Roku Ultra מציג כתוביות בעברית ?
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
לי יש Roku Express, בהנחה הסבירה (ממה שאני מבין) שמערכות ההפעלה למכשירי הרוקו השונים הן למעשה זהות, אזי זה מה שתוכל לקבל:
1. אפליקציית נטפליקס עם ממשק באנגלית, אבל הכתוביות בעברית עובדות בה היטב.
2. אפליקציית אמאזון וידאו, לא ניתן להתקין כלל בישראל.
3. בכל שאר האפליקציות שראיתי (YouTube, TED) - לא ניתן לראות עברית כלל. לדוגמא, ב-TED ניתן לבחור כתוביות בעברית, אבל האותיות מופיעות כמו ריבועים ריקים.
בקיצור - אם המכשיר מיועד לנגינת נטפליקס, ולא אכפת לך ששפת הממשק היא באנגלית, הוא מומלץ. אם אתה רוצה גם את שפת הממשק בעברית, וגם עברית באפליקציות אחרות, לא כדאי.
אני, ברמה האישית שלי, מאד מרוצה ממנו.
3. בכל שאר האפליקציות שראיתי (YouTube, TED) - לא ניתן לראות עברית כלל. לדוגמא, ב-TED ניתן לבחור כתוביות בעברית, אבל האותיות מופיעות כמו ריבועים ריקים.
בקיצור - אם המכשיר מיועד לנגינת נטפליקס, ולא אכפת לך ששפת הממשק היא באנגלית, הוא מומלץ. אם אתה רוצה גם את שפת הממשק בעברית, וגם עברית באפליקציות אחרות, לא כדאי.
אני, ברמה האישית שלי, מאד מרוצה ממנו.
הבנתי, תודה רבה על התשובה !nirzon כתב:לי יש Roku Express, בהנחה הסבירה (ממה שאני מבין) שמערכות ההפעלה למכשירי הרוקו השונים הן למעשה זהות, אזי זה מה שתוכל לקבל:
אני, ברמה האישית שלי, מאד מרוצה ממנו....
אין לי בעיה שהממשק יהיה באנגלית, אבל אני רוצה לראות בקודי (או כל נגן אחר) סרטים עם כתוביות בעברית, ולפי מה שאתה אומר נראה שזה לא תומך.
עכשיו שאני חושב על זה, יש אפשרות בכלל להוריד קודי לRoku ? ^_^"
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא.