שלום רב,
בהמשך לאילתא קודמת שלי בנושא באשר למערכת קולנוע ביתית 5.1 עם רמקולים אלחוטיים. אני יותר ויותר מבין שהפתרונות הקיימים עשוים להיות יקרים מידי.
לאור זאת מבקש את עצתכם באם לכם היכרות עם מערכת קולנוע ביתית 3.1 (סאונד בר + 2 רמקולים? או כל תצורה אחרת) שהינה איכותית וטובה והצליל שמפיקה הינו משמעותי טוב יותר משל הטלביזיה (כאמור טלביזיה סמסונג חדשה).
תודה ,
רונן
מערכת קולנוע ביתית 3.1
@BUGY
תודה על המענה המהיר.
בעיקרון חיפשתי מערכת קולנוע ביתי 5.1 הבעיה שהרמקולים האחורים חייבים להיות אלחוטים כי אין לי בקיר הכנה לרמקולים ולהתחיל לחצוב ותעלות לא בא בחשבון.
לכן חשבתי אולי במקום 5.1 ללכת על מערכת שהיא 3.1 מתוך מחשבה שהיא עדיין תיתן לי תפוקה טובה יותר מהטלביזיה.
תקציב - חשבתי משהו בסד"ג של 4000-5000 ש"ח אבל שוב תלוי במערכת ובאיכות (תמיד אפשר לחשוב על תקציב מחדש..).
תודה,
רונן
תודה על המענה המהיר.
בעיקרון חיפשתי מערכת קולנוע ביתי 5.1 הבעיה שהרמקולים האחורים חייבים להיות אלחוטים כי אין לי בקיר הכנה לרמקולים ולהתחיל לחצוב ותעלות לא בא בחשבון.
לכן חשבתי אולי במקום 5.1 ללכת על מערכת שהיא 3.1 מתוך מחשבה שהיא עדיין תיתן לי תפוקה טובה יותר מהטלביזיה.
תקציב - חשבתי משהו בסד"ג של 4000-5000 ש"ח אבל שוב תלוי במערכת ובאיכות (תמיד אפשר לחשוב על תקציב מחדש..).
תודה,
רונן