכל הדעות .
(עוצמת רעש של 120DB יהיו הגיונים להגברה באירוע קטן עד בינוני ויצרכו 80W-120W)
קבליי הפילטר שאוגרים את החשמל המיושר להגברה עצמה ענקיים כיאה לשנאי שממלא אותם בעליי ערך אסטרונומי של 12,000 מיקרו פארד , וגודל כל אחד מהם כגודלה של פחית משקה אנרגיה . (מורכבים ממתחת ולא נראים בתמונה )
מה שנאי גדול וזוג קבליי מפלצת עושים ?! גודל ! הבמה שמולכם ענקית בכל ווליום , הרגשה שעומדת מולכם מערכת הגברה עצומה.
הבאס מפלצתי אם משחררים אותו בטון קונרטל או ב"לאודנס", המציליות מצלצלות והמיד מזמר בכל אקולזצייה וזה מרשים מאוד.
ושלא תתבלבלו בגלל הדירוג 85W , הוא יעיף את הוופר החוצה לכל רמקול ביתי אם תגביר מספיק גבוהה!
הוא חזק מדיי ופראי מול כל יריב, הוא חזק ורועש מאוד מאוד שבטעות קצת מגברים מהר מדיי,
לשבת על השלט לדוגמא היה מסכן את הרמקולים בקלות ומזל שאין שלט ,
לשחרר לחצן "מיוט" בעוצמה 3 מתוך עשר יבהיל את השכנים.
עוד סימן לאיכות בנייה בלתי מתפשרת הוא מנגנון הריליי הנפרד לכל ערוץ , הריילי מוודא מתחים נוכונים עבור כל ערוץ בנפרד ! לא תמצא השקעה כזאת במגבר חדיש , בדיקת נכונות המתח מתבצעת לפני הפיצול לכל ערוץ ולא מעידה על האיזון בינהם.
התגובה של הקונים הייתה לתאר אותו כ"מפלצת" כי זה מה שעלה להם לראש שראו ושמעו אותו לראשונה וזה נדבק.
איך הוא עושה את זה?!
שימו לב לשנאי העצום שבתוכו רק ל-2 ערוצים , גודלו של השנאי הוא 15.24 ס"מ מרובע (15X15X15)
השנאי לבדו שוקל יותר מעשר קילוגרמים.. (השנאי שוקל כמו רסיבר חדש במחיר דומה)
הרסיבר אמנם מדורג 85W אבל נמדד ללא עיוות אפילו בעוצמת של יותר מ-100W ללא שום בעיה.
אך מגבלת העוצמה אינה רלוונטית,
מה שכן זה שכל הכח העשיר הזה מכוון להגבר כך שכבר בעוצמה נמוכה יש עצומה ובהירות מדהימה וזה עובד.
באיחוד כאשר מבינים שעוצמת הצליל ב-1W היא 92DB~ שזה חזק לכל הדעות .
(עוצמת רעש של 120DB יהיו הגיונים להגברה באירוע קטן עד בינוני ויצרכו 80W-120W)
קבליי הפילטר שאוגרים את החשמל המיושר להגברה עצמה ענקיים כיאה לשנאי שממלא אותם בעליי ערך אסטרונומי של 12,000 מיקרו פארד , וגודל כל אחד מהם כגודלה של פחית משקה אנרגיה . (מורכבים ממתחת ולא נראים בתמונה )
מה שנאי גדול וזוג קבליי מפלצת עושים ?! גודל ! הבמה שמולכם ענקית בכל ווליום , הרגשה שעומדת מולכם מערכת הגברה עצומה.
הבאס מפלצתי אם משחררים אותו בטון קונרטל או ב"לאודנס", המציליות מצלצלות והמיד מזמר בכל אקולזצייה וזה מרשים מאוד.
ושלא תתבלבלו בגלל הדירוג 85W , הוא יעיף את הוופר החוצה לכל רמקול ביתי אם תגביר מספיק גבוהה!
הוא חזק מדיי ופראי מול כל יריב, הוא חזק ורועש מאוד מאוד שבטעות קצת מגברים מהר מדיי,
לשבת על השלט לדוגמא היה מסכן את הרמקולים בקלות ומזל שאין שלט ,
לשחרר לחצן "מיוט" בעוצמה 3 מתוך עשר יבהיל את השכנים.
