צריך המלצה לראוטר איכותי, פרטים בפנים
חברים לילה טוב, אז כמה אנשים בתחום הסטרימרים הצליחו איכשהו לעלות על הבעיה שיש לי בחדר השינה בבית.
ביצעתי בדיקת מהירות דרך אפליקציה speedtest בסטרימר כאשר הוא בסלון וכשהוא בחדר שינה ואלו הנתונים:
1. כאשר הוא בסלון קיבלתי הורדה של 23 מגה לשניה והעלאה 2.5 מגה לשניה במצב הראשון, כאשר שיניתי את הערוץ בהגדרות המודם לערוץ עדיף קיבלתי כפול 42 מגה לשניה.
2. בחדר שינה קיבלתי 6.5 הורדה ו-2.5 העלאה.
מהתייעצות שלי עם כמה אנשים בפייסבוק הם טוענים שהבעיה היחידה זה שהמודם שלי HOTBOX שהוא מוגדר בנוסף כראוטר מגיע לקליטה של בערך 4 מטר ומה שצריך לעשות זה ליקנות ראוטר איכותי שישב צמוד למודם והוא יתפקד כנותן הוויפי ואת המודם להגדיר שהוא יהיה מודם בלבד ללא ראוטר.
אשמח אם תעזרו לי אני יודה לכם כל כך
ביצעתי בדיקת מהירות דרך אפליקציה speedtest בסטרימר כאשר הוא בסלון וכשהוא בחדר שינה ואלו הנתונים:
1. כאשר הוא בסלון קיבלתי הורדה של 23 מגה לשניה והעלאה 2.5 מגה לשניה במצב הראשון, כאשר שיניתי את הערוץ בהגדרות המודם לערוץ עדיף קיבלתי כפול 42 מגה לשניה.
2. בחדר שינה קיבלתי 6.5 הורדה ו-2.5 העלאה.
מהתייעצות שלי עם כמה אנשים בפייסבוק הם טוענים שהבעיה היחידה זה שהמודם שלי HOTBOX שהוא מוגדר בנוסף כראוטר מגיע לקליטה של בערך 4 מטר ומה שצריך לעשות זה ליקנות ראוטר איכותי שישב צמוד למודם והוא יתפקד כנותן הוויפי ואת המודם להגדיר שהוא יהיה מודם בלבד ללא ראוטר.
אשמח אם תעזרו לי אני יודה לכם כל כך
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
שום דבר חדש ידוע שההוט בוקס הזה זה חארטה.
מה התקציב שלך לראוטר?
מה התקציב שלך לראוטר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
yakir51,
התייעצת עם "אנשים בתחום הסטרימרים" ולאחר מכן עם "כמה אנשים בפייסבוק", אז לא יכולת כבר לשאול אותם איזה נתב לקנות?
בכל מקרה, לא הסברת מה בדיוק הבעיה, מהירות ההורדה בחדר השינה מגבילה אותך באיזה שהוא אופן שצריך לרכוש נתב חדש? ובכל מקרה, רכישה של נתב לא מבטיחה לשפר את המהירות.
התייעצת עם "אנשים בתחום הסטרימרים" ולאחר מכן עם "כמה אנשים בפייסבוק", אז לא יכולת כבר לשאול אותם איזה נתב לקנות?
בכל מקרה, לא הסברת מה בדיוק הבעיה, מהירות ההורדה בחדר השינה מגבילה אותך באיזה שהוא אופן שצריך לרכוש נתב חדש? ובכל מקרה, רכישה של נתב לא מבטיחה לשפר את המהירות.
ziv_r כתב:yakir51,
התייעצת עם "אנשים בתחום הסטרימרים" ולאחר מכן עם "כמה אנשים בפייסבוק", אז לא יכולת כבר לשאול אותם איזה נתב לקנות?![]()
בכל מקרה, לא הסברת מה בדיוק הבעיה, מהירות ההורדה בחדר השינה מגבילה אותך באיזה שהוא אופן שצריך לרכוש נתב חדש? ובכל מקרה, רכישה של נתב לא מבטיחה לשפר את המהירות....
הוא כנראה התייעץ איתם בהקשר לשרשור הנואש הזה.