צריך המלצה לראוטר איכותי, פרטים בפנים

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
yakir51 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברים לילה טוב, אז כמה אנשים בתחום הסטרימרים הצליחו איכשהו לעלות על הבעיה שיש לי בחדר השינה בבית.
ביצעתי בדיקת מהירות דרך אפליקציה speedtest בסטרימר כאשר הוא בסלון וכשהוא בחדר שינה ואלו הנתונים:
1. כאשר הוא בסלון קיבלתי הורדה של 23 מגה לשניה והעלאה 2.5 מגה לשניה במצב הראשון, כאשר שיניתי את הערוץ בהגדרות המודם לערוץ עדיף קיבלתי כפול 42 מגה לשניה.
2. בחדר שינה קיבלתי 6.5 הורדה ו-2.5 העלאה.
מהתייעצות שלי עם כמה אנשים בפייסבוק הם טוענים שהבעיה היחידה זה שהמודם שלי HOTBOX שהוא מוגדר בנוסף כראוטר מגיע לקליטה של בערך 4 מטר ומה שצריך לעשות זה ליקנות ראוטר איכותי שישב צמוד למודם והוא יתפקד כנותן הוויפי ואת המודם להגדיר שהוא יהיה מודם בלבד ללא ראוטר.
אשמח אם תעזרו לי אני יודה לכם כל כך

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #2 

שום דבר חדש ידוע שההוט בוקס הזה זה חארטה.

מה התקציב שלך לראוטר?

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #3 

השאלה אם מיקום הראוטר צמוד למודם יתן לך מהירות מספקת. אני נמצא באותה סירה כמוך ושוקל אולי למקם את הראוטר בחדר השינה (יש לי פריסה של כבל רשת ממיקום המודם לחדר השינה)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46356
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #4 

yakir51,
התייעצת עם "אנשים בתחום הסטרימרים" ולאחר מכן עם "כמה אנשים בפייסבוק", אז לא יכולת כבר לשאול אותם איזה נתב לקנות? :D
בכל מקרה, לא הסברת מה בדיוק הבעיה, מהירות ההורדה בחדר השינה מגבילה אותך באיזה שהוא אופן שצריך לרכוש נתב חדש? ובכל מקרה, רכישה של נתב לא מבטיחה לשפר את המהירות.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #5 

ziv_r כתב:yakir51,
התייעצת עם "אנשים בתחום הסטרימרים" ולאחר מכן עם "כמה אנשים בפייסבוק", אז לא יכולת כבר לשאול אותם איזה נתב לקנות? :D
בכל מקרה, לא הסברת מה בדיוק הבעיה, מהירות ההורדה בחדר השינה מגבילה אותך באיזה שהוא אופן שצריך לרכוש נתב חדש? ובכל מקרה, רכישה של נתב לא מבטיחה לשפר את המהירות.
...
:lol:
הוא כנראה התייעץ איתם בהקשר לשרשור הנואש הזה.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”