עוד סימן לאיכות בנייה בלתי מתפשרת הוא מנגנון הריליי הנפרד לכל ערוץ , הריילי מוודא מתחים נוכונים עבור כל ערוץ בנפרד ! לא תמצא השקעה כזאת במגבר חדיש , בדיקת נכונות המתח מתבצעת לפני הפיצול לכל ערוץ ולא מעידה על האיזון בינהם.
נערך לאחרונה על ידי גיתאי ב 17/09/2017 15:43, נערך 9 פעמים בסך הכל.
איכות הצליל היא שעושה את המכשיר כמובן , איכות בכל הפונקציות שלו!
יש 2 פונו סטייג'ים מדהימים ,כניסת מיקרופון עם פרי אמפ חלומי עם "נוב" לווליום למיקס של המיק למה שמתנגן ,
יציאת אוזניות חלומית , הרדיו מדוייק שאפשר לעבוד עליך שזה דיסק ולא תשים לב לעולם , יש לו 2 יציאות כניסות פרי ופרה , 2 ערוצי כניסה ויציאה למכשירים נוספים, ניתוב של המיטרים לכיול העוצמה שלהם , הארקה חיצונית , מצבי "מונו" ו"לאודננס" ברמה אחרת של שואו ומצב השתקת רעשים סטטים בהחלפה בין תחנות רדיו .
מעגל הטון קונטרל , 3 "נובים" קשים כבדים ונוצצים שכל נגיעה קלה בהם צובעת את כל החדר ומסיטה ברהיטות את הצליל .
נותנים חווית מוצר הכי מדהימה שיש , אפשר להוציא החוצה כל כלי שנרצה ולהסתיר כל אחד אחר שנבחר בעזרת כמה נגיעות, נוכל לשמוע את הגבוהיים האינסופיים או להרגיש את הבאסים הרועמים בצורה שפשוט גורמת להבין באמת מזה +2 באס או +6 טרבל וה"נוב" של המיד שפתאום כל כך חסר בכל רסיבר אחר אחרי שלמדת להשתמש בו .
ויש לו מיטרים יפייפים , וזה חשוב ! זה הכי יפה.. ויש רק במגברים באמת ברמה.
בקיצור מה שבאמת באמת חשוב , יש בו וברמה מאוד גבוהה.
בSPEC ניתן לראות רמת דיוק הרמוני גבוהה וסטנדרטים גובהים מאוד ונתונים מדהימים של גודל ומשקל .
סטנדרטים כאלו בSPEC של מוצר מודרני אפילו היום עושים אותו יקר מאוד , מומלץ להשוואת לרסיבר חדש במחיר דומה ולראות בתדהמה.
וזה עוד כלום כי בפועל המושג "כמה וואט ?" נשחק באחידות ועקביות מאז המצאתו , בשנות ה-50-60 שמכרו מגברי מנורות , מגבר של 30W היה מגבר חזק מאוד ו-60W שימש אמנים מופיעים .
אז כתבו 85W אבל השנאי והכבלים נראים כאילו שהם הולכים לשתות מהתקע 800WA לפחות.. (והרסיבר שוקל 24 קילו ..)
אז תעריך בהתאם שהיום היו מקטלגים אותו במאות וואט לערוץ .
והעובדה הכי הכי מדהימה מכולן , בפועל כאשר מודדים את המכשיר מגלים שהוא גם מבצע הרבה יותר טוב מאשר בSPEC עדיין גם כאשר הוא בן 40+ ,מגבר שנבנה באמינות לא מתפשרת ואחרי 40 שנה מדייק יותר בעיוות הרמוני ומגביר יותר חזק מהנתונים שלו בSPEC.
הינה 2 מדידות, אחד של 8080DB ואחת של 8080 שימו לב ששניהם מתפקדים הרבה יותר טוב ממה משרשום בני 40 ..
ואפילו שזה מדידות מצויינת ויותר טובות ממה שרשום בSPEC אלו ספציפית הגיל קצת פגע בהם ואם תרצו לראות מדידות נוספות תגלו שהם בדרך כלל מתפקדים יותר טוב ממה שכרגע הצלחתי למצוא בדגם הספציפי הזה
(יש 7070 ו9090 נוספים והם יותר מדוייקם אפילו בכל המדדים מזה בדרך כלל .. לא צירפתי כדי לא להעמיס )
ומצורף הSPEC שטוען שהם פחות טובים מזה בצניעות רבה.
