צריך בבקשה המלצה לסטרימר טוב
חברים עד עכשיו השתמשתי ב Beelink gt1 בסלון הוא עובד טוב לא נתקע וכו', שאני מעביר אותו לחדר שינה כל הזמן נתקע... אמרתי אולי זה בעיית קליטה כי היו 2 פסים מתוך 4, התקנתי מגדיל טווח שהעלה את הקליטה ל 3 מתוך 4 אבל עדיין נתקע.
לדעתי לא מדובר בבעיית קליטה אולי הסטרימר כבר דפוק או אני לא יודע מה למרות שכפי שציינתי בסלון עובד בסדר גמור.
בקיצור אני צריך המלצה לסטרימר איכותי שלא יהיה ממש יקר ושתהיה לו איכות קליטת וויפי טובה, נמאס לי כבר מכל התקלות
לדעתי לא מדובר בבעיית קליטה אולי הסטרימר כבר דפוק או אני לא יודע מה למרות שכפי שציינתי בסלון עובד בסדר גמור.
בקיצור אני צריך המלצה לסטרימר איכותי שלא יהיה ממש יקר ושתהיה לו איכות קליטת וויפי טובה, נמאס לי כבר מכל התקלות
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
אני לא יודע איזה סכום נחשב "ממש יקר" עבורך , אבל אם סביב ה 100$ מתאים, אז לך על Minix Neo U1 שמגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מצוין + אנטנה חיצונית שתאפשר טווח קליטה רחב יותר.
במידה ואתה מחפש משהו בתקציב צנוע יותר, יש מצב ש Beelink M18 גם ייתן לך פתרון הולם.
במידה ואתה מחפש משהו בתקציב צנוע יותר, יש מצב ש Beelink M18 גם ייתן לך פתרון הולם.
מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il
www.MyminiPC.co.il
·אין לי בעיה לשלם 100 דולר אם הבעיה תיפתר, תרשה לי שוב לפרט את הבעיה שיש כרגע.eliran8s כתב:אני לא יודע איזה סכום נחשב "ממש יקר" עבורך , אבל אם סביב ה 100$ מתאים, אז לך על Minix Neo U1 שמגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מצוין + אנטנה חיצונית שתאפשר טווח קליטה רחב יותר.
במידה ואתה מחפש משהו בתקציב צנוע יותר, יש מצב ש Beelink M18 גם ייתן לך פתרון הולם....
כאשר הסטרימר Beelink gt1 בסלון הכל תקין.
כאשר אני מעביר את הסטרימר לחדר השינה מתחילים הבעיות: בעת צפיה בסדרה/סרט כל רגע זה נתקע, כביכול נתקע כי לא טען מספיק, ומחכה שיטען, אבל גם שאני עוצר את הסרט או הסידרה לחצי שעה כדי שיטען עדיין זה פועל ל-2 דקות ושוב נתקע.
דבר נוסף לאחר שקניתי את המגדיל טווח והקליטה עלתה בפס אחד (3 מתוך 4) עדיין המצב אותו הדבר, הגיבו לי כמה אנשים במקומות שונים ואמרו שמגדיל טווח רק מגדיל את פס הקליטה באייקון אבל לא נותן פיתרון לרוחב הפס או משהו כזה..., השאלה הנשאלת האם סטרימר כמו שהמלצתה למעלה יפתור את הבעיה או שלהערכתה הבעיה היא אחרת.
·ד"א אני רואה בפייסבוק מבצע כרגע על minix neo u1 במחיר של 63 דולר.eliran8s כתב:אני לא יודע איזה סכום נחשב "ממש יקר" עבורך , אבל אם סביב ה 100$ מתאים, אז לך על Minix Neo U1 שמגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מצוין + אנטנה חיצונית שתאפשר טווח קליטה רחב יותר.
במידה ואתה מחפש משהו בתקציב צנוע יותר, יש מצב ש Beelink M18 גם ייתן לך פתרון הולם....
אני רק צריך לדעת האם זה יפתור תבעיה או לא ואם כן אני יזמין אותו
המרחק לערך הוא 7-8 מטר.eliran8s כתב:זה נגמר כבר, היו רק 2 יחידות מזה.
נראה לי שזו היתה בכלל טעות תמחור שלהם ולא מבצע מכוון.
מה המרחק האוירי בין הראוטר שלך לבין חדר השינה?
האם הראוטר תומך ב 5Ghz ?...
המודם הוא hotbox אני די בטוח שהוא 2.4ghz
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
לפני שאתה הולך לרכוש סטרימר חדש אני מציע שתעשה מההוטבוקס מודם בלבד (Bridge) ותחבר ראוטר נורמלי.
ההוטבוקס גרוע, מנסיון. שלושה ימים איתו הספיקו לי כדי להחליט שאני קונה ראוטר נורמלי והופך אותו למודם בלבד.
טווח הקליטה שלו לא להיט ולא ניתן להגיע איתו למהירויות נורמליות כשמתרחקים ממנו.
ואכן הוא לא תומך 5Ghz, עוד חסרון.
ההוטבוקס גרוע, מנסיון. שלושה ימים איתו הספיקו לי כדי להחליט שאני קונה ראוטר נורמלי והופך אותו למודם בלבד.
טווח הקליטה שלו לא להיט ולא ניתן להגיע איתו למהירויות נורמליות כשמתרחקים ממנו.
ואכן הוא לא תומך 5Ghz, עוד חסרון.