תחליף ל Squeezebox שהלך לעולמו

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
snad פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 475
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #1 

הי,
לאחר כעשר שנים, ה Squeezebox הפסיק לעבוד, והתייאשתי מנסיונות ההחייאה.
מחפש תחליף שיתן לי בדיוק אותו הדבר - הזרמה אלחוטית נוחה של מוזיקה מהמחשב שמריץ את שרת המדיה בסלון, למגבר הקטן בחדר השינה, עם מסך ברור לקריאה ושלט רחוק. רעיונות?
אם אין בדיוק אותו דבר, מה הכי קרוב שיש?
(אני מעדיף מוצר מדף, לקנות ולחבר, ולא כל מיני פתרונות מבוססי הרכבה עצמית של כל מיני קיטים וקינפוגים של כל מיני תוכנות)

genvirt
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1495
נתן תודות: 89 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #2 

אני משתמש ב-AURALIC MINI - תמורה מצויינת למחיר, גם שרות (אומנם לא בארץ - אבל תמיד חוזרים) תוכנה לדעתי אחת מהידידויות שנתקלתי .
Heavy Metal Is The Law

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #3 

@snad
אישית אני חסיד של SONOS (יקר בחו"ל / שערורייתי בארץ) אבל בעיקרון אין לרמקולים שלהם שלט או מסך.
(אצלי Alexa עושה בדרך את העבודה :D).
אופצייה נוספת ומאד נחמדה (קניתי להורי) היא משפחת ה Bose SoundTouch. העף מבט פה ->https://www.bose.com/en_us/shop_all/spe ... akers.html

לא בטוח שכיוונתי לדרישות שלך ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

UriM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 746
שם מלא: אורי
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #4 

אם כבר יש לך את כל התשתית של לוג'טק אז למה לא לבנות אחד על בסיס Raspberry PI.
אפשר לרכוש מכשיר מוכן לגמרי או לרכוש רכיבים ולהרכיב לבד. הבסיס בכל מקרה הוא Raspberry PI, שמריץ Max2Play. אפשר להוסיף DAC כמו זה, למשל.
ה-Max2Play עושה שימוש בשירות של mysqueezebox.com והשליטה יכולה להעשות דרך אפליקציה, מחשב ודפדפן או מסך מגע, במקרה והחלטת להשקיע ביכולת.

snad פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

הי, קודם כל תודה לכולם על התשובות,
אולי לא הייתי ברור, אני רוצה אותו דבר כמו שהיה לי, רק שיעבוד out-of-the-box, ושיהיה לי שקט נפשי איתו לעוד הרבה שנים.
genvirt כתב:אני משתמש ב-AURALIC MINI - תמורה מצויינת למחיר, גם שרות (אומנם לא בארץ - אבל תמיד חוזרים) תוכנה לדעתי אחת מהידידויות שנתקלתי .
...
המיני שלהם לא ממש עונה על הדרישות שלי, יש להם מוצרים שעונים על מה שאני מחפש אבל המחיר...לא ממש בא לי להוציא 5000 שקל על סטרימר.

sigamore כתב:אישית אני חסיד של SONOS (יקר בחו"ל / שערורייתי בארץ) אבל בעיקרון אין לרמקולים שלהם שלט או מסך.
(אצלי Alexa עושה בדרך את העבודה [מאוד שמח] ).
אופצייה נוספת ומאד נחמדה (קניתי להורי) היא משפחת ה Bose SoundTouch. העף מבט פה ->https://www.bose.com/en_us/shop_all/spe ... akers.html
לא בטוח שכיוונתי לדרישות שלך ...
...
יש לי רמקולים ומגבר קטן, רק מחפש את מה שיזרים למגבר את המוזיקה מהמחשב...ושאני אוכל לשלוט בו עם שלט. יכול להיות שאלקסה או גוגל הום יכולים לעשות את זה, אבל אני לא בטוח והם לא מיועדים לזה. ה BOSE נראים נחמד אבל לא ממש מה שאני רוצה, השליטה שם היא בהזרמה מהסמארטפון, כנראה שאני עדיין חי בעבר :-(

UriM כתב:אם כבר יש לך את כל התשתית של לוג'טק אז למה לא לבנות אחד על בסיס Raspberry PI.
אפשר לרכוש מכשיר מוכן לגמרי או לרכוש רכיבים ולהרכיב לבד. הבסיס בכל מקרה הוא Raspberry PI, שמריץ Max2Play. אפשר להוסיף DAC כמו זה, למשל.
ה-Max2Play עושה שימוש בשירות של mysqueezebox.com והשליטה יכולה להעשות דרך אפליקציה, מחשב ודפדפן או מסך מגע, במקרה והחלטת להשקיע ביכולת.
...
אני לא רוצה להתעסק עם זה, כתבתי בהודעת פתיחה, רוצה משהו מוכן שיעבוד ישר מהקופסא, לא רוצה לרתך להלחים לשייף ולהבריג, לא רוצה לריב עם תוכנות ולהתעצבן כשזה מפסיק לעבוד כי היה איזה עדכון תוכנה.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #6 

@snad
·אוקי - אם מגבר ורמקולים בנמצא והתוכן יוזרם דרך מחשב אז נשמע ש Chromecast Audio זה מה שאתה צריך …
https://store.google.com/us/product/chr ... o?hl=en-US

בנוגע לשלט - נראה לי שלא תמלט משליטה דרך הטלפון :D אם יש לך טלפון או אייפד ישן אז הנה שימוש מוצלח …
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

snad פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

האמת, נראה מספיק זול בשביל שאני אנסה את זה (למרות שאין שלט רגיל), איך אפשר להזמין את זה לארץ? חייבים דרך חברת שילוח?

genvirt
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

amazon
וחברת שילוח מסוג USHOPS או DEALTAS
ייתכן שגם אמזון שולח, עיניין הוא שאמזון מחשב למחיר מחוייב במס גם מחיר שילוח שהוא גובה, לכן בד"כ זה לא שווה
Heavy Metal Is The Law

genvirt
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

אגב יש מצב שסטרימר כמו POPCORN יכול לתרום לך.
יש להם מוצר חדש:
https://www.cloudmedia.com/?product=pop ... kbox-basic
או https://www.cloudmedia.com/?product=a-500 שיתן לך מענה לסרטים גם
Heavy Metal Is The Law

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”