שימו גם לב לצריכת החשמל המעורכת ב650W
יש 2 פונו סטייג'ים מדהימים ,כניסת מיקרופון עם פרי אמפ חלומי עם "נוב" לווליום למיקס של המיק למה שמתנגן ,
יציאת אוזניות חלומית , הרדיו מדוייק שאפשר לעבוד עליך שזה דיסק ולא תשים לב לעולם , יש לו 2 יציאות כניסות פרי ופרה , 2 ערוצי כניסה ויציאה למכשירים נוספים, ניתוב של המיטרים לכיול העוצמה שלהם , הארקה חיצונית , מצבי "מונו" ו"לאודננס" ברמה אחרת של שואו ומצב השתקת רעשים סטטים בהחלפה בין תחנות רדיו .
מעגל הטון קונטרל , 3 "נובים" קשים כבדים ונוצצים שכל נגיעה קלה בהם צובעת את כל החדר ומסיטה ברהיטות את הצליל .
נותנים חווית מוצר הכי מדהימה שיש , אפשר להוציא החוצה כל כלי שנרצה ולהסתיר כל אחד אחר שנבחר בעזרת כמה נגיעות, נוכל לשמוע את הגבוהיים האינסופיים או להרגיש את הבאסים הרועמים בצורה שפשוט גורמת להבין באמת מזה +2 באס או +6 טרבל וה"נוב" של המיד שפתאום כל כך חסר בכל רסיבר אחר אחרי שלמדת להשתמש בו .
ויש לו מיטרים יפייפים , וזה חשוב ! זה הכי יפה.. ויש רק במגברים באמת ברמה.
בקיצור מה שבאמת באמת חשוב , יש בו וברמה מאוד גבוהה.
בSPEC ניתן לראות רמת דיוק הרמוני גבוהה וסטנדרטים גובהים מאוד ונתונים מדהימים של גודל ומשקל .
סטנדרטים כאלו בSPEC של מוצר מודרני אפילו היום עושים אותו יקר מאוד , מומלץ להשוואת לרסיבר חדש במחיר דומה ולראות בתדהמה.
וזה עוד כלום כי בפועל המושג "כמה וואט ?" נשחק באחידות ועקביות מאז המצאתו , בשנות ה-50-60 שמכרו מגברי מנורות , מגבר של 30W היה מגבר חזק מאוד ו-60W שימש אמנים מופיעים .
אז כתבו 85W אבל השנאי והכבלים נראים כאילו שהם הולכים לשתות מהתקע 800WA לפחות.. (והרסיבר שוקל 24 קילו ..)
אז תעריך בהתאם שהיום היו מקטלגים אותו במאות וואט לערוץ .
והעובדה הכי הכי מדהימה מכולן , בפועל כאשר מודדים את המכשיר מגלים שהוא גם מבצע הרבה יותר טוב מאשר בSPEC עדיין גם כאשר הוא בן 40+ ,מגבר שנבנה באמינות לא מתפשרת ואחרי 40 שנה מדייק יותר בעיוות הרמוני ומגביר יותר חזק מהנתונים שלו בSPEC.
הינה 2 מדידות, אחד של 8080DB ואחת של 8080 שימו לב ששניהם מתפקדים הרבה יותר טוב ממה משרשום בני 40 ..
ואפילו שזה מדידות מצויינת ויותר טובות ממה שרשום בSPEC אלו ספציפית הגיל קצת פגע בהם ואם תרצו לראות מדידות נוספות תגלו שהם בדרך כלל מתפקדים יותר טוב ממה שכרגע הצלחתי למצוא בדגם הספציפי הזה
(יש 7070 ו9090 נוספים והם יותר מדוייקם אפילו בכל המדדים מזה בדרך כלל .. לא צירפתי כדי לא להעמיס )
ומצורף הSPEC שטוען שהם פחות טובים מזה בצניעות רבה.
שימו גם לב לצריכת החשמל המעורכת ב650W
נערך לאחרונה על ידי גיתאי ב 15/09/2017 5:35, נערך 5 פעמים בסך הכל.
