הפירסומות של GearBest בפורום הדילים
מקווה שאני לא חורג מאיזה כלל אבל אני מתקשה להבין את השיווק האגרסיבי למוצרים שנמכרים ע"י האתר הנ"ל.
למשל - פוסט למבצע על טאבלט שאין לי איך להגדיר אותו מלבד פרסומת:
ירידת מחיר גדולה לטאבלט הפופולארי והמוצלח של Xiaomi.
- פופולרי איפה ? ביחס לאיזה מתחרה ? בכמה ירד המחיר ?
עם מסך 7.9", רזולוציה של 2048x1536, זכרון RAM בנפח 4GB, זכרון פנימי של 64GB ומעבד MTK8176 בעל 6 ליבות.
זה בדיוק הטאבלט לשבת איתו בספה בערב ולצפות ביוטיוב\פייסבוק בקטעים המשעממים של הפרסומות ב- TV או סתם לגלישה בזמן האוכל.
- מדובר מנסיון אישי או מרחשי לב או מסתם נסיון למכור ?
הקופון AHPad3 יוריד את המחיר ל- $170.94, יחד עם המע"מ שאולי יגבה בארץ, המחיר הסופי יעמוד על 703 ש"ח.
משלוח חינם לארץ ורק 10 יחידות במלאי!
- "רק 10 יחידות במלאי" ? מפרסם הפוסט יושב במחסן הראשי ? אולי רשום 10 כדי לנסות למכור 200 ?
ושאלת תם האם יש אחריות שילוחית כשמפרסמים בעקביות מוצר מסויים שלאחר מכן התברר שגורם קצר חשמלי / מתחמם / מעלה עשן.
למשל - פוסט למבצע על טאבלט שאין לי איך להגדיר אותו מלבד פרסומת:
ירידת מחיר גדולה לטאבלט הפופולארי והמוצלח של Xiaomi.
- פופולרי איפה ? ביחס לאיזה מתחרה ? בכמה ירד המחיר ?
עם מסך 7.9", רזולוציה של 2048x1536, זכרון RAM בנפח 4GB, זכרון פנימי של 64GB ומעבד MTK8176 בעל 6 ליבות.
זה בדיוק הטאבלט לשבת איתו בספה בערב ולצפות ביוטיוב\פייסבוק בקטעים המשעממים של הפרסומות ב- TV או סתם לגלישה בזמן האוכל.
- מדובר מנסיון אישי או מרחשי לב או מסתם נסיון למכור ?
הקופון AHPad3 יוריד את המחיר ל- $170.94, יחד עם המע"מ שאולי יגבה בארץ, המחיר הסופי יעמוד על 703 ש"ח.
משלוח חינם לארץ ורק 10 יחידות במלאי!
- "רק 10 יחידות במלאי" ? מפרסם הפוסט יושב במחסן הראשי ? אולי רשום 10 כדי לנסות למכור 200 ?
ושאלת תם האם יש אחריות שילוחית כשמפרסמים בעקביות מוצר מסויים שלאחר מכן התברר שגורם קצר חשמלי / מתחמם / מעלה עשן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אתה לא חורג אבל השאלה היא מה המטרה של מה שכתבת. אם לא רלוונטי אליך אל תכנס אתה גם לא מצרף לינק שנדע במה מדובר.
הרעיון הוא שאם יש משהו שמישהו חושב שהוא רלוונטי אז שיפרסם שם. אם נעבור הודעה הודעה וננסה לראות אם זה מקובל על כולם כנראה שהפורום דילים יהיה ריק וחסר פעילות.
הצעה שלי שפשוט לא תכנס להודעות או פורומים שלא מעניינים אותך...
הרעיון הוא שאם יש משהו שמישהו חושב שהוא רלוונטי אז שיפרסם שם. אם נעבור הודעה הודעה וננסה לראות אם זה מקובל על כולם כנראה שהפורום דילים יהיה ריק וחסר פעילות.
הצעה שלי שפשוט לא תכנס להודעות או פורומים שלא מעניינים אותך...
@bugsbunny
·
אתה באמת לא מבין??
אתה נמצא באתר שמנסה (כנראה) למצא מקורות הכנסה נוספות (מה שלגיטימי מאוד.. לא זול להחזיק אתר).
