פיצול ערוץ 2 מתקרב: ה־HD של ערוצים קשת, רשת וערוץ 10 לא יגיע לצופי סלקום TV
-
YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
קשת, רשת וערוץ 10 יחויבו לשדר ב־HD, אך לקוחות סלקום, שנסמכת על עידן פלוס, לא ייהנו מכך. סלקום פנתה למשרד התקשורת: HD לכולם או לאף אחד
[imgbig]https://images1.calcalist.co.il/PicServ ... 86/1NL.jpg[/imgbig]
מימין: מנכ”ל סלקום ניר שטרן ויו”ר הרשות השנייה אוה מדז’יבוז’. סלקום: לדחות עד מציאת פתרון
צילום: עמית שעל, תומי הרפז
https://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3721204,00.html
[imgbig]https://images1.calcalist.co.il/PicServ ... 86/1NL.jpg[/imgbig]
מימין: מנכ”ל סלקום ניר שטרן ויו”ר הרשות השנייה אוה מדז’יבוז’. סלקום: לדחות עד מציאת פתרון
צילום: עמית שעל, תומי הרפז
https://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3721204,00.html
נערך לאחרונה על ידי YanivPL ב 14/09/2017 15:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הם לא צריכים להחליף ממירים כי הם כבר משדרים ערוצי HD ב-IP.
לא מדובר בהשקעה ישירה בציוד נוסף ובטח לא בהחלפת ממירים אצל הלקוחות, אלא אולי בציוד עבור יותר רוחב פס פוטנציאלי לשרתים שלהם, אז כל הידיעה הזו נראית הזוייה.
לא מדובר בהשקעה ישירה בציוד נוסף ובטח לא בהחלפת ממירים אצל הלקוחות, אלא אולי בציוד עבור יותר רוחב פס פוטנציאלי לשרתים שלהם, אז כל הידיעה הזו נראית הזוייה.
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 14/09/2017 10:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
הדבר האחרון שאנחנו רוצים שיקרה בפיצול הזה, זה התחזקות של הוט טיס על פני שאר הדרכים לקלוט את הערוצים הנ"ל.yuria כתב:למה בעיה של סלקום צריכה להפוך לבעיה של כל הצופים:evil:...
- tomer953
- חבר מכור קשה

·נכוו, אבל לא על זה מדובר פה,pixies כתב:הם לא צריכים להחליף ממירים כי הם כבר משדרים ערוצי HD ב-IP.
לא מדובר בהשקעה ישירה בציוד נוסף ובטח לא בהחלפת ממירים אצל הלקוחות, אלא אולי בציוד עבור יותר רוחב פס פוטנציאלי לשרתים שלהם, אז כל הידיעה הזו נראית הזוייה....
מדובר על גירסת הממיר של סלקום (ולא על האפליקציה) שעושה שימוש בקליטה באמצעות אנטנה ולא iptv
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אבל יש להם ערוצים שהם לא בעידן+, כמו נשיונל גאוגרפיק HD, ערוצי ספורט וכו.
שפשוט יוסיפו את ערוצי ה-HD החדשים באותה פלטפורמה - זה רלוונטי גם לממיר וגם לאפליקציה.
שפשוט יוסיפו את ערוצי ה-HD החדשים באותה פלטפורמה - זה רלוונטי גם לממיר וגם לאפליקציה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- tomer953
- חבר מכור קשה

לא חושב שהם ערוכים לזה... להעברת כלל הלקוחות ל iptv ועוד ב hd.
אבל בעיה שלהם (ובעצם שלנו). בכל מקרה אתה צודק בדבריך זה אפשרי
אבל בעיה שלהם (ובעצם שלנו). בכל מקרה אתה צודק בדבריך זה אפשרי
·hanochh כתב:מצד אחד זו חוצפה, מצד שני למה המדינה לא דואגת לשידורי HD בעידן?
להחליף את הממירים לכל הלקוחות זה לא כלכלי......
מה הקשר? המדינה הזו לא דואגת להרבה דברים. אז אם אני משלם 300 ש"ח להוט כל חודש צריכים למנוע ממני לקבל
HD כי אחרים שרוצים לשלם פחות לא יכולים לקבל? זה כבר מתחיל להזכיר את חוק מס דירה שלישית.........