אז זהו .. מוכר תרסיבר המעולה והחתיך שלי ב- 4500 ש"ח ולא (ב3500) בגלל 3 העובדות האלו:
1.מה המצב שלו ?!
מושלם .. לא פוגשים דברים כאלה .. יש 0 תקלות 0 הערות , אפילו הגלגל של הרדיו נזרק מצד אחד לשני של הסקלה בתנופה אחת בצורה מבריקה.
2.מה המצב הקוסמטי שלו ?!
חתיך ומושלם , לא פוגשים דברים כאלה .. ה"פוואר-מיטרים" שלו באור לבן חם והרדיו בירוק ואדום , הכל מבריק אליך והוא ענקי.
אחד הדגמים הכי הכי יפים שיש והוא חדש מכל הבחינות , אפילו שמסתכלים מבפנים מתחת למכסה.
3. זו הגירסא עם העץ המלא מכל הכיוונים ולא העץ עטוף וניר מכוער וזול יותר שמכרו מאוחר יותר , הקייס לבד עולה 1000 באייבי.
מבטיח למי שיבוא לראות לשמוע ולגעת שהוא יתרשם מאוד מאוד לטובה, זה רסיבר ששווה את כל העולם כבר עשרות שנים.
(עריכה : המספר שלי הוא: 0556696864 וקוראים לי גיתאי .. , שכחתי לרשום .. )
מצרף סירטון שתוכלו לראות איזה יפה הוא , זה לא שלי בוידאו אבל שלי נראה ממש ככה.
שימו לב שהוא גדול ונוצץ מאוד וככה נישאר תמיד ושרואים את ה"הפאוור-מיטרים" היפייפיהם שלו זזים כל הזמן ..
תקשיבו טוב ,שומעים את איכות הצליל בקובץ הסופר איכותי שהוא קנה וניגן דרך מחשב המאק שלו בעזרת כבל AUX פשוט.
אפילו שהמגבר בעוצמה נמוכה מאוד עדיין איךשהוא הכל נשמע "גדול" מאוד וזה סימן לאיכות עליאית .
1.מה המצב שלו ?!
מושלם .. לא פוגשים דברים כאלה .. יש 0 תקלות 0 הערות , אפילו הגלגל של הרדיו נזרק מצד אחד לשני של הסקלה בתנופה אחת בצורה מבריקה.
2.מה המצב הקוסמטי שלו ?!
חתיך ומושלם , לא פוגשים דברים כאלה .. ה"פוואר-מיטרים" שלו באור לבן חם והרדיו בירוק ואדום , הכל מבריק אליך והוא ענקי.
אחד הדגמים הכי הכי יפים שיש והוא חדש מכל הבחינות , אפילו שמסתכלים מבפנים מתחת למכסה.
3. זו הגירסא עם העץ המלא מכל הכיוונים ולא העץ עטוף וניר מכוער וזול יותר שמכרו מאוחר יותר , הקייס לבד עולה 1000 באייבי.
מבטיח למי שיבוא לראות לשמוע ולגעת שהוא יתרשם מאוד מאוד לטובה, זה רסיבר ששווה את כל העולם כבר עשרות שנים.
(עריכה : המספר שלי הוא: 0556696864 וקוראים לי גיתאי .. , שכחתי לרשום .. )
מצרף סירטון שתוכלו לראות איזה יפה הוא , זה לא שלי בוידאו אבל שלי נראה ממש ככה.
שימו לב שהוא גדול ונוצץ מאוד וככה נישאר תמיד ושרואים את ה"הפאוור-מיטרים" היפייפיהם שלו זזים כל הזמן ..
תקשיבו טוב ,שומעים את איכות הצליל בקובץ הסופר איכותי שהוא קנה וניגן דרך מחשב המאק שלו בעזרת כבל AUX פשוט.
אפילו שהמגבר בעוצמה נמוכה מאוד עדיין איךשהוא הכל נשמע "גדול" מאוד וזה סימן לאיכות עליאית .
נערך לאחרונה על ידי גיתאי ב 15/09/2017 18:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
רסיבר מצוין, בהצלחה במכירה!
