איך עובד Partner TV ?
שלום,
רציתי לדעת, על איזו שיטה עובד פרטנר TV ?
דרך האינטרנט? אני צריך חיבור אינטרנט ? איך זה עובד?
עכשיו יש לי טלוויזיה חכמה של סמסונג שאני לא מצליח לקלוט שידורי עידן+ עם אנטנה (חדר ממ"ד)
הטלוויזיה מחוברת לרשת הביתית ב-WIFI
אם אני יתחבר לפרטנר TV , אני יכול לצפות בערוצים כמו 10, 2 ?
כי המטרה המרכזית שלי זה לצפות בערוצים הבסיסיים כמו 10 ו-2
תודה
רציתי לדעת, על איזו שיטה עובד פרטנר TV ?
דרך האינטרנט? אני צריך חיבור אינטרנט ? איך זה עובד?
עכשיו יש לי טלוויזיה חכמה של סמסונג שאני לא מצליח לקלוט שידורי עידן+ עם אנטנה (חדר ממ"ד)
הטלוויזיה מחוברת לרשת הביתית ב-WIFI
אם אני יתחבר לפרטנר TV , אני יכול לצפות בערוצים כמו 10, 2 ?
כי המטרה המרכזית שלי זה לצפות בערוצים הבסיסיים כמו 10 ו-2
תודה
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
פרטנר משדרת את ערוצי עידן פלוס דרך האינטרנט. ככה שאם אין קליטה באיזורך, הפיתרון שלהם בהחלט יכול לעזור.
בניגוד למה שנאמר מעליי, אין קשר בין הממיר לבין הבעיות קליטה שאתה חווה.
במידה ויש לך ממיר מובנה בטלויזיה החכמה שרכשת, ויש בעיות קליטה - אזי הבעיה. היא באנטנה.
אז או שתתייעץ לגבי שיפור הקליטה באמצעות אנטנה, או שתשתמש באחד מהשירותים בתשלום שמעביר את הערוצים הללו על גבי האינטרנט.
דוגמת סמארט של ccc או פרטנר/סלקום
במידה ויש לך ממיר מובנה בטלויזיה החכמה שרכשת, ויש בעיות קליטה - אזי הבעיה. היא באנטנה.
אז או שתתייעץ לגבי שיפור הקליטה באמצעות אנטנה, או שתשתמש באחד מהשירותים בתשלום שמעביר את הערוצים הללו על גבי האינטרנט.
דוגמת סמארט של ccc או פרטנר/סלקום
·אוקיי, הבנתי שפרטנר עובדת על האינטרנט. אבל יש את הממיר שלהם, נכון, שמתחבר לטלוויזיה,tomer953 כתב:פרטנר משדרת את ערוצי עידן פלוס דרך האינטרנט. ככה שאם אין קליטה באיזורך, הפיתרון שלהם בהחלט יכול לעזור.
דוגמת סמארט של ccc או פרטנר/סלקום...
הממיר צריך להתחבר לראוטר?
לא הבנתי איך בדיוק החיבור לאינטרנט נעשה.
זה על קווי בזק? אני צריך תשתית של בזק בבית?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אכן כל החברות שהזכרתי עובדות על האינטרנט.
ולכן המכשיר שמריץ את האפליקציה צריך להיות מחובר לראוטר בצורה כזו או אחרת.
ולכן המכשיר שמריץ את האפליקציה צריך להיות מחובר לראוטר בצורה כזו או אחרת.
אתה צריך שיהיה לך אינטרנט בבית כלשהו (תשתית +ספק).לאחר מכן הממיר צריך להתחבר לראוטר הביתי ושם נגמר הסיפור בעקרון. אפשר לחבר את הממיר לראוטר דרך WIFI אבל המתקינים שלהם דואגים לחבר אותך קווי, באמצעות כבל או באמצעות העברת קו דרך רשת החשמל (מתאמי homeplug) או רשת הכבלי אנטנה בבית (מתאמי moca).jacobgan כתב:
·אוקיי, הבנתי שפרטנר עובדת על האינטרנט. אבל יש את הממיר שלהם, נכון, שמתחבר לטלוויזיה,......
הממיר צריך להתחבר לראוטר?
לא הבנתי איך בדיוק החיבור לאינטרנט נעשה.
זה על קווי בזק? אני צריך תשתית של בזק בבית?...
מי שמנסה לקלוט שידורי טלוויזיה מתוך ממ"ד עם אנטנה שמוצבת בתוך הממ"ד כנראה לא מבין איך עובדים שידורי רדיו וטלוויזיה..
גם ככה בקושי יש קליטה של עידן פלוס בתוך הבית עם האנטנות המצ'וקמקות שמקבלים עם הממיר, לממ"ד יש קירות עבים יותר עם שריגי מתכת בתוכם, גלי הרדיו בקושי חודרים את הקירות הללו כך שאם מלכתחילה הקליטה חלשה, אין סיכוי שתהיה קליטה בממ"ד.
במצב כזה או שמסתפקים בשידורים שמתבצעים דרך האינטרנט או שמתחברים לאנטנה חיצונית ומוודאים שיש שקע אנטנה פעיל בתוך הממ"ד.
גם ככה בקושי יש קליטה של עידן פלוס בתוך הבית עם האנטנות המצ'וקמקות שמקבלים עם הממיר, לממ"ד יש קירות עבים יותר עם שריגי מתכת בתוכם, גלי הרדיו בקושי חודרים את הקירות הללו כך שאם מלכתחילה הקליטה חלשה, אין סיכוי שתהיה קליטה בממ"ד.
במצב כזה או שמסתפקים בשידורים שמתבצעים דרך האינטרנט או שמתחברים לאנטנה חיצונית ומוודאים שיש שקע אנטנה פעיל בתוך הממ"ד.