חשבתי כבר שסוף סוף גוף חזק כמו סלקום נלחם עבור צופי עידן פלוס.
אבל הם בסך הכל רוצים עוד זמן כדי להיערך לשדר את הערוצים ב -HD דרך האינטרנט.
אני לא מבין למה טוענים שעוד כספים נדרשים כדי לשדר את הערוצים ב-HD בעידן פלוס אם כבר קיים מרבב T2 פעיל. מלבד אולי הכפלת הנפח בקווי התמסורת למשדרים, הוצאה שאני מניח שהמדינה תעמוד בה.
אני לא מבין למה טוענים שעוד כספים נדרשים כדי לשדר את הערוצים ב-HD בעידן פלוס אם כבר קיים מרבב T2 פעיל. מלבד אולי הכפלת הנפח בקווי התמסורת למשדרים, הוצאה שאני מניח שהמדינה תעמוד בה.
·liorp כתב:חשבתי כבר שסוף סוף גוף חזק כמו סלקום נלחם עבור צופי עידן פלוס.
אני לא מבין למה טוענים שעוד כספים נדרשים כדי לשדר את הערוצים ב-HD בעידן פלוס אם כבר קיים מרבב T2 פעיל. מלבד אולי הכפלת הנפח בקווי התמסורת למשדרים, הוצאה שאני מניח שהמדינה תעמוד בה....
שיקחו להם את כל הזמן שבעולם. למה הלקוחות של החברות האחרות צריכים לחכות להם??
עכשיו שידורי עידן פלוס של T2?
בפורום רשמו לי שכן
אז מה הבעיה?
הבעיה שאני יודע היא בקשר לשידור SD במערך הישן
ולמה אסור לסלקום טיוי להעביר את שידורי עידן פלוס ללקוחות שלה דרך האינטרנט כמו שעד עכשיו היא עושה?
בפורום רשמו לי שכן
אז מה הבעיה?
הבעיה שאני יודע היא בקשר לשידור SD במערך הישן
ולמה אסור לסלקום טיוי להעביר את שידורי עידן פלוס ללקוחות שלה דרך האינטרנט כמו שעד עכשיו היא עושה?
-
YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
עדכון 2: במקרה התלוננתי אתמול על תקלה בקליטת שידורי עדין פלוס דרך האנטנה, היות ובימים האחרונים חוויתי תקלות חוזרות ונשנות של פיקסלים על כל המסך והפסקות ארוכות בשידורים. הנציגה תיאמה לי טכנאי שיגיע ביום ראשון ע"מ לבדוק את האנטנה ובינתיים העבירה אותי לשידור ערוצי עידן פלוס דרך האינטרנט.
הפלא ופלא, היום, לפני כחצי שעה יצרה איתי קשר נציגה ממוקד הטכנאים ע"מ לבשר לי שהטכנאי שהיה מתואם לי להיום ראשון לא יגיע כמתוכנן, היות והוחלט בסלקום שהמגמה כרגע היא להעביר את השידורים דרך האינטרנט ושכך זה יישאר, ושלקוח שיש לו בעיות בקליטת השידורים דרך אנטנה מעבירים אותו לשידור דרך האינטרנט ולא מחזירים אותו לאנטנה.
אני לא יודע אם זה קשור לכתבה שפורסמה בבוקר, אבל מצאתי לנכון להביא את המידע הזה לפניכם.
יום טוב.
הפלא ופלא, היום, לפני כחצי שעה יצרה איתי קשר נציגה ממוקד הטכנאים ע"מ לבשר לי שהטכנאי שהיה מתואם לי להיום ראשון לא יגיע כמתוכנן, היות והוחלט בסלקום שהמגמה כרגע היא להעביר את השידורים דרך האינטרנט ושכך זה יישאר, ושלקוח שיש לו בעיות בקליטת השידורים דרך אנטנה מעבירים אותו לשידור דרך האינטרנט ולא מחזירים אותו לאנטנה.
אני לא יודע אם זה קשור לכתבה שפורסמה בבוקר, אבל מצאתי לנכון להביא את המידע הזה לפניכם.
יום טוב.