מוכרח להודות ומקווה שלא תכעס עליי (גם אם כן אני אשן טוב בלילה),
אני מצוי בתחום הזה של רסיברי הווינטג' כתחביב לא מעט שנים, ואתה גם חדש דנדש בפורום,
זה אחד הפוסטים (בעיניי) המתנשאים השחצניים והיותר מרגיזים שנתקלתי בהם ב-12 שנה שאני בפורום HT,
ממליץ לך טיפה לעדן את סגנון הכתיבה המתנשא:
"זה רסיבר ששווה את כל העולם כבר עשרות שנים"
"הינה 2 מדידות, אחד של 8080DB ואחת של 8080 שימו לב ששניהם מתפקדים הרבה יותר טוב ממה משרשום בני 40 .."
"ש 2 פונו סטייג'ים מדהימים ,כניסת מיקרופון עם פרי אמפ חלומי עם "נוב" לווליום למיקס של המיק למה שמתנגן ," - יש פונו סטייג' אחד (2 כניסות)!
בקיצור, רד קצת לעם יהיה לך יותר קל...
בהצלחה שוב במכירה, מודעה מעצבנת, רסביר נהדר!
שלומי
מוכרח להודות ומקווה שלא תכעס עליי (גם אם כן אני אשן טוב בלילה),
אני מצוי בתחום הזה של רסיברי הווינטג' כתחביב לא מעט שנים, ואתה גם חדש דנדש בפורום,
זה אחד הפוסטים (בעיניי) המתנשאים השחצניים והיותר מרגיזים שנתקלתי בהם ב-12 שנה שאני בפורום HT,
ממליץ לך טיפה לעדן את סגנון הכתיבה המתנשא:
"זה רסיבר ששווה את כל העולם כבר עשרות שנים"
"הינה 2 מדידות, אחד של 8080DB ואחת של 8080 שימו לב ששניהם מתפקדים הרבה יותר טוב ממה משרשום בני 40 .."
"ש 2 פונו סטייג'ים מדהימים ,כניסת מיקרופון עם פרי אמפ חלומי עם "נוב" לווליום למיקס של המיק למה שמתנגן ," - יש פונו סטייג' אחד (2 כניסות)!
בקיצור, רד קצת לעם יהיה לך יותר קל...
בהצלחה שוב במכירה, מודעה מעצבנת, רסביר נהדר!
שלומי
גיתאי, תודה על המשך הבידור בפורום
תמיד נחמד שאתה מאתגר את השרשורים האחרים שלך
עד כה https://www.hometheater.co.il/vt282107.html
מוביל בגדול
הולך להכין פופקורן ולחכות לתגובות כאן
תמיד נחמד שאתה מאתגר את השרשורים האחרים שלך
עד כה https://www.hometheater.co.il/vt282107.html
מוביל בגדול
הולך להכין פופקורן ולחכות לתגובות כאן
Re: רסיבר "מפלצת" וינטאג' Sansui 8080DB .
@גיתאי
יש באתר יד2 מדור למסירה ללא תמורה.
למה שלא תנסה שם? קשה לי להאמין שמישהו יקח את הדבר הזה אבל שווה לך בכל זאת לנסות.
למה שלא תנסה שם? קשה לי להאמין שמישהו יקח את הדבר הזה אבל שווה לך בכל זאת לנסות.
תודה למתעניינים , כרגיל בתגובות אנשים לוקחים את זה למקומות מוזרים ולא רלוונטים.
ממליץ בחום על הרסיבר ויש לי גם רמקולים מתאימים למכירה שמוצאים אותו גדול במיוחד מבחינת הסאונד כמובן.
יש לנו פה ברסיבר שילוב של 3 דברים מעניינים:
1. איכות צליל מדהימה.
2. עיצוב יפייפה ומרשים במיוחד.
3. איכות בנייה ללא תחרות.
עבורי האקסטרה הענקית היא המראה , הוא נשמע חלום ומרשים מאוד אבל המראה שלו...
אולי הרסיבר היפה ביותר שנמכר אי פעם.
ממליץ בחום על הרסיבר ויש לי גם רמקולים מתאימים למכירה שמוצאים אותו גדול במיוחד מבחינת הסאונד כמובן.
יש לנו פה ברסיבר שילוב של 3 דברים מעניינים:
1. איכות צליל מדהימה.
2. עיצוב יפייפה ומרשים במיוחד.
3. איכות בנייה ללא תחרות.
