צריך המלצה ל-LCD 32
-
Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם וחג שמח.
אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 32 אינטש שכרגע תשמש אותי בחדר עם ממיר אך בעתיד תחובר עם כבל רגיל (RF) עם עינית של ממיר אחר ולכן אני חייב שיהיה בה טיונר (תקנו אותי אם אני טועה).
הצפייה היא 100% YES (הטלויזיה אמורה להיות תלויה על התקרה ללא כבלים ומכשירים מיותרים ולכן DVD וכל השאר לא יחוברו אליה)
המסך חייב להיות עם רמקולים בגלל הסיבות הנ"ל.
תקציב 5K-6K MAX.
יש למישהו המלצות ?
אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 32 אינטש שכרגע תשמש אותי בחדר עם ממיר אך בעתיד תחובר עם כבל רגיל (RF) עם עינית של ממיר אחר ולכן אני חייב שיהיה בה טיונר (תקנו אותי אם אני טועה).
הצפייה היא 100% YES (הטלויזיה אמורה להיות תלויה על התקרה ללא כבלים ומכשירים מיותרים ולכן DVD וכל השאר לא יחוברו אליה)
המסך חייב להיות עם רמקולים בגלל הסיבות הנ"ל.
תקציב 5K-6K MAX.
יש למישהו המלצות ?
-
Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

קודם כל תודה לעונים...
האם באמת בטווח מחיר זה ה-lcd מחוץ לתחום חדר השינה ? או שפשוט אין טיונר בכל הקטנות הזולות ? השאלה היא מה הסיבה, איכות השידור ב-rf או משהו אחר...
האם באמת בטווח מחיר זה ה-lcd מחוץ לתחום חדר השינה ? או שפשוט אין טיונר בכל הקטנות הזולות ? השאלה היא מה הסיבה, איכות השידור ב-rf או משהו אחר...
בטח שיש טיונר ונדמה לי בכולםDanny_Malis כתב:קודם כל תודה לעונים...
האם באמת בטווח מחיר זה ה-lcd מחוץ לתחום חדר השינה ? או שפשוט אין טיונר בכל הקטנות הזולות ? השאלה היא מה הסיבה, איכות השידור ב-rf או משהו אחר......
פשוט במחירים האלה אם זה רק לYES
אז LCD לא הכי מומלץ כי אתה תראה לא הכי טוב
הכבלים ולווין בארץ משדרים באיכות גרוע
ועוד אם זה מחובר לRF אז זה עוד יותר גרוע
אני אומר לך תקפוץ לחנות הקרובה ותראה לבד אם זה מתאים לך
רק קח בחשבון שעם RF זה יהיה יותר גרוע.
-
Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא מצפה לאיכות שידור מעולה אך מצפה שיהיה סביר...
האם יש מסכים מומלצים ?
האם יש מסכים מומלצים ?
-
Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

32 אינטש בסביבות 10K ?laad כתב:מסכי LCD בתקציב שציינת מספקים איכות נמוכה, במיוחד בצפייה בתכני טלויזיה. לך על CRT, או הגדל את התקציב לאזור ה-10K....
אתה בטח מדבר על סדרה 9 של פיליפס...
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אם אתה מסתפק באיכות סבירה ולא מחפש משהו "שיפיל לך את הלסת" , בתקציב הזה אתה יכול לקנות
סוני , טושיבה , LG , פיליפס , סמסונג ובעצם כמעט לכל חברה יש מסך 32 בתקציב הזה.
סוני , טושיבה , LG , פיליפס , סמסונג ובעצם כמעט לכל חברה יש מסך 32 בתקציב הזה.
-
Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

יש דגמים מומלצים מהחברות האלה ?keyser כתב:אם אתה מסתפק באיכות סבירה ולא מחפש משהו "שיפיל לך את הלסת" , בתקציב הזה אתה יכול לקנות
סוני , טושיבה , LG , פיליפס , סמסונג ובעצם כמעט לכל חברה יש מסך 32 בתקציב הזה....
-
Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

קניתי בסוף פיליפס 5331 (היא היתה בול בתקציב ונותנת תמורה לא רעה למחיר...)
נסיתי לכוון את המסך דרך YES IMPACT ובכל האופציות של המסך לא הצלחתי לראות את השקופית כולה, האם יש למישהו פתרון ?
נסיתי לכוון את המסך דרך YES IMPACT ובכל האופציות של המסך לא הצלחתי לראות את השקופית כולה, האם יש למישהו פתרון ?