cx300 באדר סוכנויות בחשמונאים - האם מקוריות?
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני קניתי בדקדה בדיזינגוף סנטר (הם קונים מאדר) ושלי מקוריות וגם הגיעו באריזה מקורית סגורה הרמטית.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Splashy
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 886
- נתן תודות: 195 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
תודה על התגובות.
בדקתי לפי הקישור והאורך של החוט הימני אכן 50 ס"מ והכיסוי ממתכת נראה כמו בתמונה של המקורי. לגבי יתר הסעיפים אני לא יודעת איך לבדוק אותם, צריך לפרק את האוזניה בשביל זה? אם כן אני מעדיפה שלא לעשות את זה. האם מספיק לדעתכם לפי שני הסעיפים האלה לקבוע שהן מקוריות? בהתחשב בכך, במחיר שלהן ובאריזה שנראית לי מקורית. פשוט עם הזיופים של היום אי אפשר לדעת.
תודה.
בדקתי לפי הקישור והאורך של החוט הימני אכן 50 ס"מ והכיסוי ממתכת נראה כמו בתמונה של המקורי. לגבי יתר הסעיפים אני לא יודעת איך לבדוק אותם, צריך לפרק את האוזניה בשביל זה? אם כן אני מעדיפה שלא לעשות את זה. האם מספיק לדעתכם לפי שני הסעיפים האלה לקבוע שהן מקוריות? בהתחשב בכך, במחיר שלהן ובאריזה שנראית לי מקורית. פשוט עם הזיופים של היום אי אפשר לדעת.
תודה.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני חושבת שזה מספיק.
ואים יהיו בעיות תחזרי לחנות
ואים יהיו בעיות תחזרי לחנות
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 961
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
למרות שבקישור של מרטין יש לזה לינק בתוך לינק אז הנה קישור ישיר למשהו שכתבתי בעבר שיכול לתת מידע נוסף למה שכבר נאמר וצולם. יש מידע נוסף גם לאורך הדיון.
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225243.0
* בנוסף (רק עכשיו שמתי לב) לחלוטין אסור לפרק את האוזנייה ! , זה ניתן רק לשם מידע נוסף על ההבדלים. בלינק יש מידע נוסף שעוזר לעלות על זיופים וגם דיווחי משתמשים.
יש פרמטר בדיקה אחד בעייתי וזה איכות, בעוד אוזניות מזויפות ישמעו לא משהו עדיין דגם זה הוא לא HIGH END שמספק סאונד שמיימי, אז צריך להזהר מפרמטר זה. לזכותן של האוזניות אפשר להגיד שהן פיתרון מעולה לניידות ולאיכות בשביל המחיר הטוב שלהן.
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225243.0
* בנוסף (רק עכשיו שמתי לב) לחלוטין אסור לפרק את האוזנייה ! , זה ניתן רק לשם מידע נוסף על ההבדלים. בלינק יש מידע נוסף שעוזר לעלות על זיופים וגם דיווחי משתמשים.
יש פרמטר בדיקה אחד בעייתי וזה איכות, בעוד אוזניות מזויפות ישמעו לא משהו עדיין דגם זה הוא לא HIGH END שמספק סאונד שמיימי, אז צריך להזהר מפרמטר זה. לזכותן של האוזניות אפשר להגיד שהן פיתרון מעולה לניידות ולאיכות בשביל המחיר הטוב שלהן.
לאחר שנדפקה האוזניה
חשבתי אקנה לי בינתיים אוזניות פשוטות מהמדף ליד הירקות .(בסופר)
כמה גרוע זה כבר יכול להיות בהתחשב שאני לא שומע הרבה באוזניות .
מתברר שזה גרוע הרבה יותר ממה שחשבתי עם האוזניות הללו איבדתי כול תשוקה לשמוע מוזיקה מחוץ לבית אני מעדיף להאזין למנועי הדיזל של האוטובוסים ולצפות בזיהום האוויר שיוצא מאגזוזם.
היכן ניתן לרכוש אוזניות כדוגמת CX300 או באיכות דומה באזור חיפה קריות
חשבתי אקנה לי בינתיים אוזניות פשוטות מהמדף ליד הירקות .(בסופר)
כמה גרוע זה כבר יכול להיות בהתחשב שאני לא שומע הרבה באוזניות .
היכן ניתן לרכוש אוזניות כדוגמת CX300 או באיכות דומה באזור חיפה קריות