עבורי האקסטרה הענקית היא המראה , הוא נשמע חלום ומרשים מאוד אבל המראה שלו...
אולי הרסיבר היפה ביותר שנמכר אי פעם.
-
- מרנץ 2285B המוערץ בשל יופיו בקייס עץ מפואר,
ותחתיו הDB הענקי וה"פוואר-מיטרים" שלו .
- grafitis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
- נתן תודות: 61 פעמים
- קיבל תודות: 235 פעמים
Re: רסיבר "מפלצת" וינטאג' Sansui 8080DB .
למה למסירה?x10 כתב:@גיתאי
למה שלא תנסה שם? קשה לי להאמין שמישהו יקח את הדבר הזה אבל שווה לך בכל זאת לנסות....
מגבר ברמה הזו מוכרים, לא מוסרים.
זה יופי של מגבר שבהתאם למצבו כתקין שוה 1000-2000 ש"ח.
עם כל ההתלהבות והסופרלטיבים, הוא עדיין לא ציין מחיר.
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
Fake News
עוד לא הבנתם?
אין רסיבר כזה ואין אדם כזה...פיקצייה מהתחלה עד הסוף..
אין מחיר אין טלפון בעצם אין גיתאי וגם אין X10!!
עוד לא הבנתם?
אין רסיבר כזה ואין אדם כזה...פיקצייה מהתחלה עד הסוף..
אין מחיר אין טלפון בעצם אין גיתאי וגם אין X10!!
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
המספר טלפון שלי הוא : 0556696864 שכחתי לרשום..
(מזל , הייתי מקבל 8080 שיחות ..)
בבקשה תשקלו האם אתם מעוניינים לקנות לפני שאתם מתקשרים אני בתקופת בחינות אקדמיות.
מי שלא ממש רוצה לקנות אלה רק להתרשם, אני מאוד אוהב לשוחח על הנושא אך חייב לעשות זאת רק בשעות הפנאי המאוחרות אז אפשר בכתב ובהודעות כאן או אפילו ממש בתגובות בשרשור , יאזן קצת את התגובות המוזרות ולא קשורות
.
(מזל , הייתי מקבל 8080 שיחות ..)
בבקשה תשקלו האם אתם מעוניינים לקנות לפני שאתם מתקשרים אני בתקופת בחינות אקדמיות.
מי שלא ממש רוצה לקנות אלה רק להתרשם, אני מאוד אוהב לשוחח על הנושא אך חייב לעשות זאת רק בשעות הפנאי המאוחרות אז אפשר בכתב ובהודעות כאן או אפילו ממש בתגובות בשרשור , יאזן קצת את התגובות המוזרות ולא קשורות
נערך לאחרונה על ידי גיתאי ב 15/09/2017 18:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
·מעניין שהטלפונים של גיתאי ו X10 הם מאותה סדרה..x10 כתב:
·......
משהו לא מסתדר בתאורית הקונספירציה שלך.
טלפון יש - 055669686. אתה מוזמן לצלצל......
0556696864
055669686 ל X10 חסרה ספרה...
חברים - פיקצייה - הא ותו לאו
-
- מתוך פוסט קודם של גיתאי שנחסם
-
- הטל של X10 - אותו מספר חסרה - ספרה.. "הם" כתבו.. לא אני
נערך לאחרונה על ידי harel ב 15/09/2017 18:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
·harel כתב:·מעניין שהטלפונים של גיתאי ו X10 הם מאותה סדרה........
0556696864
055669686 ל X10 חסרה ספרה...
חברים - פיקצייה - הא ותו לאו...
לא הבנת ברוך.. קצת הבנת הנקרא.
פרסמתי את הטלפון של גיתאי בהעתקה מהמודעה שלו ולא את שלי..
אני מניח שלפרנסתך אתה לא חוקר פרטי או בלש במשטרה
אין פה אדמינים שמוחקים טרולים כאלה ?!
המספר 0556696864 , אל תתייחסו .. זה הסיפור חיים שלי , מגנט לקנאים כועסים.. 555 כאלו כל שנה !
.
המספר 0556696864 , אל תתייחסו .. זה הסיפור חיים שלי , מגנט לקנאים כועסים.. 555 כאלו כל שנה !
נערך לאחרונה על ידי גיתאי ב 15/09/2017 18:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.