לכל מני חנויות יש שיתופי פעולה, הם נותנים הנחות ומי שמביא את הלקוחות מקבל עמלה קטנה.
סך הכל זה מצב WIN-WIN לכולם, גם לחנות גם לאחר וגם לאנשים כמונו שמחפשים לקנות במחיר טוב.
אף אחד לא משווק באגרסוביות, כולם פה אנשים בוגרים ומבינים את ההתנהלות..
·
אתה באמת לא מבין??
אתה נמצא באתר שמנסה (כנראה) למצא מקורות הכנסה נוספות (מה שלגיטימי מאוד.. לא זול להחזיק אתר).
לכל מני חנויות יש שיתופי פעולה, הם נותנים הנחות ומי שמביא את הלקוחות מקבל עמלה קטנה.
סך הכל זה מצב WIN-WIN לכולם, גם לחנות גם לאחר וגם לאנשים כמונו שמחפשים לקנות במחיר טוב.
אף אחד לא משווק באגרסוביות, כולם פה אנשים בוגרים ומבינים את ההתנהלות..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
יש גילויים נאותים בראש הפורום שמסבירים את הכל.
לא דוחפים לאף אחד מוצרים. כל לינק מותר כאן ויש כאן מאמץ כנה להביא לאנשים עסקאות כמה שיותר אטרקטיביות.
נראה לי סתם טחינת מים.
לא דוחפים לאף אחד מוצרים. כל לינק מותר כאן ויש כאן מאמץ כנה להביא לאנשים עסקאות כמה שיותר אטרקטיביות.
נראה לי סתם טחינת מים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
הסתכלת על המחיר לפני הקופון? אחרי? כל המידע גלוי.bugsbunny כתב:ירידת מחיר גדולה לטאבלט הפופולארי והמוצלח של Xiaomi.
- פופולרי איפה ? ביחס לאיזה מתחרה ? בכמה ירד המחיר ?...
קבוצת HT הינה Affiliate של Gearbest וככזאת, יש לנו גישה למספר היחידות הזמינות עבור כל קופון.bugsbunny כתב:- "רק 10 יחידות במלאי" ? מפרסם הפוסט יושב במחסן הראשי ? אולי רשום 10 כדי לנסות למכור 200 ?...
אחרון, כנס לדף הבא, תוכל להשמיט את הפורום על מנת שלא תחשף למידע שלא מעניין אותך.
אגב, לידיעת החברים, פורום HT Deals שלנו הוא בעל התנועה הכי גדולה מכל שאר הפורומים, אז כנראה שרוב הקהילה כן מוצאת בו עניין.
·ziv_r כתב:אגב, לידיעת החברים, פורום HT Deals שלנו הוא בעל התנועה הכי גדולה מכל שאר הפורומים, אז כנראה שרוב הקהילה כן מוצאת בו עניין..........
מסכים עם זה
אין יום שאני לא נכנס לפה לראות האם יש משהו מעניין או משהו שיתן לי כיוון למשהו מעניין.
אישית הייתי מעדיף יותר המלצות אישיות של המנהלים, כמו הסיקורים אותם אתה כותב ומצלם ואחר כך גם שם את המוצר באתר. זה לדעתי החלק הכי משובח בDEALS
עכשיו לפחות הבנתי למה מתפרסמים פה כל כך הרבה מוצרים ביום.
ד"א: אנשים נכנסים לפה גם בגלל העדכון של ההודעות החדשות שמופיעות בכל יום.
ושוב פעם, אני לא מתכוון לקנות כל דבר כי לא זה יכניס אותי למינוסים בסופו של דבר. כל קנייה באינטרנט כרוכה בהרבה מחשבה כי מדובר בסופו של דבר בתקציב המשפחתי/ ביתי / אישי בין אם מזומן ובין אם אשראי.
ֲ@bugsbunny אשמח אם תגיב בהודעה ותכתוב מה אתה ממליץ בתקציב הנתון, לרוב מבצעים אטרקטיביים באינטרנט מצדיקים את קיומם. אבל גם זה לא תמיד וטוב שמשתפים חוות דעת בנושא.
נערך לאחרונה על ידי legopart ב 13/09/2017 8:51, נערך פעם 1 בסך הכל.